Close

Rezultati i Sondazhit: Nese partneri/ja ju tradheton, cili do ishte reagimi juaj ?

Votues
50. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Do beje gjoja nuk e din

1 2.00%
  • Do divorcohesh menjehere

22 44.00%
  • Do te diskutonit dhe do ti jepnit edhe nje mundesi

2 4.00%
  • Do ta vrisje vetem ate

1 2.00%
  • Do ti vrisnit qe te dy

2 4.00%
  • Sipas rrethanave do te veproj

22 44.00%
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 92
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga orhideja Lexo Postimin
    The admital, si arrite te dish se paska pas gruaja faj e jo burri?
    nuk arrita ta dij. ku e sheh nje gje te tille? a ke mundesi te me tregosh se ku e lexove nje gje te tille???

ne raste tradhetishe burri eshte fajtor ne shumicen e rasteve, por shteti perkrah gruan edhe ne ate pakice rastesh kur eshte ajo fajore...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    Duke u bazuu ne fakte reale qe po ndodhinn edhe qe po me bjen mi ndii koheve te funditt jon meshkujt ata qe po tradhtojnn me shumee :@

Por pa u kon edhe do femna te prishta as ata s'besoj qe kishin boo ksii sene

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    une nuk jam mesuar fare ne trojet shqiptare. mos bej hipoteza kot mbi mua sepse as une nuk po bej mbi ty.
    ka vite qe jetoj jashte, dhe e njoh mire ligjin ne europe. me mire se ti me sa shoh.
    di shume raste kur femra mbrohet nga ligji edhe kur nuk e meriton fare.

pas marteses dhe sidomos kor ka ne mes femije, femra mbrohet nga shteti edhe atehere kur eshte totalisht ne anen e fajit.
    mos valle mendon se ka barazi?!?!?!? hahahaha!
    Nga kjo u nisa qe ti mbase din me shume per keto raste, mendova qe ke lidhje direkte me keto ligje.

Sidoqofte, ata qe i kan be keto ligje, dijne me shume se une dhe ti.

Mon.Alisa, femra dhe meshkuj te prishur fatkeqesisht ka pas dhe do te ket gjithmone.

Isis Maska e Mon.Alisa
    Anėtarėsuar
    15-09-2010
    Vendndodhja
    Kingdom of the Night
    Postime
    640
    [QUOTE=orhideja;2931112]Nga kjo u nisa qe ti mbase din me shume per keto raste, mendova qe ke lidhje direkte me keto ligje.

Mon.Alisa, femra dhe meshkuj te prishur fatkeqesisht ka pas dhe do te ket gjithmone.[/QUOTE]

Po pajtohem (Y)

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Nuk eshte mu ashtu si thua ti admiral.........edhe ne Gjermani ka ligje, si per burrin ashtu edhe per gruan.
    Per disa mbase eshte fatkeqesi qe edhe gruaja te kete mbeshtetje nga ligji, sepse jeni mesu ne trojet shqiptare te beni vet ligjin ashtu si ju konvenon juve.
    Ligji e tradita shqiptare parasheh denime me te renda per tradheti, si per burrin, njete per gruan. Sikur te kishte tradita shqiptare jete dhe goje, do te te mbante tani nje fjalim, me te cilin do te te poshtersonte aq shume sa qe do te te vinte turp te flashesh ndonje here ne emer te saj.

Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Lere mos u lodh, se vec u skuqa

Po per temen ke te thuash dicka apo ke ne plan te merresh vetem me pergjigjet e mia neper tema?

ღ Ƴℓℓėʓ ღ Maska e RiGerta
    Anėtarėsuar
    01-11-2010
    Vendndodhja
    Perendim
    Postime
    946
    Te tradhetoohesh nga partneri/partnerja eshte nje traume, nje deshprim qe te nxit drejt hakmarrjes.Kesaj te fundit do mundohem ti shmangem.Ne fillim do degjoj motivet dhe pastaj do reflektoj mbi situaten.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Lere mos u lodh, se vec u skuqa

Po per temen ke te thuash dicka apo ke ne plan te merresh vetem me pergjigjet e mia neper tema?
    Hahaha po sa mire e ke verejtur, ngado qe po hy me biejne ne sy te njejtat mendime te shkurtera tua. Ne kete teme me gjete ti ketu, jo une ty. Ne ate tjetren anasjelltas.

Mendimin tim per temen kam dhene ne forme vote.

Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Hahaha po sa mire e ke verejtur, ngado qe po hy me biejne ne sy te njejtat mendime te shkurtera tua. Ne kete teme me gjete ti ketu, jo une ty. Ne ate tjetren anasjelltas.

Mendimin tim per temen kam dhene ne forme vote.
    Sa kontradiktor qenke zoterote!

Une po i bej qejfin ketij zoteriut largpames (deri te hunda e tij) dhe do ia falja partneir tim e do i thoja vazhdo edhe me hera tjera

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Nga kjo u nisa qe ti mbase din me shume per keto raste, mendova qe ke lidhje direkte me keto ligje.

.
    po te pakten pranoje qe ligji mban anen e femres ne keto raste e mos bej sikur ka barazi......

p.s. me kete arsyetimin tend mund te thuhet se edhe ata qe nuk i jepnin femres as te drejten per te votuar deri para 60 vitesh, dinin me shume se une dhe ti...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •