Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 54
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Në PDK aderuan 300 të rinj prizrenas

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga kruja78 Lexo Postimin
    gjithe kosova me duket se vertet eshte ne PDK=
    /mE DUKET edhe poplli e ka kuptuar se te pakten at qka e kan premtuan edhe e realizuar ,se keta ku me dite se sa nuk kan premtuar,,,Shpalljen e pavarsis se kosoves,,,rregullimin e rrugve ne gjithe koosven dhe ekan ber,,,fillimin e autostrades morin,merdare,zgjerimin errugve prishtin shkup,prishtin mitrovice,prishtin pej dhe keto te gjitha jan eka i shkojen shume mire dhe piplli e din kete,kurese ata te cilet po thojen se ne kishim be me shume edhe poplli po e kupton se ata ishin per 7 vite dhe aS GJE HIQ,,,,a per hajni po kur ishin ne kualicion LDK dhe AAK dhe tashti po mendojen te vin ne pushtet ne pushtet po jo se poplli i ka denuar keto dy parti se gjithe here e kan treadhtuar popllin
    Paske par enderr te bukur

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Partisë Demokratike të Kosovës i janë bashkuar 50 profesorë dhe asistentë të Universitetit të Prishtinës.

Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    300 te ri, ndoshta jan deketis,shkeput nga taborri koco danas e me gabim jan hy ne pDK, ne ven qe t hyn zbresin aderojn ne VV
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    ALBINI DHE VETVENDOSJE! JAN SHPIRTI I SHQIPTARIS NË KOSOVË!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!

Klina , ose më konkretisht xehrorja në Volljak , është minier e Boksitit.
    Kjo minierë kishte një periudh të lavdishme në vitet e 80-ta .
    Boksiti i Volljakes jap alumin dhe mund të jet fitimprues për Kosoven , por jo si ëndrron Bajram Shabani. AI në të vërtet e din më së miri se nuk kemi të bëjm me gjigant , po duhet edhe ky te thot dicka të madhe se ka tendenca me mujt e mu fut diku lart ne py-dy-ky se atje mund te ket para!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    ...Klinën gjigant të Ballkanit .
    Mos po e ndegjon Amerika e po e merr per veti, se ajo po shtyhet me Kinen.
    Nuk me interon partia hiq, por me intereson se pse jan vra shqiptaret mas lufte.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2009
    Postime
    2,629
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    shabani po na kallxon nji gja..

Prof.Dr. Shabani kallxon shume per juve , por ju jeni vonue shume., por mire eshte qe e paskeni degjue...

Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    ALBINI DHE VETVENDOSJE! JAN SHPIRTI I SHQIPTARIS NË KOSOVË!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!

Bajram Shabani ka qenë antar i LKJ-së , e jo sic paska thënë ska qen antar i asnjë partije.

E njof shumë mirë Bajramin!

E bajt me shënedet py-dy-kyja !
    Qka po merzitesh more. Po ky e paska gjetun taman vendin ku duhet. Tek u shkue te LKJistat - komunistat e shtir.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    PDK-ja, libreza për të rinjtë në Deçan
    E diel, 21 Nëntor 2010 20:29

Partia e Hashim Thaçit zgjerohet në bastionin e Ramush Haradinajt. Ish-zv/ministri i Transportit, Adem Grabovci dhe ish-depuetetja, Safete Hadërgjonaj në Deçan kanë shpërndarë një numër të konsiderueshëm librezash për të rinjtë që aderuan në këtë parti.

“PDK ka pasur një mandat qeverisës në një periudhë më të vështirë që ka kaluar populli ynë, në një periudhë me përgjegjësi më të mëdha politike, dhe ato vendime politike i kemi kaluar suksesshëm që nga shpallja e pavarësisë së vendit tonë dhe ndërtimi i institucioneve funksionale të vendit tonë, fillimit të ndërtimit të një bazamenti të fuqishëm për zhvillim ekonomik të vendit tonë”, ka thënë Grabovci

Kurse, Hadërgjonaj u ka thënë të rinjve se ata nuk do të zhgënjehen për përzgjedhjen që kanë bërë.

Zbutja e relacioneve PDK- AAK vjen në kohën që, sipas të gjitha gjasave, bashkësia ndërkombëtare do të “imponojë”, një koalicion paszgjedhor dhe krijimin e qevrisë, pikërisht nga këto dy parti./indeksonline/foto:koha/
    Share
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Kosovelli Lexo Postimin
    Klinë, 20 nëntor - Dega e PDK-së në Klinë ka prezantuar sot prurjen e re në këtë parti.
    Prof. dr. Bajram Shabani, ekspert i gjeologjisë dhe drejtor i kompanisë “Boksitet e Kosovës” në Volljakë të Klinës, ka vendosur t’i bashkohet PDK-së. “Shabani ka vendosur t’i bashkohet karvanit të njerëzve që aderojnë në PDK, parti kjo e cila e ka ajkën e Kosovës”, ka thënë kryetari i degës së PDK-së Sokol Bashota.
    Bajram Shabani ka sqaruar se arsyeja e hyrjes në PDK është sepse PDK-ja është ndër partitë me të konsoliduara në Kosovë dhe se me të mund të realizojë projektet e veta.
    “Me PDK-në mund t’i arrijë synimet e mia për të mirën e popullit në fushën e gjeologjisë. Klina ka rezerva 4 miliardë tonë të thëngjillit dhe unë kam projekte konkrete në ketë drejtim dhe PDK-ja besoj se do të më mbështesë”, ka treguar arsyet e aderimit në PDK Bajram Shabani. Ai ka akuzuar ish pushtetarët se kanë penguar projektet e tij, duke aluduar në LDK-në, por nuk ka dhënë përgjigje pse nuk është mbështetur nga PDK-ja tash e tre vjet prej se ajo është në pushtet në nivel vendi. Ai ka rënë në siklet për t’iu përgjigjur pyetjes së gazetareve se mos vallë mbështetja gjatë këtyre tre vjetëve nga udhëheqja e PDK-së ka munguar pikërisht pse ai nuk ka qenë anëtar i kësaj partie. Si pastaj ka treguar se ka qenë simpatizant i LDD-së, por asnjëherë nuk ka qenë anëtar i ndonjë partie dhe se kjo është hera e parë që hyn në një parti politike. Sipas tij, nëse mbështeten projektet që ai ka e që kapin shumën e miliarda eurove, Klina do të behët një gjigant i Ballkanit.
    e qka kupton ti me fjalen gjigant o bylbyl,po atje i myti shkrumi e ti flet kaqapordhica

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •