Natyrisht qe direkt do divorcohesha.Nuk do kishe me kuptimk te vashdohej me tej.Eshte e vetmja gje qe smund te falet ne kete jete.Sidoms kur tradheton femra.Femra e ben gjithcka me koshjence te plote.Eshte e vetedijshme per ate cka vepron.Mashkullu ne shumicen e situatave te tradhetise rrembehet dhe nga emocjoni...
Ti, Shqipėri, Mė Jep Nder, Mė Jep Emrin Shqiptar
Pse a femrat nuk kan emocion a?Dy palet tradhetojn me vetedije,edhe at te plot bile!![]()
Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.
Sa simpatike jeni, me kercenime ne forum tentoni t'i frikesoni partneret.
Por kujdes se kur t'ja keputni vertet koken, pastaj nuk mund te thoni se kenivepruar "ne afekt".![]()
Po erdhi puna te trathtojme njeri tjetrin, atehere eshte me e mire ndarja. Vet nevoja per te pas nje person te ri afer, do te thote se partneri qe ke tani nuk te ploteson me. Kjo eshte teoria njehere, pooooooor po erdhi puna ne praktike, nuk eshte edhe aq e lehte. Pastaj po pate edhe femije eshte edhe me e veshtire. Une mos u provofsha me gjera te tilla, sepse do ta kisha te veshtire t'i besoja me partnerit tim dhe nuk di nese do ndjeja ende dashuri per te.
Nuk eshte mu ashtu si thua ti admiral.........edhe ne Gjermani ka ligje, si per burrin ashtu edhe per gruan.
Per disa mbase eshte fatkeqesi qe edhe gruaja te kete mbeshtetje nga ligji, sepse jeni mesu ne trojet shqiptare te beni vet ligjin ashtu si ju konvenon juve.
natyrisht divorc.....
nuk mund te perballosh tradhetine qė u krye mė mbas.., dite per dite.., t'a shikosh ne sy.., t'a puthėsh e tė bėsh dashuri sikur s'ka ndodhur gjė...
ja mendo......
Gjithmonė jap atė qė mė japin tė tjerėt
une nuk jam mesuar fare ne trojet shqiptare. mos bej hipoteza kot mbi mua sepse as une nuk po bej mbi ty.
ka vite qe jetoj jashte, dhe e njoh mire ligjin ne europe. me mire se ti me sa shoh.
di shume raste kur femra mbrohet nga ligji edhe kur nuk e meriton fare.
pas marteses dhe sidomos kor ka ne mes femije, femra mbrohet nga shteti edhe atehere kur eshte totalisht ne anen e fajit.
mos valle mendon se ka barazi?!?!?!? hahahaha!
Vasudhaiva Kutumbakam
The admital, si arrite te dish se paska pas gruaja faj e jo burri?
Krijoni Kontakt