Close
Faqja 23 prej 25 FillimFillim ... 132122232425 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 243
    i/e regjistruar Maska e eagle_black
    Anëtarësuar
    17-12-2008
    Vendndodhja
    LAGJIA E JOHANIT
    Postime
    357
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Banalizohen gjerat, kur njerezit nuk kuptojne dhe jane aq te trashe sa merren me "gjurmet". Analizojne nje cope femer, nje fatkeqe te jetes. Nuk shohin me larg hundes se tyre. Nuk shohin sistemin atje, qe i le njerezit te vdesin per buken e gojes. Dje ishte kjo,neser do jete nje familje tjeter me fatkeqe, qe ka neper fshatra me shumice.Mjerimi eshte kafshate qe skaperdihet, punerat per te mbijetuar nuk gjykohen. Gjerat jane me te thella per te diskutuar. E me vjen neveri kur lexoj ca njerez te rendomte ketu me ate injorancen qe i karakterizon, budalliqe te tipit:" thonjte i lyente ajo, syte pse i mbante mbyllur, komshinjte do e kishin ndihmuar, kunata pse nuk rrifte burrin e kesaj e bla bla bla". Njerez te trashe. Ne vend te ngrejne zerin si pupull human, i shkelin me keq akoma.
    ke te drejte per keto qe thua pink por nuk jane te gjithe njesoj apo jo????
    ti e une e shume te tjere i shikojme nga ky kendveshtrim kurse disa te tjere kapen te ato qe the me larte
    perse duhet te veje e te banalizohen gjerat kurr mund te flasim qete e qete per keto gjera
    per kete mjerrim qe dita dites po e mbyt shqiperine po i merr frymen
    une jam nje nga ta qe vazhdoje te ndihmoje tre familje teper te varfera do thosha akoma me te varfera se kjo familje qe i ndodhi tragjedia por asnjeher nuk gjykoje se cfare pune bene e ema ose i ati
    ``I wanna thank the almighty for making me ALBANIAN, since theres no greater HONOR``

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Mos u bo merak Pink se kur te behet nene vet, kur ta shikoje sa e veshtire eshte te rritesh femijet burre e grua qofte dhe ne Amerike, e jo me e vetme ne Shqiperi, do ti vij turp per budalleqet qe ka thene.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-02-2010
    Postime
    31
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    shkonte ndoshta te shiste dhe trupin per te ushqyer dhe shkolluar femijet e saj
    Te pohosh dhe te pranosh si normal kte veprim kur ke me mijra rruge per te jetuar .... je i tille apo jo..??!!

.
    Te pranosh si veprim normal bazuar ne kushtet e Shqiperise nuk do te thote se jam i tille zonjushe.
    Me thuaj nje rruge tjeter pervec lypjes ne rruge qe mund te ishte shpresa per kete nene?!
    A e di se ti po flet nga maja e fikut per nje milingone qe po plugon token?!
    Nese jo, shihe veten ne pasqyre por mos u anko nese sheh ne thoin tend pak manikyr te hequr nga gishti.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-10-2010
    Postime
    210
    ..tmerr,dhimbje, 4 femij te nje familje te vdesin,cudi qe qeveria lejon te jepen lajme te tilla ne 1 koh kur ekonomia Shqiptare ka pasur zhvillimin me te madh ne Europ,turizmi po pelcet,zhvillim i papar gjithandej ..... kafshate qe s'kaperdihet asht o vlla mjerimi..... trishtim kur degjon fjalen mjerim ne shekullin 21 ne mes te Europes....

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Kur lexoj komentet e disa anetareve qe fajesojne qeverine per cdo gje edhe kur vdes milingona nga rrufeja, arrij te kuptoj se si keta njerez kerkojne te perfitojne nga vdekjet e njerezve me gjykime politike .

Me erdhi keq per vdekjet e femijeve por njekohesisht me vjen keq se si politika ka infektuar disa njerez me virusin e hipokrizise dhe antimoralit. Sepse nuk mundet qe vdekja e femijeve te perdoret per qellime politike . Kur pashe Saimir Tahirin deputet i Opozites guxoi te shkelte mbi viktimat per interesat partiake , dhe akoma me keq kur disa ketu bejne si Tahiri me vjen ndermend disa shprehje : Njerezit pamoral ,pa karakter , te paftytyre .

