Close
Faqja 14 prej 28 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 279
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    nje ore e me pare o kostur do desha dhe une te mbyllej kjo ceshtje ne favor te babait shqiptar mirpo nuk dime se cfar bindje ka gjykata e administrata italiane per ceshtjen.
    nuk perben krim as turp qe nje here edhe mund ta bej nje baba kte pune..pra qe tja puth rrushin te birit foshnje ne sy te te gjithve si moment gezimi e adhurimi.. por.. ne se italia ka kuptuar se ki cobani e ka kte si loje te vazhdushme.. athere.. hmm..
    kadal beg se ka hendeg..

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po mire vizitat/bisedat qe i jane bere ne burg- jane rregjistruar kshu ? (aty ku genjen te vllain, per pantallonat?).

Ne fakt, kjo eshte nje tradite e nje mentaliteti te ndryshkur shekullore,por une besoj qe ai eshte i pafajshem. E ka bere thjesht nga mosdija. Gabim ka bere, qe ka deklaruar para tyre qe "do e bej prape kur te dali nga burgu".

Po juve qe e suportoni dhe po e ndihmoni, bravo.Eshte gjynah, qe te shkaterrohet nje familje e tere. Besoj ai dhe te tjere e kane kuptuar tani qe "kuvendit behet sipa vendit". Te mbahet ne burg, per kaq gje, po shkelen te drejtat e tyre. Gjynah dhe per femijet. Ishalla, e lerojne se shpejti.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga PINK : 29-11-2010 mė 11:36
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Postime
    62

Tre femijet dhe gruaja e duan NEXHIP QEPIN

Kur e kane arrestuar dhe ka thene : "e kam femijen tim... ", besoj qe kjo fjale del nga cdo shqiptar sepse nuk KA MJESHTERINE E HIPOKRIZISE SE BOTES SE QYTETERUAR dhe perballe shkaterrimit te njeriut, qe e ashtuquajtura bote moderne kerkon me cdo kusht te beje, perpiqet te mbroje natyrshmerine e DASHURISE PRIND-FEMIJE.
    E verteta eshte, se babai e ka perkedhelur djalin e tij, si te gjithe shqiptaret, ose si te gjithe njerezit mbi toke, ndersa prekja e pjeseve intime te femijes ESHTE HIPOTEZE E AKUZES, SEPSE NUK KA ASNJE PROVE.... Gjykata eshte ne "krize provash", mendonte se shqiptaret nuk do te ndjeheshin, do te rrinin urte sic kane ndejtur gjate arrestimit te MIJERA E MIJERA SHQIPTAREVE TE PA FAJSHEM , QE DERGJEN BURGJEVE, OSE KANE DALE ME "PATTEGGIAMNETO" (te fajshem), per te mos u dhene demshperblimin dhe per te fryre ne menyre artificiale statistikat e te denuarve , per TE KRIMINALIZUAR SHQIPTARET DHE NE PERGJITHESI EMIGRANTET... sepse keshtu i shfrytezojne me lehte ne frontet e veshtira ku punojne, ne fabrika etj.

Citim Postuar mė parė nga VladimirKOSTURI Lexo Postimin
    Te gjithe diskutonim per videoregjistrimet qe zoteronte akuza, e cila kerkon me cdo kusht te beje zbulime "shkencore", se pedofilia eshte e mundur edhe midis nje prindi dhe nje djalit te tij 4-vjecar, edhe pse ky baba ka dy vajza te rritura 14 dhe 17 vjece dhe eshte me orogjine nga Dukati i Vlores dhe ne momentin e arrestimit nuk e njihte fjalen PEDOFILI.
    Nuk i kuptoj keto arsyet qe jepet ne fillim te shkrimit per te shfajsuar kete babain shqiptar

Nuk mund te ishte pedofili meqe ky ishta nga Dukati i Vlores?
    Nuk mund te ishte pedofili meqe ky ishte babai i djalit? Nuk ka pasur me pare raste pedofilie mes prindit dhe djalit neper bote?
    Nuk mund te ishte pedofili meqe ky kishte dy vajza te rritura?

