Në PDK aderuan 300 të rinj prizrenas
Në PDK aderuan 300 të rinj prizrenas
Partisë Demokratike të Kosovës i janë bashkuar 50 profesorë dhe asistentë të Universitetit të Prishtinës.
300 te ri, ndoshta jan deketis,shkeput nga taborri koco danas e me gabim jan hy ne pDK, ne ven qe t hyn zbresin aderojn ne VV
Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri
ALBINI DHE VETVENDOSJE! JAN SHPIRTI I SHQIPTARIS NË KOSOVË!
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
BAC, U KRYMB!
Klina , ose më konkretisht xehrorja në Volljak , është minier e Boksitit.
Kjo minierë kishte një periudh të lavdishme në vitet e 80-ta .
Boksiti i Volljakes jap alumin dhe mund të jet fitimprues për Kosoven , por jo si ëndrron Bajram Shabani. AI në të vërtet e din më së miri se nuk kemi të bëjm me gjigant , po duhet edhe ky te thot dicka të madhe se ka tendenca me mujt e mu fut diku lart ne py-dy-ky se atje mund te ket para!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
PDK-ja, libreza për të rinjtë në Deçan
E diel, 21 Nëntor 2010 20:29
Partia e Hashim Thaçit zgjerohet në bastionin e Ramush Haradinajt. Ish-zv/ministri i Transportit, Adem Grabovci dhe ish-depuetetja, Safete Hadërgjonaj në Deçan kanë shpërndarë një numër të konsiderueshëm librezash për të rinjtë që aderuan në këtë parti.
“PDK ka pasur një mandat qeverisës në një periudhë më të vështirë që ka kaluar populli ynë, në një periudhë me përgjegjësi më të mëdha politike, dhe ato vendime politike i kemi kaluar suksesshëm që nga shpallja e pavarësisë së vendit tonë dhe ndërtimi i institucioneve funksionale të vendit tonë, fillimit të ndërtimit të një bazamenti të fuqishëm për zhvillim ekonomik të vendit tonë”, ka thënë Grabovci
Kurse, Hadërgjonaj u ka thënë të rinjve se ata nuk do të zhgënjehen për përzgjedhjen që kanë bërë.
Zbutja e relacioneve PDK- AAK vjen në kohën që, sipas të gjitha gjasave, bashkësia ndërkombëtare do të “imponojë”, një koalicion paszgjedhor dhe krijimin e qevrisë, pikërisht nga këto dy parti./indeksonline/foto:koha/
Share
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Krijoni Kontakt