pse merreni me gjera boshe..
pun e madhe se ja kane ngatrru emrin e presidentit..
mesazhi i drguar eshte ne rregull..
rendesi ka qe Jakupi ti kryej mir detyrat deri ne zgedhjet e reja.
pse merreni me gjera boshe..
pun e madhe se ja kane ngatrru emrin e presidentit..
mesazhi i drguar eshte ne rregull..
rendesi ka qe Jakupi ti kryej mir detyrat deri ne zgedhjet e reja.
Hajt more se mire eshte,po kush e mban mend tere at emer se,ka pune te tjera qe presin!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
i dekti met dektin,kshtu thuhet ne Kosov.
Nashta fol para deke njeri..kshtu kom ndegju prej pleqve.
Ishalla e ngre kamen zhag e pas i shkojn shoket e partis.
Po pse more po merthehen e po i kcejn si kau peles,edhe thaqi para hunve e kish zonjen klinton e i thojke zonja ollbrajt,po une kur po tham qe jan te cekt prej shkolle llapi po kcen e po rrin veq ne kam te mrama.
po qka merr vesh more kupa ne politik,po veq ja kan ngarku te shkretit a munet ajo nuk e kan vet.
per te qeshur..sinqerisht xhevahiret e mcusit te llaushes te bejne me shume per te qeshur se sa komiku me i madh i trojeve shqiptare...keshtu eshte kur na drejton mcus kupja...
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Sqarime i Zyrës së Ushtruesit të Detyrës së Presidentit
Prishtinë, 3 dhjetor 2010 - Lidhur me disa raporte në media, që kanë të bëjnë me telegramin e U.D. të Presidentit të Republikës, Dr. Jakup Krasniqi, dërguar Shkëlqësisë së Tij, Sheikut KHALIFA BIN ZAYED, President i Emirateve të Bashkuara Arabe, Zyra e Presidentit Krasniqi sqaron se në letër është bërë një gabim teknik, në të cilën ka munguar emri i parë Khalifa. Përndryshe përmbajtja e letrës është përcjellur si duhet. E njëjta është përcjellë, e plotësuar, edhe në adresën e Sheikut KHALIFA BIN ZAYED Al Nahyan, President i Emirateve të Bashkuara Arabe. Më herët mediat njoftuan se Ushtruesi i Detyrës së Presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi kishte uruar Presidentin e vdekur të Emirateve të Bashkuara Arabe për ditën e pavarësisë. Në letrën e urimit, Krasniqi kishte uruar ish-Presidentin, Sheikut, Zayed Bin Sultan Al Nahyan, i cili ka disa vjet që ka vdekur.
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Ndoshta ka dash vertet me ja urua festen atij te vdekurit? pse folni kot ju ketu![]()
![]()
Krijoni Kontakt