Kur e kane arrestuar dhe ka thene : "e kam femijen tim... ", besoj qe kjo fjale del nga cdo shqiptar sepse nuk KA MJESHTERINE E HIPOKRIZISE SE BOTES SE QYTETERUAR dhe perballe shkaterrimit te njeriut, qe e ashtuquajtura bote moderne kerkon me cdo kusht te beje, perpiqet te mbroje natyrshmerine e DASHURISE PRIND-FEMIJE.
    E verteta eshte, se babai e ka perkedhelur djalin e tij, si te gjithe shqiptaret, ose si te gjithe njerezit mbi toke, ndersa prekja e pjeseve intime te femijes ESHTE HIPOTEZE E AKUZES, SEPSE NUK KA ASNJE PROVE.... Gjykata eshte ne "krize provash", mendonte se shqiptaret nuk do te ndjeheshin, do te rrinin urte sic kane ndejtur gjate arrestimit te MIJERA E MIJERA SHQIPTAREVE TE PA FAJSHEM , QE DERGJEN BURGJEVE, OSE KANE DALE ME "PATTEGGIAMNETO" (te fajshem), per te mos u dhene demshperblimin dhe per te fryre ne menyre artificiale statistikat e te denuarve , per TE KRIMINALIZUAR SHQIPTARET DHE NE PERGJITHESI EMIGRANTET... sepse keshtu i shfrytezojne me lehte ne frontet e veshtira ku punojne, ne fabrika etj.
    Tani disa prova ka, megjithese nuk besoj se mjaftojne per te denuar. Ajo qe ka thene vete djali ne shkolle eshte dicka.

Video sigurisht qe nuk duhej pranuar se per kete u cudita dhe une kur degjova per videon se si mund ta filmonin brenda shtepise se vet.

Mbase per ta mbajtur ne burg deri ne daten e gjyqit, mjaftojne fjalet e djalit dhe ato qe ka thene se do ta bej prap kur te dali. Por ne gjyq nuk besoj se do denohet per pedofili.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Postime
    62

Gjykata e Bolonjes : "AKUZA KA SHKELUR RENDE KODIN PENAL"

Ato qe keni shkruar me siper : "Babai i tre femijeve me dy vajza te rritura te jete pedofil me djalin e vogel", deri tani nuk eshte provuar shkencerisht... dhe si pa dashur e keni bere ate pyetje, por nje rast i tille pedofilie eshte PA PRECEDENTE NE BOTE.

Por ajo qe ju keshilloj eshte : "Shkoni ne Reggio Emilia, shikoni videoregjistrimet e akuzes (tashme te pavlefshme dhe te paligjshme) dhe jam i sigurte se do te bindeni per abuzimin qe behet ndaj Nexhip Qepit. Sepse edhe une para se te shikoja materialet , mendoja se nuk i dihej... " Keshtu hiqet dyshimi, jo me "E LAGU, NUK E LAGU"

Gjykata e Bolonjes thote se akuza e Reggio Emilia , ka bere shkelje te renda te kodit penal gjate hetimeve....

Mos paragjykoni nje njeri aq te mire, se beni mekat!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Postime
    62

Akuza Per "pedofili" Vetem Ne Koken E Racisteve

Ne letren zyrtare, qe Tribunalja e Reggio Emilia na dergon ne daten 18 tetor, na premton, se do "TE HEDHE DRITE MBI EPISODET, QE KANE CUAR NE ARRESTIM..". Ju referohet videoregjistrimeve...
    Tribunalja e Rishqyrtimit ne Bologna, po te ishte e bindur , qe ato "EPISODE" perbenin pedofili, NUK DO T'I QUANTE TE PA LIGJSHME VENIEN E TELEKAMERAVE, sepse akuza kur kerkoi vendosjen e telekamerave, e kerkoi per te ZBULUAR NJE PEDOFIL....

Per kete rane poshte telekamerat, ko sepse jeta private nuk mund te violohet, kur flitet per raste si pedofilia...

Ndofta akuza, kerkon ta xhiroje , jo si pedofili, por si abuzim seksual...

Kuptimi i pedofilise : "PEDOFIL ESHTE NJE I RRITUR, I CILI KRYEN MARREDHENIE SEKSUALE (PROVON QEF SEKSUAL, DERI NE ORGAZEM) ME NJE FEMIJE TE PA PJEKUR SEKSUALISHT (zakonisht me i vogel se 12 vjec)"

A e kuptojme tani se per cfare eshte akuzuar ne momentin e arrestimit???

NE E DUAM PLOTESISHT TE PA FAJSHEM, SEPSE KOMISJONI I PSIKOLOGEVE NE RELACIONIN E DATES 4 NENTOR, U SHPREH, SE DJALI NUK KA ASNJE PASOJE PSIKOLOGJIKE DHE E DO BABAIN E TIJ.

Moderator
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Postime
    2,009
    Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Nuk i kuptoj keto arsyet qe jepet ne fillim te shkrimit per te shfajsuar kete babain shqiptar

Nuk mund te ishte pedofili meqe ky ishta nga Dukati i Vlores?
    Nuk mund te ishte pedofili meqe ky ishte babai i djalit? Nuk ka pasur me pare raste pedofilie mes prindit dhe djalit neper bote?
    Nuk mund te ishte pedofili meqe ky kishte dy vajza te rritura?
    Dakord me ty Qyfyre.

Plus edhe kur thote "ne kete kohe djali i vogel i Nexhipit thote si per t'i bere konkurence : "babai im me ul pantallonat dhe me puth edhe bibilushin"... " eshte nje shprehje qe nuk te bind, se femija ne ate moshe nuk di te genjeje.

Pastaj "Fjalet e Nexhipit menjehere pas arrestimit : "Djali eshte i imi dhe une e kam puthur dhe do ta puth ku te me doje qefi dhe si te me doje qefi, sepse nuk e doni djalin tim ju sa e dua une" "edhe kur ju te me lironi do ta puth perseri..." jane deklarata qe duket sikur thote qe une s'pyes per ligjin.

Nje shprehje thote qe "Injoranca ndaj ligjit nuk eshte justifikim", qe dmth qe meqenese nuk njeh ligjin ke te drejte ta shkelesh ate.

Une do te pyesja edhe qe si eshte situata me pedofiline ne rajonin e Reggio Emilias? ka ceshtje te ngjashme me kete? sa jane akuzuar per pedofili ne 5, 10, 20 vjetet e fundit e cili ka qene vendimi i gjykates?

Po avokat a keni zene? Se me keto protesta qe keni filluar ju s'keni per te zgjidhur gje. Biles ka rrezik te beni te kunderten e asaj qe doni te arrini.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-04-2010
    Postime
    62

Gjeni nje "AVOKAT TE FORTE"...Keshilla per te ulur koken.

Para se te fillonim protestat, jemi konsultuar me avokatin....
    Po te mos ishin protestat, koka e gjykatesve te Bologna, mund te aresyetonte ndryshe, sepse edhe ata jane njerez., edhe ata jane italiane..

Protestat ndikojme ne shpejtimin e ceshtjes, por mbi te gjitha KRIJOJNE KUSHTE TE FAVORSHME PER NJE DREJTESI ME TE MIRE...

Protestat shoqerojne procesin, i hapin rrugen avokatit, por edhe dialogut me GJERARKINE INSTITUCIONALE, PERFSHIRE ATE TE GJYKATAVE, KU THUHET SE JANE TE PAVARURA, POR PRAKTIKISHT NUK ESHTE KESHTU...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Ti e ke gabim qe mendon kshu:" Qe kujtuan se shqiptaret nuk do ndiheshin". Dhe kot fare, nuk erdhen dhe i rane deres. Pse nuk erdhen te ty, po shkuan te ai. Se femija ka folur ne shkolle. Mos e merrni dhe kaq diskriminuese ndaj emigranteve shqiptare vecanerisht. Nuk eshte se ja kane bere kastile. Pas nje komenti feminore: babi me puth te vendi privat- dhe merr lugen fut ne goje, per ta pershkruar si xhest, si mund te reagojne ndryshe?

Meqenese prova te mjaftueshme skane, besoj do dali i pafajshem. Se shqiptaret i duan femijet e tyre si drita e syve. Dhe sdo e besoja kurre te abuzonin gjakun e tyre.
    Se e kam thene dhe me lart: Leri ate krenarine KOTI qe ju karakterizon ju shqiptareve: eshte femija im dhe do bej cte dua. Kemi ligjin, po kemi dhe Maliqin. Do te merresh me Maliqin ?- zbato rregullat minimale. Shpresoj, mos te perseriten raste me te tilla, kudo neper bote, nga shqiptare.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 14 prej 28 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •