Po cili argument m'u dha qe te them "ok, pajtohem"?
Keta te gjithe thjesht bejne oshilime ne teme, kerkojne te flasim per Biblen, me quajne "tradhetar" e keso gjera. A mund te jene keto gjera "argumente" ne lidhje me temen "Dhuna, masakrat dhe shkaterrimi ne Kuran"? Sigurisht se jo. Une mezi po pres argumente. Mezi po pres te vije nje hoxhe, imam apo i "ditur" tjeter musliman te me thote se keto fjali nuk ekzistojne ne Kuran. Nese ndodh kjo, dhe nese ai i pergjegj pyetjet e mia, te jesh e sigurt qe nuk do e le pa i thene "ok, pajtohem". Por jo te me thone keta qe i permenda sikur disa anetare tjere: Ti s'di te kuptosh Kuranin, prandaj mos fol. Kete nuk mund ta pranoj. Sepse behet fjale per fjali eksplicite, nuk ka asnje nevoje per dike tjeter te "sqaroje" ndonje gje, kur Kurani thote: I vritni deri sa nuk ka me prej tyre, ua prisni gishterinjte, i denoni, i beni, i meshoni. Nuk me duhet asnje "shkence" ketu. Te gjithe mendojne keshtu, jo vec une. Edhe ti nuk do i besoje "shkences" se Milloshevicit, sikur ai te te thoshte "fjalite e mia duhet te me pyesesh mua si duhet te kuptohen" dhe ato duhet te kuptohen se vec vetembrojtjen e kam ne qellim. Pra nuk mund te pyetesh Milloshevicin se si duhet vleresuar Milloshevici. Kjo vec si shembull per te sqaruar. Nuk mund te pyetesh nje te akuzuar se si duhet te vleresohet mbi te akuztuarin sepse atehere do mendosh cdo here se i akuzuari eshte i pafajshem, eshte i mire, i drejte, i paster.
Po kujt ju referove pra me termin "serb"?Edhe nuk te ofendova asgje ty.
Mos i gjeneralizo gjerat. Ka raste, ku e drejta thuhet, por njerezit nuk e pranojne. E sheh kete gje ne raste gjyqesore. I akuzuari dhe mbrojtesit e tij nuk i japin perkrahje gjyqit, kur e denon (me fakte, me argumente) te akuzuarin.Kur thuhet e drejta pa marr parasysh sa djeg ke perkrahje prej qdokujt.
Krijoni Kontakt