Klinë, 20 nëntor - Dega e PDK-së në Klinë ka prezantuar sot prurjen e re në këtë parti.
Prof. dr. Bajram Shabani, ekspert i gjeologjisë dhe drejtor i kompanisë “Boksitet e Kosovës” në Volljakë të Klinës, ka vendosur t’i bashkohet PDK-së. “Shabani ka vendosur t’i bashkohet karvanit të njerëzve që aderojnë në PDK, parti kjo e cila e ka ajkën e Kosovës”, ka thënë kryetari i degës së PDK-së Sokol Bashota.
Bajram Shabani ka sqaruar se arsyeja e hyrjes në PDK është sepse PDK-ja është ndër partitë me të konsoliduara në Kosovë dhe se me të mund të realizojë projektet e veta.
“Me PDK-në mund t’i arrijë synimet e mia për të mirën e popullit në fushën e gjeologjisë. Klina ka rezerva 4 miliardë tonë të thëngjillit dhe unë kam projekte konkrete në ketë drejtim dhe PDK-ja besoj se do të më mbështesë”, ka treguar arsyet e aderimit në PDK Bajram Shabani. Ai ka akuzuar ish pushtetarët se kanë penguar projektet e tij, duke aluduar në LDK-në, por nuk ka dhënë përgjigje pse nuk është mbështetur nga PDK-ja tash e tre vjet prej se ajo është në pushtet në nivel vendi. Ai ka rënë në siklet për t’iu përgjigjur pyetjes së gazetareve se mos vallë mbështetja gjatë këtyre tre vjetëve nga udhëheqja e PDK-së ka munguar pikërisht pse ai nuk ka qenë anëtar i kësaj partie. Si pastaj ka treguar se ka qenë simpatizant i LDD-së, por asnjëherë nuk ka qenë anëtar i ndonjë partie dhe se kjo është hera e parë që hyn në një parti politike. Sipas tij, nëse mbështeten projektet që ai ka e që kapin shumën e miliarda eurove, Klina do të behët një gjigant i Ballkanit.
Krijoni Kontakt