Close
Faqja 33 prej 121 FillimFillim ... 2331323334354383 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 1208
    Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Ku je mor Homero se na paska marr malli! :P

Un kisha nja nje muj qe s'kisha pa asnjë film se kam qenë i zënë dhe thashë me vete filmin e parë që do shof do jetë komedi. Për fat qëlloi The Other Guys, film me vërtetë gallatë. Kishte shum skena që të dhjetnin fare. Hallall regjisorit. Kush se ka pa ta shofi se do kënaqet (duhet të jetë edhe i çik me humor atë ditë lol).
    Dhe un kisha koh pa ardh knej, tashi qe kam koh te lir i futa i shkarkim te frikshem filmash te ktij viti. Pjeset ma t'forta per mu te The Other Guys ishin:

( Ju qe se keni pa, myllni syt )

Ka batuta shum por kto me vin ne mendje per momentin. Pjesa e funeralit te shpija asht grandios, kur ai polici black i bo si i fort Allenit dhe Terry nderhy dhe i thot "preke i her dhe ta thyj koken me te tijen" . Pastaj fillojn e zihen mes shpis, dhe polict e tjer mblidhen rreth e rrotull dhe i inkurajn me za te ulet mos me shqetesu te tjert lol, njeri nga policet thot " kape per floksh " pastaj jan pertok, zihen ne 69 per kembsh dhe i ziu i thot Terryt " kshu zihemi anej nga un " lol. Pastaj vje shefi dhe i nda, i ziu thot si fmij "fitova un" lol, shefi fillo e u bo moralin me za te ulet lol asht grand, duhet ta shihsh sa irealiste asht lol

Kur Terry thot vend e pa vend "I'm like a peacock, you gotta let me fly!" lol ose kur Terry shko e tako ish te dashuren gjate kursite te danses dhe i thot " kur ishe me mu, nuk bredhje neper klube stripteasi" lol dhe e dashura ja kthe, "Terry ktu hekuri asht horizontal" lol

Kur i çojn prova me akuzu David Ershon, avokatit te tij lol. Pastaj shkojn tek Ershon dhe i thojn qe do te rrasim brenda, Ershon u a kthe "ok per me m'fal po u ofroj 2 bileta ne rank te pare, per te pa ndeshjen e basketbollit", Terry & Allen shohin njeri tjetrin gjith seriozitet dhe perfundimisht shkojn ne ndeshje lol. Gjat ndeshjes Allen i thot Terryt, "m'duket sikur ka dash me na korruptu me kto biletat" lol dhe rikthehen t'inatosun tek Ershon dhe Terry i thot " ishte kurthe" Allen: " no more ", Ershon: "Gentlemen, you have two choices: Mamma Mia or Jersey Boys." duke u tregu biletat lol si perfundim zgjedhin Jersey Boys lol

Pjesa kur dy policat, i ziu dhe ai tjetri jan ne nji klase kalamojsh 8-9 vjeça per ti sensibilizu qe ne mosh te vogel lol. Njeni nga policat u thot "ne 30 vet qe jeni ne klase 10 do te vdesin vitin tjeter", kurse tjetri u kthehet "ca keshilla qe t'evitoni burgun ne t'ardhmen, se pari evitoni sa te mundeni te jeni black ose hispanic" lol

The Last Airbender

Ma n'fund e pash , dhe si konkluzion ... dobt nga i regjizor i talentum si M .Night Shyamalan ( The Sixth Sense, Unbreakable, Signs, The Village ). Animen se kam pa nej her, kshuqe menova qe opinioni im do jet neutrale kur ta shoh filmin ngaqe kritikat e shumta negative i ka marr nga ata qe kan ndjek animen. Loja e aktoreve asht e dobt, hiq karizmatik, djaloget cop cop, skenari teper i thjesht. Ato qe ngrin nivelin e filmit per mendimin tim jan vetem luftimet me efekte speciale te arrituna ( Normal, bugjeti 150 milion $ ) si dhe muzika origjinale e James Newton Howard asht epic. Shyamalan me kyt filmin e fundit dhe te parafundit, The Happening, shum dobt.
    Nota 6/6.5/10
    Ndryshuar për herë të fundit nga Homer : 16-11-2010 më 17:12
    D'Oh!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Para ca ditesh pashe: Old School. Sa e forte ajo pjesa, kur wife shef husband, duke vrapuar ne rruge. Ishte bashke me shoqet. Sikur t'i ndodh ndonjeres vertete. Si do reagonte, do fuste burrin ne maqine, apo do nxirrte shoqet direjt jashte. LOL

se harrova te vija linkun qepare.

Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287

E mbylla trilogjin Toy Story, ky i treti erdhi mbas 10 vitesh ( Toy Story 1995, Toy Story II 2000, Toy Story III 2010). Per mu, bashk me The Lord of the Rings, Toy Story asht nji nga trilogjit ma t'arrituna te gjitha kohrave. Ashtu si te i pari dhe i dyti, i treti ndjek perfeksionin, te gjith personazhet jan top, + te tjer u bashkohen. Imagjinata nuk mungo n'asnji moment, duket qe gjith ata qe kan punu ne kyt film ashtu si gjith Pixart e tjer, mbajn i shpirt femije ne vete.

Nota 9/10
    Ndryshuar për herë të fundit nga Izadora : 23-11-2010 më 13:19
    D'Oh!

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    per ca flet ky homie, mos me mbushet mendja e shof edhe une

Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin
    per ca flet ky homie, mos me mbushet mendja e shof edhe une
    Qe nga filmi i pare deri te i treti trego aventurat e lojrave te Andit. Te i treti Andi s'asht ma fmij por adoloshent kshuqe s'lu ma me ato, aventura merr drejtim tjeter. Asht shum i lezeteshem, duket sikur asht per femij por ka ma shum sukses te te rritunit. Nga ana grafike, skenari, batutat jan top. Pixar jan gjenit e animacionit sot per sot ( Toy Story, A Bug's Life, Toy Story 2, Monsters, Inc, Finding Nemo, The Incredibles, Cars, Ratatouille, WALL-E, Up, Toy Story 3 ).
    Per kuriozitet bugjeti i Toy Story 3 asht 200 Million $, te dhjefsha filmat blockbuster lol dhe asht filmi i pare animacion qe ka arrit 1 Miliard $ ne box office boteror.

D'Oh!

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    A ju thashe qe kam pa Its Complicated? Film i lezetshem. Ka nje fare morali ai filmi aty. Kam pa dhe Far from Heaven. E rastesa kshu rastesisht, duke cuar kanalet lart e poshte, e poshte e larte per me gjet ndonje film te hajrit. Edhe gjeta kete. Po zhgenjimi me i madh eshte te ta dredhi burri. Pastaj eshte me femer, te pakten, gjeti femer, e jo si ky i filmit qe la gruan per nje mashkull. Film me kalu oren. So so. lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga Izadora : 23-11-2010 më 13:19

i/e regjistruar Maska e genti1972
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    292
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    The Shawshank Redemption.
    Për mendimin tim,nuk ka vlerësim për këtë film.E pash për të tretën herë,me të njëjtin përkushtim dhe përqëndrim si herën e parë.Është thjesht një ndër arritjet më të mëdha të kinematografisë.Thjesht film magjik.
    Të gjithë ata që nuk e kanë parë,ja sygjeroj të shpenzojnë 2 orë e 22 minuta me një film që do ngelet gjatë në mëndjen e tyre .

Remember Red, hope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies.

thone qe eshte filmi me i arritur i shekullit ..me te vertet eshte i mrekullueshem ,duhet ta shikoj cdo njeri

M'KA IK ZARI

i/e regjistruar Maska e genti1972
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    292

shume film i bukur

M'KA IK ZARI

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kam pa kete- Flashbacks of a Fool. Film interesant. E pashe deri ne fund, me mbajti "mberthyer"- dont move lol. Shifeni po e rastiset.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Faqja 33 prej 121 FillimFillim ... 2331323334354383 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •