Close
Faqja 21 prej 25 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 243
    i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Ne pamje te pare burri duket me i vuajtur se ajo.E dyta si ka mundesi e mban vellai dhe se mban gruaja.......Ajo eshte e re ai eshte plakur i ziu....Por ju keni te njejtin nivel me ate prandaj dhe jeni hedhur ne sulm per ta mbrojtur.Qenkam lodhur kot dhe s'ja vlen t'ju kthesh pergjigje kok me kok.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220

Kur të vjen koha me vdek për bukë aty vetëm një njeri pa mend e len fëmijën e vet pa bukë. Duhet me dal me lyp dikund dhe sigurisht që në shqiperi ka njerz që kur ju troket në der për 5 kg mill apo ndonjë bukë vallaj asnjë s'na kthen mbrapa por të gjithë të ndihmojn. Mendoj se nana i paska pas fajet dhe ajo duhet të bugrost se i ka vra fëmijët e vet.

Sa gjynah për ata shpirta në lule të rinis me shku nër dhe e tmerrshme..

Ndryshuar për herë të fundit nga Nice_Boy : 18-11-2010 më 10:56
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Mar rastin ne tersi fajtor esht shteti.....shteti dhe vetem shteti .
    Si esht i rregulluar ligji per rritjen e nji femiu,une mendoj se vetem ne disa segmente mund te figuroj e as gje me shum.Rritja e femijes kerkon perkushtim shum te madh ....
    A ishte qeveria e njohur per rastin ne fjal, apo edhe shum raste qe mund te ket ,,,kure femijet rriten me shum sakrifica ,ne mjerim ..te perkujdesur nga njeri prind ose rrethi i familjes,madje shpesh duke u perkujdesur femija per femijen.Kjo tagjedi esht turpi i shoqris shqiptare,Mir e tha poeti se luan topi si i thon .Rritja e femiut nuk behet vetem me lmim flokesh ,ket mbase ajo fatzeza nënë e di, por po ua them juve forumistve qe akoma dukeni se keni nevoj te jeni ne krahun e nenes ,e kure beheni prinder do ta kuptoni.Luse Zotin te mose perballemi kurre me.. me raste te tilla tragjike.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 18-11-2010 më 11:06

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin

Kur të vjen koha me vdek për bukë aty vetëm një njeri pa mend e len fëmijën e vet pa bukë. Duhet me dal me lyp dikund dhe sigurisht që në shqiperi ka njerz që kur ju troket në der për 5 kg mill apo ndonjë bukë vallaj asnjë s'na kthen mbrapa por të gjithë të ndihmojn. Mendoj se nana i paska pas fajet dhe ajo duhet të bugrost se i ka vra fëmijët e vet.

Kam te njejtin mendim me ty......Ajo duhet te vendoset ne banken e te akuzuarve.kur te dali qe andej e pafajshme do meritoj meshire dhe respekt...Kerkon dhe ndihma tani e pafytyra.Per c'fare arsye njerzit duhet te dhurojne lek???.Ku do shkojne kto lek???
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Nice_Boy Lexo Postimin

Mire e ke ti. Do beje listen ajo e familjeve qe ka fshati e ti zere me radhe. Sot do me ndihmosh ti, neser Shefqeti, pasneser Dylberja, Vasillaqi,...E fillon nga e para lista e familjeve te fshatit dite per dite, deri sa femijet ti behen ne moshe per te punuar. Ishallah nuk lodhet se ndihmuari fshati kete familje per vite te tera.

Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Kam te njejtin mendim me ty......Ajo duhet te vendoset ne banken e te akuzuarve.kur te dali qe andej e pafajshme do meritoj meshire dhe respekt...Kerkon dhe ndihma tani e pafytyra.Per c'fare arsye njerzit duhet te dhurojne lek???.Ku do shkojne kto lek???
    Ti i lexon se prapthi. Ajo i kerkoi ndihmat kur i kishte femijet gjalle. Tani thote nuk kane c'me duhen, kur s'kam femijet.

Elonaa s'ke faj ti ste ka rahur jeta me halle dhe kapesh pas budalliqeve.
    Vetem ty te lejohet ne fakt te lyhesh floket, e thonjte. Eshte lluks qe vetem femrave te perkryera si ty i takon. Ajo duhet te jetoje e varfer, si zhgorre, ku argetim duhet te kete vetem hallet.
    Feelings change - memories don't.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    eshte krim te mundoheh te denosh nenen se me denim se te humbin 4 femij nuk ka prandaj nuk eshte mire ta akuzojme. keq per ata qe humben jeten e keq per nenen. edhe sikur kjo te jete nena me e poshter ne bote perseri eshte nene e qe i dhemb zemra me shume per ata femije. ne flasim por se shpejti do lexojm nje artikull tjeter te dhimbshem e do i harrojme por ajo nene kurre sdo harroje. may they rest in peace and god give strength to the mother.
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2010
    Postime
    31
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Kane i gje te perbashket ,jane nena.Dmth s'jane te gjitha nenat heroina si i vleresoni ju.prandaj ajo duhet te perballet me ligjin...
    Me qafsh, nga cili fshat i Shqiperise vjen ti? Se nga koka dukesh kok shkembi - mal i larte, thene rreth e rrotull; ndersa nga mendimet duket sikur je Donika e Skenderbeut... Make up your mind ne cilen kohe jeton. Ka ca njerez qe Amerika fatkeqesisht i tkurr me shume ne zhguall te vetmise.
    Mire keto nena qe rrine ne forum se bejne jo klasa online, jo detyra e jo me the te thashe, po ti, vajze "moderne", ne lule te rinise, pse s'shkon te datesh ndonje e te behesh grua per shpi, te shpalosesh talentin tend si nene e me pas te sjellesh ne forum mendimin tend personal kuptohet, pas 30 vjetesh, se me kaq merak sa je ti, pa i bere ende femijet, sdo te mbetet kohe te flasesh per keto tema apo jo?
    NUK GJYKOHET NJE NENE QE I KANE HUMBUR 4 FEMIJE QOFTE DHE ME E POSHTRA E BOTES.
    Por ti keto nuk i kupton se ke kapacitetin e traut. Pas 30 vjetesh, kur jeta te te kete zhgerryer mire ne udhet e saj, atehere do t'ia shohesh dhe koloritin, sepse tashme te duket vetem bardh e zi. O fajtor, o pa faj. Po ik o goc, shih punen tate, s'mbeti kjo grua te gjykohet nga ty.
    Dhe dicka: ka nje diference tek shembujt e nenave me lart, (arsyeja pse te kuotova), sepse kjo e para, shembulli i temes, shkonte ndoshta te shiste dhe trupin per te ushqyer dhe shkolluar femijet e saj (e sakrifice me te madhe se kete nuk ka); ndersa ajo tjetra eshte nje e krisur, qe per nje loje elektronike vret femijen. Per mua ajo nene eshte e cmendur, ndaj mblidh mendjen e sill te njejten kategori shembujsh se na e shpife me komentet qe ben. Ne kete teme po flasim per luften per ekzistence, per mbijetese, sakrilegjin qe ben prindi per femijet, por fakti qe i la vetem ne shtepi, jo ndoshta POR as ajo s'ia fal vetes tashme, por ishte e detyruar dhe e nenshtruar ta bente.
    Nese do te gjykosh kete rast, vendos veten ne vendin e nenes, por jam e bindur se nje qerpik po te preku kush thua shkoj dhe e denoncoj (se je mesuar me kushtet e USA), po mendoje veten ne kushtet e Shqiperise, atehere hajde dhe shkruaj si viktime dhe jo si nje hundperpjete ameriqanse.

i/e regjistruar Maska e Jeto_Jeten
    Anëtarësuar
    05-11-2002
    Vendndodhja
    "20 mije lega nen det" ...duke eksploruar...
    Postime
    342
    du me bo 16 kalamoj pastaj tmi mbaj shteti njiher e la buri, nji her i ka ik, nji her osht prej sukthi, nji her jeto m'tiron. shteti ofro asistenc, jo tru . spo numro njeri 13 vjet nga kalamoni par, po kto 6 funit si ia kish bo, 1 her kish kerku vetm per ndihm. nqs i osht paraqit asistences disa her ene osht refuzu t'hetohet shteti. nqs ka gjet zgjidhje klubn e nates , thonj t'lyme, ene ka lon kalamojt vetm, t'hetohet nona se jan 4 jet' t'ikuna
    He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Gjynah ata kalamajt qe vdiqen, gjynah edhe kjo gruaja qe i iken 4 femije brenda nje nate. Mendoj se esht me e tmerrshme te vuash me kte gjendje, se sa te vdesesh ne gjume. Ishalla esht e fort ajo nene ta perballoje kte situate, se vallahi mos pafsha njeri ne vendin e saj. E tmerrshme.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Postimet jashtë teme u fshinë. Ju lutem të lini kapjet me njëri-tjetrin dhe fokusimin e debateve në rrafshin personal e të merreni me subjektin e temës.

Nuk gjykoj që duhet mbyllur tema. Nëse shteti shqiptar dhe banorët e Sukthit kanë domate mbi sy, nuk duhet të kemi ne. Varfëria, mirëqënia e pakët dhe tragjeditë që ndodhin si pasojë e moskokëçarjes sociale janë copëza të realitetit evropian shqiptar, që nën dritë qiriu tregon fytyrën e vertetë të tij.
    Elegance is an attitude.

Faqja 21 prej 25 FillimFillim ... 111920212223 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •