Close

Rezultati i Sondazhit: Nese partneri/ja ju tradheton, cili do ishte reagimi juaj ?

Votues
50. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Do beje gjoja nuk e din

1 2.00%
  • Do divorcohesh menjehere

22 44.00%
  • Do te diskutonit dhe do ti jepnit edhe nje mundesi

2 4.00%
  • Do ta vrisje vetem ate

1 2.00%
  • Do ti vrisnit qe te dy

2 4.00%
  • Sipas rrethanave do te veproj

22 44.00%
Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 92
    sylar Maska e Jackie
    Anėtarėsuar
    21-10-2010
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    539
    Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    nese kisha krijuar familje do i jepja nje mundesi te dyte sepse dihet qe burrit edhe ormonet e tij jane ndrysha

nese do ishte thjeshte dicka kalimtare varet ...
    nese tjetra do ishte me e mire nga mua do i thesha bravo nese jo do i jepja kepucet ne dera
    Buka po u thy nuk ngjitet me ,as gota. lol

E paske zemren e madhe. Lum Burri per ty
    Against all odds..

Natyrisht qe direkt do divorcohesha.Nuk do kishe me kuptimk te vashdohej me tej.Eshte e vetmja gje qe smund te falet ne kete jete.Sidoms kur tradheton femra.Femra e ben gjithcka me koshjence te plote.Eshte e vetedijshme per ate cka vepron.Mashkullu ne shumicen e situatave te tradhetise rrembehet dhe nga emocjoni...
    ”Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar”

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Pse a femrat nuk kan emocion a?Dy palet tradhetojn me vetedije,edhe at te plot bile!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Sa simpatike jeni, me kercenime ne forum tentoni t'i frikesoni partneret.
    Por kujdes se kur t'ja keputni vertet koken, pastaj nuk mund te thoni se kenivepruar "ne afekt".

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Po erdhi puna te trathtojme njeri tjetrin, atehere eshte me e mire ndarja. Vet nevoja per te pas nje person te ri afer, do te thote se partneri qe ke tani nuk te ploteson me. Kjo eshte teoria njehere, pooooooor po erdhi puna ne praktike, nuk eshte edhe aq e lehte. Pastaj po pate edhe femije eshte edhe me e veshtire. Une mos u provofsha me gjera te tilla, sepse do ta kisha te veshtire t'i besoja me partnerit tim dhe nuk di nese do ndjeja ende dashuri per te.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga lisa12 Lexo Postimin
    hahahha ne ketu ne Germani i perzejme kollaj burrat se kemi mbeshtetje nga shteti por, cti bejsh kur jane ne shqiperi te shkretat do ti nenshtrohen atij qeni se skane ku te shkojne do luajne rrolin e dudumes.................
    hahahaha!
    po e dise keni mbeshtetjen e shtetit FATKEQESISHT. keshtu eshte ne tere europen.
    i perzini burrat edhe nese jeni ju ato qe tradhetoni dhe shtepia eshte 100% e burrit.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Nuk eshte mu ashtu si thua ti admiral.........edhe ne Gjermani ka ligje, si per burrin ashtu edhe per gruan.
    Per disa mbase eshte fatkeqesi qe edhe gruaja te kete mbeshtetje nga ligji, sepse jeni mesu ne trojet shqiptare te beni vet ligjin ashtu si ju konvenon juve.

......... Dukat ......... Maska e G.S.Vangjeli
    Anėtarėsuar
    14-04-2010
    Vendndodhja
    Athinė, Greqi
    Postime
    356
    natyrisht divorc.....

nuk mund te perballosh tradhetine qė u krye mė mbas.., dite per dite.., t'a shikosh ne sy.., t'a puthėsh e tė bėsh dashuri sikur s'ka ndodhur gjė...

ja mendo......
    Gjithmonė jap atė qė mė japin tė tjerėt

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga orhideja Lexo Postimin
    Nuk eshte mu ashtu si thua ti admiral.........edhe ne Gjermani ka ligje, si per burrin ashtu edhe per gruan.
    Per disa mbase eshte fatkeqesi qe edhe gruaja te kete mbeshtetje nga ligji, sepse jeni mesu ne trojet shqiptare te beni vet ligjin ashtu si ju konvenon juve.
    une nuk jam mesuar fare ne trojet shqiptare. mos bej hipoteza kot mbi mua sepse as une nuk po bej mbi ty.
    ka vite qe jetoj jashte, dhe e njoh mire ligjin ne europe. me mire se ti me sa shoh.
    di shume raste kur femra mbrohet nga ligji edhe kur nuk e meriton fare.

pas marteses dhe sidomos kor ka ne mes femije, femra mbrohet nga shteti edhe atehere kur eshte totalisht ne anen e fajit.
    mos valle mendon se ka barazi?!?!?!? hahahaha!
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    The admital, si arrite te dish se paska pas gruaja faj e jo burri?

Faqja 4 prej 10 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •