Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 34
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    pse merreni me gjera boshe..

pun e madhe se ja kane ngatrru emrin e presidentit..

mesazhi i drguar eshte ne rregull..

rendesi ka qe Jakupi ti kryej mir detyrat deri ne zgedhjet e reja.

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Hajt more se mire eshte,po kush e mban mend tere at emer se,ka pune te tjera qe presin!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    i dekti met dektin,kshtu thuhet ne Kosov.
    Nashta fol para deke njeri..kshtu kom ndegju prej pleqve.
    Ishalla e ngre kamen zhag e pas i shkojn shoket e partis.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Po pse more po merthehen e po i kcejn si kau peles,edhe thaqi para hunve e kish zonjen klinton e i thojke zonja ollbrajt,po une kur po tham qe jan te cekt prej shkolle llapi po kcen e po rrin veq ne kam te mrama.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    po qka merr vesh more kupa ne politik,po veq ja kan ngarku te shkretit a munet ajo nuk e kan vet.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

gallate..

per te qeshur..sinqerisht xhevahiret e mcusit te llaushes te bejne me shume per te qeshur se sa komiku me i madh i trojeve shqiptare...keshtu eshte kur na drejton mcus kupja...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Sqarime i Zyrës së Ushtruesit të Detyrës së Presidentit
    Prishtinë, 3 dhjetor 2010 - Lidhur me disa raporte në media, që kanë të bëjnë me telegramin e U.D. të Presidentit të Republikës, Dr. Jakup Krasniqi, dërguar Shkëlqësisë së Tij, Sheikut KHALIFA BIN ZAYED, President i Emirateve të Bashkuara Arabe, Zyra e Presidentit Krasniqi sqaron se në letër është bërë një gabim teknik, në të cilën ka munguar emri i parë Khalifa. Përndryshe përmbajtja e letrës është përcjellur si duhet. E njëjta është përcjellë, e plotësuar, edhe në adresën e Sheikut KHALIFA BIN ZAYED Al Nahyan, President i Emirateve të Bashkuara Arabe. Më herët mediat njoftuan se Ushtruesi i Detyrës së Presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi kishte uruar Presidentin e vdekur të Emirateve të Bashkuara Arabe për ditën e pavarësisë. Në letrën e urimit, Krasniqi kishte uruar ish-Presidentin, Sheikut, Zayed Bin Sultan Al Nahyan, i cili ka disa vjet që ka vdekur.
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Hajt more se mire eshte,po kush e mban mend tere at emer se,ka pune te tjera qe presin!
    Ke te drejte,e panjohura!Rendesi ka mendimi pa lapsuse te tilla jane gjera qe ndodhin,per me teper,ne raste festash njerezit kane nevoje te qeshin dhe nuk kam dyshim se presidenti i emirateve te bashkuara ka qeshur me shpirt kur ka lexuar kete mesazh urimi.

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Po pse more po merthehen e po i kcejn si kau peles,edhe thaqi para hunve e kish zonjen klinton e i thojke zonja ollbrajt,po une kur po tham qe jan te cekt prej shkolle llapi po kcen e po rrin veq ne kam te mrama.
    hahahaha,ka mujt edhe ma keq.
    mire qe nuk i ka derguar ndonje ftese zyrtare per vizite ne Kosove
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Ndoshta ka dash vertet me ja urua festen atij te vdekurit? pse folni kot ju ketu

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •