Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 34 prej 34
    Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    qeshet bota me curkuzat ton! me ka thene njehere nje Amerikan, si em shaka, qata udheheqesat tuaj o Plak, sjau kisha besu ase kujdesjen per Kopshtin zeologjik!
    me tha si i zgjedhni ju udheheqesat; ashtu thashe , i pregadisim vete, ata pstaj paguajn disa defagji e daftore si soji llapit, e japin vervelen se ku duhet fut kokerra ne cilen kuti.
    Na ua japim voten keshtu; kush fol me shum, kush krekoset me shum, kush bertat me shum,
    kush lyhet me shum ,kush vishet me mire, kushe rren me shum nuk e dim, na zgjedhjet i bejem ne baze te bindjeve politike ideologjike, fare fisnore.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 04-12-2010 më 09:27
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Po moj se e ka pas me afer nga Amerika Ai(Fatmiri)
    Oj taj mos ban hajgare ee,bash po me intereson ishalla nuk i ka shkuar ai urimi i tu Koshovesh...

Ku ka bre ma turp se kjo po nje gabim te tille nuk e kishte ber as edhe nje femi me kater klas shkoll.

Ore kta jan injoranta kta jan njerz analfabeta po ktyre nuk ju punon truru se mir qi nuk din ket e din tashme ter kosova po kjo pune ka qen shum thjesh vetem me marre e me shiku kredicialen se kush ka nenshkruar kur te kan njohur si shtet Emiratet e Bashkuara Arabe dhe u kry puna.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Jam i bindur,por nuk jam i sigurt

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •