Close

Rezultati i Sondazhit: Nese partneri/ja ju tradheton, cili do ishte reagimi juaj ?

Votues
50. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Do beje gjoja nuk e din

1 2.00%
  • Do divorcohesh menjehere

22 44.00%
  • Do te diskutonit dhe do ti jepnit edhe nje mundesi

2 4.00%
  • Do ta vrisje vetem ate

1 2.00%
  • Do ti vrisnit qe te dy

2 4.00%
  • Sipas rrethanave do te veproj

22 44.00%
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 92
    Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Fatkeqesisht shumica prej nesh e ka merisur aromen e tradhetise .
    Personalisht mendoj se nje person duhet te jete shume i kujdesshem nqs tradheton te pakten rrethi shoqeror dhe partneri mos ta marri vesh .Nje gje qe nuk shikohet dhe nuk degjohet nuk dhemb .Kuptohet qe jam kundra tradhetise sepse ke ofenduar njeriun qe ke ne krahe nqs per te ke sadopak respekt ne te kunderten bjeri me top.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    se tani e pashe sondazhin .

Gjoja sikur nuk e di nuk do beja kurre te pakten mos ta quaj veten debile me brire .
    Per te vrare as ate as tjetren nuk kam pse ti vras .Faktikisht tjetra nuk me ka ndonje faj .!00 % e ka partneri .Nuk ndyj duart me gjakun e tradhetareve .

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    S'eshte tradhetia ajo gjema e madhe...por para-tradhetia. Ajo s'ka derman. Me tradhetine mbaron tortura.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Po eshte pune inati kjo.
    Un votova qe do kisha divorcuar, por me siguri qe ne at moment do i kisha vrar qe te dy.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    hahaha. ja si mendojne femrat...

ku te zhduket? shtepia yte eshte?

hahahha ne ketu ne Germani i perzejme kollaj burrat se kemi mbeshtetje nga shteti por, cti bejsh kur jane ne shqiperi te shkretat do ti nenshtrohen atij qeni se skane ku te shkojne do luajne rrolin e dudumes.................
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ta vras me vjen keq se me kapin direkt policia
    po tja pres koken e tja grij mishin ashtu ndoshta kam shance te fshihem pa me hyre gje ne kembre

sot jam ...
    JO SEKS PARA MARTESE

Citim Postuar mė parė nga lisa12 Lexo Postimin
    hahahha ne ketu ne Germani i perzejme kollaj burrat se kemi mbeshtetje nga shteti por, cti bejsh kur jane ne shqiperi te shkretat do ti nenshtrohen atij qeni se skane ku te shkojne do luajne rrolin e dudumes.................

eh, qaj hallin ne shqiperi ti Numri i divorceve ne shqip sa vjen e rritet... jane te pakta ato femra qe nenshtrohen. Kjo i ndodh atyre qe nuk kane mbeshtetje familjare, nuk kane pune etj etj...dmth qe duan s'duan- pa burrin s'kane nga shkojne.

Citim Postuar mė parė nga Ksanthi Lexo Postimin
    se tani e pashe sondazhin .

Gjoja sikur nuk e di nuk do beja kurre te pakten mos ta quaj veten debile me brire .
    Per te vrare as ate as tjetren nuk kam pse ti vras .Faktikisht tjetra nuk me ka ndonje faj .!00 % e ka partneri .Nuk ndyj duart me gjakun e tradhetareve .
    Dakord edhe une... ka zgjidhje tjeter kjo pune, nuk ka pse te arrihet ne vrasje.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Nese me tradheton, i bie qe ajo ka gjetur dike me mire se une. Keshtu qe do i thoja te shkonte te ai.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Citim Postuar mė parė nga goldian Lexo Postimin
    ta vras me vjen keq se me kapin direkt policia
    po tja pres koken e tja grij mishin ashtu ndoshta kam shance te fshihem pa me hyre gje ne kembre

sot jam ...
    ti kshu eee?? hahahaha, ke pare shume filma... zor se shpeton pa te hyre gjemb ne kembe :P

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •