e ke gabim
Duhet ta dish se hidrocentralet kane me katalog 50 vjet jete dhe kjo per faktin se digat mbushen me ardhjen e inerteve nga lumenjte qe sjellin ujrat.
Bej nje llogari sa vjet kane digat dhe sa u kane mbetur.
Bej nje llogari se sa eshte mbushur diga me inerte dhe sa uje mban , krahasuar me sasine fillestare.
Do kuptosh se Uji qe diga mban nuk eshte ai qe e shkaktoi kete permbytje, ujrat qe sjell lumi ne 24 ore jane me teper se vete sasia e ujit qe diga mundet te mbaje.
Kuptoje me ne fund.
Ketu nuk vlen politizimi i ngjarjes.
Ketu fjala eshte ne rradhe te pare te shpetohen jetet e njerezve.
Se sa per orendite e tyre jane te frikshme pamjet e ujit brenda neper banesa.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Zgjohu pra dhe mos bej gam gam mbas pc , se ka 20 vjet qe ka hyre demokraci e famshme ketu , dhe ato kataloge qe permend ti 50 vjecare pastroj gojen kur ti permendesh sepse ato te kane mbajtur deri me sot, ke 20 vjet dhe spo ndertoni qifte dhe nje hec apo tec si i thote salushi, si ste vjen zor, ne vend qe te bashkohesh me vuajtjen e atij populli del dhe me mbro ate SALI TOPALLIN
Të bohen Urë Kalimi kur i Nevojitesh, mrapa t'shkëputen Ashiqare, por Bota Portokalle është...
Une nuk kam munguar po lexo kreun e temes kush e ka cleur artikullin.
Po jam antiberishe se jam shqiptar dhe e dua vendin tim qe per shkak te Berishes gjithmone shkon ne prag te katastrofes.
Dhe se kam fjalen aspak te vije Rama ne vend te tij.
Ne krye te vije kush te doje qe ja jep voten mileti jo te vije ai qe ja vjedh voten miletit si i menderosuri Saliu yt.
Albania Uber Alles
Zoteri!
Nga une kerkoni qe te ndertoj hidrocentrale?
Ne fakt nuk je edhe aq zoteri kur e fillon bashkbisedimin me fyerje.
Ndoshta je edhe adoleshent.
Nuk eshte ky problemi
Ketu jemi shqiptare te tere.
Nga kush e kerkojme zgjidhjen e situates?
Apo ju qe jetoni jasht Shqiperise keni luksin te beni vetem verejtje, ndersa ne qe jetojme ketu duhet tua zbukurojme Atdheun e ju te vini turiste per qef.
Unë jam njeri i thjeshtë.
Kënaqem me pak.
Më mjafton më e mira.
Degjo ti Hajdar.
Une skerkoj nga ti ti ndertosh, por te solideralizohesh me ato qe po vuajne dhe jo te mbrosh Sali Topallat.
Sa per adoleshent kam 2 femije sa ti
Zgjidhjen e Situates si thua ti tja kerkojme qiellit ?
Sa per ate qe ne jetojme jashte shiko profilin se ta kam shkruar DURRESSSSSSSSSS
Dhe nuk po vuajme per zbukurime po per ulje te kokes dhe jo te na dalin te na bejne gam gam ketu neper tv ok.
Se di ne me kuptove, me ty nuk bej me replika se sja vleka fare te besh.
Të bohen Urë Kalimi kur i Nevojitesh, mrapa t'shkëputen Ashiqare, por Bota Portokalle është...
lale made in usa ...enveri nuk ringjallet me.
pak respekt per ata qe jane permbytur.
mire keto viktimat e shqiperise qe jane shabllon pd..ose.. ps ;JAM TIFOZ ME BABIN
Krijoni Kontakt