Close
Faqja 16 prej 67 FillimFillim ... 614151617182666 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 670
    not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Po cfare pritni nga kjo qeveri e Sali Berishes ju xhanem.
    Merni perberjen e saj dhe konkludoni shpejt.
    Ajo behet nga nje berthame kanunore verioresh me mentalitet te lashte sa bota dhe nga ca plehra te ish sigurimit te shtetit qe jane artificieret e keshilltaret e gjithe te zezave te kesaj bote trashegimi e gjalle e pislleqeve qe ka kryer sigurimi i shtetit gjate 50 vjetve komunizem.
    Berthama kanunore per histori te saj ka shekuj e izoluar dhe nuk ka ditur gje vec kanunit dhe rritjes se deleve e dhive.
    Imagjinoni se ne dore te kujt eshte Shqiperia e cila sic e shikoni vete nxin cdo dite nga dora e zeze e ish sigurimit dhe padijes shekullore te berthames veriore.
    Sa ma shum lexoj dhe ngjoj ksi lloj deklaratash, aq ma shum bahem i vetdijshem se sa t'vshtir e ka kryeministri punen e tij....
    paqen, e sjell vetem drejtsia

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga 2043 Lexo Postimin
    Besoni vertet se po te jete Rama kryeminister do kemi nje Shqiperi me te mire?
    Elpidha vdes e fundit thonë grekët.
    Unë për vete besoj, por nuk e kuptoj se ça ka për të besuar më Saliu??

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    ]
    Me nder muhabetit një m.ut është bërë (më fal për shprehjen).
    Kurse sa për thellimin e digave të hidrocentraleve më mirë mos e thuaj më se është turp kush të dëgjon:
    e ke gabim
    Duhet ta dish se hidrocentralet kane me katalog 50 vjet jete dhe kjo per faktin se digat mbushen me ardhjen e inerteve nga lumenjte qe sjellin ujrat.
    Bej nje llogari sa vjet kane digat dhe sa u kane mbetur.
    Bej nje llogari se sa eshte mbushur diga me inerte dhe sa uje mban , krahasuar me sasine fillestare.
    Do kuptosh se Uji qe diga mban nuk eshte ai qe e shkaktoi kete permbytje, ujrat qe sjell lumi ne 24 ore jane me teper se vete sasia e ujit qe diga mundet te mbaje.
    Kuptoje me ne fund.
    Ketu nuk vlen politizimi i ngjarjes.
    Ketu fjala eshte ne rradhe te pare te shpetohen jetet e njerezve.
    Se sa per orendite e tyre jane te frikshme pamjet e ujit brenda neper banesa.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e Help_Desk
    Anëtarësuar
    01-12-2010
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    131
    e ke gabim
    Duhet ta dish se hidrocentralet kane me katalog 50 vjet jete dhe kjo per faktin se digat mbushen me ardhjen e inerteve nga lumenjte qe sjellin ujrat.
    Bej nje llogari sa vjet kane digat dhe sa u kane mbetur.
    Bej nje llogari se sa eshte mbushur diga me inerte dhe sa uje mban , krahasuar me sasine fillestare.
    Do kuptosh se Uji qe diga mban nuk eshte ai qe e shkaktoi kete permbytje, ujrat qe sjell lumi ne 24 ore jane me teper se vete sasia e ujit qe diga mundet te mbaje.
    Kuptoje me ne fund.
    Ketu nuk vlen politizimi i ngjarjes.
    Ketu fjala eshte ne rradhe te pare te shpetohen jetet e njerezve.
    Se sa per orendite e tyre jane te frikshme pamjet e ujit brenda neper banesa.
    Zgjohu pra dhe mos bej gam gam mbas pc , se ka 20 vjet qe ka hyre demokraci e famshme ketu , dhe ato kataloge qe permend ti 50 vjecare pastroj gojen kur ti permendesh sepse ato te kane mbajtur deri me sot, ke 20 vjet dhe spo ndertoni qifte dhe nje hec apo tec si i thote salushi, si ste vjen zor, ne vend qe te bashkohesh me vuajtjen e atij populli del dhe me mbro ate SALI TOPALLIN
    Të bohen Urë Kalimi kur i Nevojitesh, mrapa t'shkëputen Ashiqare, por Bota Portokalle është...

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Sali Berisha ne vend qe te drejtonte emergjencat nga Tirana, shkon ne shkoder per ta bere me te rende situaten.
    Ne lajme thane se Sali Berisha ka urinuar tre here gjate kohes qe ka qene ne qytet, duke rritur ndjeshem nivelin e ujit si dhe ndotjen e ujrave te bardha qe u perzjene me te zezat.
    Po keshtu kane vepruar edhe disa ministra te papergjegjshem qe kane shkuar aty
    mjerimi i servil-lejfenizmit s'paska te sosur ...

per katerdhetetreshin sallomi as nuk duhet te levizte nga karrigia, sikur edhe e gjithe Shqiperia te permbytej ... por sallomi po e ben ate "sakrifice madhore" ...

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Nga gjithe antiberishet, vetem ti mungoje.
    Tani u shfreve edhe ti
    Poshte Berisha.
    Lart Rama
    Ua mer mendja se Rama do beje me shume se Berisha?
    Rama e ka lene Tiranen ne pluhur e Balte per 12 vjet rresht duke shkateruar tere urbanistiken e kryeqytetit me ndertimet pa kriter.
    Besoni vertet se po te jete Rama kryeminister do kemi nje Shqiperi me te mire?
    Une nuk kam munguar po lexo kreun e temes kush e ka cleur artikullin.
    Po jam antiberishe se jam shqiptar dhe e dua vendin tim qe per shkak te Berishes gjithmone shkon ne prag te katastrofes.
    Dhe se kam fjalen aspak te vije Rama ne vend te tij.
    Ne krye te vije kush te doje qe ja jep voten mileti jo te vije ai qe ja vjedh voten miletit si i menderosuri Saliu yt.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Help_Desk Lexo Postimin
    Zgjohu pra dhe mos bej gam gam mbas pc , se ka 20 vjet qe ka hyre demokraci e famshme ketu , dhe ato kataloge qe permend ti 50 vjecare pastroj gojen kur ti permendesh sepse ato te kane mbajtur deri me sot, ke 20 vjet dhe spo ndertoni qifte dhe nje hec apo tec si i thote salushi, si ste vjen zor, ne vend qe te bashkohesh me vuajtjen e atij populli del dhe me mbro ate SALI TOPALLIN
    Zoteri!
    Nga une kerkoni qe te ndertoj hidrocentrale?
    Ne fakt nuk je edhe aq zoteri kur e fillon bashkbisedimin me fyerje.
    Ndoshta je edhe adoleshent.
    Nuk eshte ky problemi
    Ketu jemi shqiptare te tere.
    Nga kush e kerkojme zgjidhjen e situates?
    Apo ju qe jetoni jasht Shqiperise keni luksin te beni vetem verejtje, ndersa ne qe jetojme ketu duhet tua zbukurojme Atdheun e ju te vini turiste per qef.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

i/e regjistruar Maska e Help_Desk
    Anëtarësuar
    01-12-2010
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    131
    Zoteri!
    Nga une kerkoni qe te ndertoj hidrocentrale?
    Ne fakt nuk je edhe aq zoteri kur e fillon bashkbisedimin me fyerje.
    Ndoshta je edhe adoleshent.
    Nuk eshte ky problemi
    Ketu jemi shqiptare te tere.
    Nga kush e kerkojme zgjidhjen e situates?
    Apo ju qe jetoni jasht Shqiperise keni luksin te beni vetem verejtje, ndersa ne qe jetojme ketu duhet tua zbukurojme Atdheun e ju te vini turiste per qef.
    Degjo ti Hajdar.
    Une skerkoj nga ti ti ndertosh, por te solideralizohesh me ato qe po vuajne dhe jo te mbrosh Sali Topallat.
    Sa per adoleshent kam 2 femije sa ti
    Zgjidhjen e Situates si thua ti tja kerkojme qiellit ?
    Sa per ate qe ne jetojme jashte shiko profilin se ta kam shkruar DURRESSSSSSSSSS
    Dhe nuk po vuajme per zbukurime po per ulje te kokes dhe jo te na dalin te na bejne gam gam ketu neper tv ok.

Se di ne me kuptove, me ty nuk bej me replika se sja vleka fare te besh.
    Të bohen Urë Kalimi kur i Nevojitesh, mrapa t'shkëputen Ashiqare, por Bota Portokalle është...

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    lale made in usa ...enveri nuk ringjallet me.

pak respekt per ata qe jane permbytur.

mire keto viktimat e shqiperise qe jane shabllon pd..ose.. ps ;JAM TIFOZ ME BABIN

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga Help_Desk Lexo Postimin
    Degjo ti Hajdar.
    .
    Lum ata femije qe te kan ty per baba
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 16 prej 67 FillimFillim ... 614151617182666 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •