Pasi u shpallen rezultatet preliminare te zgjedhjeve te jashtezakoshme ne Rahovec, u qune ne kambe krejt magjupet e u mledhen ne Xerx, e me surla , me tupana gati e kallen prej gezimi per fitoren.
Pasi u shpallen rezultatet preliminare te zgjedhjeve te jashtezakoshme ne Rahovec, u qune ne kambe krejt magjupet e u mledhen ne Xerx, e me surla , me tupana gati e kallen prej gezimi per fitoren.
Me siguri do e kenë bërë për inat të serbëve të Hoçës...
"Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."
Hoça s'është dalë fort me votu... po ja rrisin pazarin Hashimit për zgjedhjet parlamentare. Tash mbas traktorave kushedi çka kërkojnë...
"Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."
ALBINI DHE VETVENDOSJE JAN SHPIRTI I SHQIPTARIS NË KOSÖVË !
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
BAC, U KRYMB!
Plehi i Kosoves nuk kishte ndonjë parti , dhe futej nëpër të gjitha.
Tash e kanë!
Po grumbullohet plehu , me traktora (pi ndihmojn shkijet eme traktorat e hasë govnes!) besa edhe me tren , se shum i rënd e i dëmshëm është ky pleh radioaktiv!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
A mban pergjegjesi ky profesori per keto premtime, apo edhe ky po i leshon fjalet si lopa baglen.
Une kam deshire qe secila komune te jete siq po deklaron ky profa, por kesaj i thone 'me pa ondrra n'p....'.
A e qojn mendjen keta se nje dite mundet me u revoltu populli nga gjithe keto genjeshtra edhe me ja bo ma but shpinen se barkun!?
Edhe padroni i vet e premtoj 'luginen e silikonit' (silicon valley), por ajo lugine nuk po shihet gjekundi. Vetem nese e ka bo trunin e tij me silikon per me e plotesu vakumin, lol.
Krijoni Kontakt