Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Shpresojme mos te perserite me keso lloj gabimesh.

Fjalen;tu Kosoves e ka harruar me duket....

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga shoku_tanku Lexo Postimin
    ne raste festash njerezit kane nevoje te qeshin dhe nuk kam dyshim se presidenti i emirateve te bashkuara ka qeshur me shpirt

Mire qe Kupa nuk e ka gjate si presednik tu Kosoves se e kish mbush youtube-in me lapsusa.

Kshtu, ne në Kosove, nuk ia zejme per te madhe.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    Auu jav paskan marr ftyren juve qe paskan gabu me emrat e atyre hahahaa e kujjj juve qe s'keni ftyr hiq

i/e regjistruar Maska e Dolce_Angelo
    Anëtarësuar
    25-11-2010
    Vendndodhja
    Long Island NY
    Postime
    256
    Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    Auu jav paskan marr ftyren juve qe paskan gabu me emrat e atyre hahahaa e kujjj juve qe s'keni ftyr hiq

Per kon e ki fjalen qe ska ftyr hiq ?

MiLaNisT Maska e sLimShady
    Anëtarësuar
    22-04-2004
    Vendndodhja
    Shif ka mrapa m'ke
    Postime
    1,116
    Flora une isha turperu per ato qka ka ndodh,edhe skisha marr guximin hiq me shkrujt,po ska faj si liderat si elektorati
    M&M

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Arabët ia kthejnë Krasniqit: Na uroi Presidenti Sejdiu!04-12-2010 09:11 CET Emiratet e Bashkuara Arabe nuk e njohin Jakup Krasniqin! Kështu së paku rezulton nga saga e urimit që Kosova i bëri Emirateve të Bashkuara Arabe me rastin e Ditës së Pavarësisë së këtij shteti.

Duke iu referuar njoftimeve zyrtare nga Presidenca e shtetit, gazeta më e madhe anglisht e Emirateve të Bashkuara Arabe,Khaleej Times, raporton për një mesazh urimi që nga Kosova i erdhi nga Presidenti Fatmir Sejdiu.

“ Presidenti, Shkëlqesia e tij Shaikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan, mori një telegram urimi nga Mbreti Abdullah bin Abdulaziz i Arabisë Saudite, me rastin e Ditës Kombëtare të EBA-së.

Shaikh Khalifa mori gjithashtu urim edhe nga Princi Sultan bin AbdulAziz, zëvendës i Mbretit Saudit. Telegrame të ngjashme urimi Shaikh Khalifas i erdhën edhe nga Presidenti Ahmed Abdallah Sambi i Komoreve dhe Presidenti Fatmir Sejdiu i Kosovës. “, shkruan gazeta.

Presidenti në detyrë, Jakup Krasniqi, e dërgoi mesazhin e urimit për Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan, i cili ka 6 vjet që nuk jeton më. President i EBA-së shtë Shaikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan. /indeksonline/

Po kush i voton keto lopar hej, na bene cirkus para botes!
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Se pari i kisha preferu keti far krasniqit mu msu me hec dhe mu msu me fol, sa per kryetar, nuk e pranoj at analfabet.

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767

Arabët ia kthejnë Krasniqit: Na uroi Presidenti Sejdiu!

Emiratet e Bashkuara Arabe nuk e njohin Jakup Krasniqin! Kështu së paku rezulton nga saga e urimit që Kosova i bëri Emirateve të Bashkuara Arabe me rastin e Ditës së Pavarësisë së këtij shteti.

Duke iu referuar njoftimeve zyrtare nga Presidenca e shtetit, gazeta më e madhe anglisht e Emirateve të Bashkuara Arabe,Khaleej Times, raporton për një mesazh urimi që nga Kosova i erdhi nga Presidenti Fatmir Sejdiu.

“ Presidenti, Shkëlqesia e tij Shaikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan, mori një telegram urimi nga Mbreti Abdullah bin Abdulaziz i Arabisë Saudite, me rastin e Ditës Kombëtare të EBA-së.

Shaikh Khalifa mori gjithashtu urim edhe nga Princi Sultan bin AbdulAziz, zëvendës i Mbretit Saudit. Telegrame të ngjashme urimi Shaikh Khalifas i erdhën edhe nga Presidenti Ahmed Abdallah Sambi i Komoreve dhe Presidenti Fatmir Sejdiu i Kosovës. “, shkruan gazeta.

Presidenti në detyrë, Jakup Krasniqi, e dërgoi mesazhin e urimit për Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan, i cili ka 6 vjet që nuk jeton më. President i EBA-së shtë Shaikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan. /indeksonline/

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Po tani cili ne te vertet i paska uruar ,Fatmir sejdiu...?

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Po moj se e ka pas me afer nga Amerika Ai(Fatmiri)
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •