Close
Faqja 32 prej 121 FillimFillim ... 2230313233344282 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 1208
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Its Complicated- film i lezetshem.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Pash Il Caso Thomas Crawford i 2007, ç'ka.

si dhe Scontro tra titani, me pelqeu.

Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Kete filmin , jo ashtu si e prisja , por geht .

Jeto sot se neser nuk i dihet

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549

Pash kte, shumë gallat, jam shkri tu qesh gjatë gjith filmit, sidomos kur i ecte atij me syze me gratë seksi loool. Ua rekomandoj ta shifni, n'vecanti nëse keni kohë pa pa film-komedi. 7.5/10.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Jack Watson : 14-11-2010 më 20:01
    Life's too short to remove USB safely.

Á Я † ι $ † Maska e Homer
    Anëtarësuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin

Pash kte, shumë gallat, jam shkri tu qesh gjatë gjith filmit, sidomos kur i ecte atij me syze me gratë seksi loool. Ua rekomandoj ta shifni, n'vecanti nëse keni kohë pa pa film-komedi. 7.5/10.
    Po ku je Jacko, ke humb krejt?
    Sa koençidenc, mram desha me ba kritiken e ktij fenomen filmi, por isha i lodhun. Komedia e vitit per mu, dhe pse skam pa nej tjer kyt vit lol. Ne shum pjes kam qesh me lot dhe sot me vinte me qesh si gomar kur mu kujtonte nej fragment i mramshem lol. Nuk asht comedi policiere si Rush Hour por ma shum si parodie rreth policeve. Duo-ja Will Ferrell/Mark Wahlberg asht top. Surprisa per mu ka qen, humori i Walhberg, se prisja nga i aktor serioz si ai. Michael Keaton asht gallat, ne rolin e tipit me dy pune, si komisar dhe shits ne magazine lol. Eva Mendes jo dhe aq funny por shum sexy.

Kisha vu me qef ca batuta por shum veta se kan pa ala
    Nota 8/10

Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    Regjia e Paul Haggis. Duhet te jete i bukur!
    Nuk me terhek fort traileri i The Next Three Days per mos me than hiç por ashtu si thu ti, meqe regjia asht e Paul Haggis duhet te jet diçka. Sonte pash In the Valley of Elah ( 2007 ) te ketij regjizori. Film pak a shum i prekshem. Nota 7/10

Pash Flyboys ( 2006 ) me 11 Nentor ne Tv ngaqe ktu ne France festohet Armëpushimi i 1918. Tematika u mor vesh, histori lufte banale pak a shum ala Pearl Harbor. James Franco jo keq, skenat luftarake me avionat e asaj kohe ishin spektakolare por i mungo diçka filmit qe te jet ma i arritun ... Nota 7/10.
    D'Oh!

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    869

charlie st. cloud

Nje film qe te godet atje ku je me i dobet!

"Në fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, dhe Fjala ishte Perëndi!"

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    menjehere pasi lexova librin, shikova edhe filmin
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Vasudhaiva Kutumbakam

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Homer Lexo Postimin
    Po ku je Jacko, ke humb krejt? D
    Sa koençidenc, mram desha me ba kritiken e ktij fenomen filmi, por isha i lodhun. Komedia e vitit per mu, dhe pse skam pa nej tjer kyt vit lol. Ne shum pjes kam qesh me lot dhe sot me vinte me qesh si gomar kur mu kujtonte nej fragment i mramshem lol. Nuk asht comedi policiere si Rush Hour por ma shum si parodie rreth policeve. Duo-ja Will Ferrell/Mark Wahlberg asht top. Surprisa per mu ka qen, humori i Walhberg, se prisja nga i aktor serioz si ai. Michael Keaton asht gallat, ne rolin e tipit me dy pune, si komisar dhe shits ne magazine lol. Eva Mendes jo dhe aq funny por shum sexy.
    Ku je mor Homero se na paska marr malli! :P

Un kisha nja nje muj qe s'kisha pa asnjë film se kam qenë i zënë dhe thashë me vete filmin e parë që do shof do jetë komedi. Për fat qëlloi The Other Guys, film me vërtetë gallatë. Kishte shum skena që të dhjetnin fare. Hallall regjisorit. Kush se ka pa ta shofi se do kënaqet (duhet të jetë edhe i çik me humor atë ditë lol).

-------------------------------------------------------------------------------------
    Dje kam parë një film lesbikesh. The Kids are Alright, në Imdb kishte notën 7.6/10 dhe thashë hajd mo se po e shof. Fliste për një familje lesbikesh me dy fëmi të cilët njihen me babain biologjik, dhurusin e spermës lol . E si përfudim filmi ishte komplet weird. Se si të vinte të vinte kur shifshe atë kryelezbiken që sillej si burri i shpis lol, ndërsa ajo tjetra si gruja tralltare haha. Për rekomandim s'di nëse ia vlen, mua s'mu duk gjë, total i çuditshëm.

Life's too short to remove USB safely.

The Shawshank Redemption.
    Për mendimin tim,nuk ka vlerësim për këtë film.E pash për të tretën herë,me të njëjtin përkushtim dhe përqëndrim si herën e parë.Është thjesht një ndër arritjet më të mëdha të kinematografisë.Thjesht film magjik.
    Të gjithë ata që nuk e kanë parë,ja sygjeroj të shpenzojnë 2 orë e 22 minuta me një film që do ngelet gjatë në mëndjen e tyre .

Remember Red, hope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies.

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Para ca ditesh pashe: Old School. Sa e forte ajo pjesa, kur wife shef husband, duke vrapuar ne rruge. Ishte bashke me shoqet. Sikur t'i ndodh ndonjeres vertete. Si do reagonte, do fuste burrin ne maqine, apo do nxirrte shoqet direjt jashte. LOL
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 32 prej 121 FillimFillim ... 2230313233344282 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •