Shpresojme mos te perserite me keso lloj gabimesh.
Fjalen;tu Kosoves e ka harruar me duket....![]()
Shpresojme mos te perserite me keso lloj gabimesh.
Fjalen;tu Kosoves e ka harruar me duket....![]()
Auu jav paskan marr ftyren juve qe paskan gabu me emrat e atyre hahahaa e kujjj juve qe s'keni ftyr hiq![]()
Flora une isha turperu per ato qka ka ndodh,edhe skisha marr guximin hiq me shkrujt,po ska faj si liderat si elektorati![]()
M&M
Arabët ia kthejnë Krasniqit: Na uroi Presidenti Sejdiu!04-12-2010 09:11 CET Emiratet e Bashkuara Arabe nuk e njohin Jakup Krasniqin! Kështu së paku rezulton nga saga e urimit që Kosova i bëri Emirateve të Bashkuara Arabe me rastin e Ditës së Pavarësisë së këtij shteti.
Duke iu referuar njoftimeve zyrtare nga Presidenca e shtetit, gazeta më e madhe anglisht e Emirateve të Bashkuara Arabe,Khaleej Times, raporton për një mesazh urimi që nga Kosova i erdhi nga Presidenti Fatmir Sejdiu.
“ Presidenti, Shkëlqesia e tij Shaikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan, mori një telegram urimi nga Mbreti Abdullah bin Abdulaziz i Arabisë Saudite, me rastin e Ditës Kombëtare të EBA-së.
Shaikh Khalifa mori gjithashtu urim edhe nga Princi Sultan bin AbdulAziz, zëvendës i Mbretit Saudit. Telegrame të ngjashme urimi Shaikh Khalifas i erdhën edhe nga Presidenti Ahmed Abdallah Sambi i Komoreve dhe Presidenti Fatmir Sejdiu i Kosovës. “, shkruan gazeta.
Presidenti në detyrë, Jakup Krasniqi, e dërgoi mesazhin e urimit për Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan, i cili ka 6 vjet që nuk jeton më. President i EBA-së shtë Shaikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan. /indeksonline/
Po kush i voton keto lopar hej, na bene cirkus para botes!
Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri
Se pari i kisha preferu keti far krasniqit mu msu me hec dhe mu msu me fol, sa per kryetar, nuk e pranoj at analfabet.
Emiratet e Bashkuara Arabe nuk e njohin Jakup Krasniqin! Kështu së paku rezulton nga saga e urimit që Kosova i bëri Emirateve të Bashkuara Arabe me rastin e Ditës së Pavarësisë së këtij shteti.
Duke iu referuar njoftimeve zyrtare nga Presidenca e shtetit, gazeta më e madhe anglisht e Emirateve të Bashkuara Arabe,Khaleej Times, raporton për një mesazh urimi që nga Kosova i erdhi nga Presidenti Fatmir Sejdiu.
“ Presidenti, Shkëlqesia e tij Shaikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan, mori një telegram urimi nga Mbreti Abdullah bin Abdulaziz i Arabisë Saudite, me rastin e Ditës Kombëtare të EBA-së.
Shaikh Khalifa mori gjithashtu urim edhe nga Princi Sultan bin AbdulAziz, zëvendës i Mbretit Saudit. Telegrame të ngjashme urimi Shaikh Khalifas i erdhën edhe nga Presidenti Ahmed Abdallah Sambi i Komoreve dhe Presidenti Fatmir Sejdiu i Kosovës. “, shkruan gazeta.
Presidenti në detyrë, Jakup Krasniqi, e dërgoi mesazhin e urimit për Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan, i cili ka 6 vjet që nuk jeton më. President i EBA-së shtë Shaikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan. /indeksonline/
Po tani cili ne te vertet i paska uruar ,Fatmir sejdiu...?
Po moj se e ka pas me afer nga Amerika Ai(Fatmiri)![]()
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Krijoni Kontakt