Ne cdo vend te botes ndodhin shume tragjedi, ka varferi .. Nuk erdhi qeveria dje dhe u varferuan njerezit, apo ti conte drejt vdekjes sic akuzojne disa ketu .. Ne vendin tone varferia ka qene ne te shkuaren dhe ne te tashmen . Detyra e shtetit eshte ti ule ato me sukses, me kapacitetet dhe mundesi qe ka .

Ne asnje menyre nuk lihen femijet vetem . Nuk mundet qe 4 femije te pafajshem te vegjel te lihen vetem , pa njerez te rritur per tu kujdesur per ta .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 21-11-2010 më 12:19
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730
    Thoni cfare te doni ju, por qeveria ka faj kur ndodhin tragjedi te tilla. Si nuk u vjen turp qe darkojne e hajne si derrat neper lokale lluksoze e familje te braktisura ne meshire te fatit pa strehe e pa buke luftojne per nje kothere buke?

Mos t'i linte vetem femijet thote ky, noellagu, lartshkruesi mbret i pulave. Po kush tu sillte per te ngrene o "zoteri" i nderuar?

Skeni turp dhe ju qe per nje kothere te ndyre qe ju hedh Sala, pushtoni te padrejten dhe felliqesine..
    Un nuk e di si e zen gjumi Sali Berishen...them seriozisht duhet te jesh shum i forte qe te mendosh se nen hundet e tua shkaterrohen jete kur ti ke mundesi te parandalosh dhe nuk e ben..
    edhe un kur shikoj ate foto te kater femijeve me hyn te dridhurat dhe them me vete ne jemi te padrejte dhe perbuzes ndaj shume te mirave, po Sali Berisha qe eshte atje ku eshte pikerisht per te ndaluar gjera te tilla ?!
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Kur lexoj komentet e disa anetareve qe fajesojne qeverine per cdo gje edhe kur vdes milingona nga rrufeja, arrij te kuptoj se si keta njerez kerkojne te perfitojne nga vdekjet e njerezve me gjykime politike .

Me erdhi keq per vdekjet e femijeve por njekohesisht me vjen keq se si politika ka infektuar disa njerez me virusin e hipokrizise dhe antimoralit. Sepse nuk mundet qe vdekja e femijeve te perdoret per qellime politike . Kur pashe Saimir Tahirin deputet i Opozites guxoi te shkelte mbi viktimat per interesat partiake , dhe akoma me keq kur disa ketu bejne si Tahiri me vjen ndermend disa shprehje : Njerezit pamoral ,pa karakter , te paftytyre .

Ne cdo vend te botes ndodhin shume tragjedi, ka varferi .. Nuk erdhi qeveria dje dhe u varferuan njerezit, apo ti conte drejt vdekjes sic akuzojne disa ketu .. Ne vendin tone varferia ka qene ne te shkuaren dhe ne te tashmen . Detyra e shtetit eshte ti ule ato me sukses, me kapacitetet dhe mundesi qe ka .

Ne asnje menyre nuk lihen femijet vetem . Nuk mundet qe 4 femije te pafajshem te vegjel te lihen vetem , pa njerez te rritur per tu kujdesur per ta .
    Po pa ngrene lihen o mbret i pulave?
    Me cfare do merret qeveria tjeter po s'mendoi per popullin e vet? DO merret vetem me tenderet per te rrjepur sa me shume leke, apo me pronat ne bregdet?
    Feelings change - memories don't.

O Zot ç'degjohet...
    Me vjen shume keq!
    E denje per nje veper "migjeniane"..., por vetemse me nje qind vjet "Vonese!"
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583
    Nese nje familje ka probleme ekonomike , ka shume e shume familje te tjere me probleme ekonomike por kjo nuk do te thote qe femijet te lihen vetem.... Ne cdo vend eshte familja qe kujdeset per femijet , jo qeveria.Pergjegjesite familjare nuk jane pergjegjesi te qeverise
    Qeveria ka per detyre te ule varferine por nuk ka shkop magjik qe te zhduke varferine ne te gjithe Shqiperine. Nuk ka asnje vend ne bote sado e zhvilluar te jete te mos kete nje pjese te varferise.

Me llogjiken tuaj thoni qe qeveria duhet te beje dhe rolin e kujdestarit per femijet qe te mos ndodhin tragjedite te tilla

Une nuk i vej faj te emes por burrit qe iken dhe i le femijet ne balte,Kush eshte ai burre qe braktis femijet pa pik turpi?

Nuk mbroj qeverine,por nuk jam dakort me kto mendime te tilla qe cdo vdekje njerezore ka gisht qeveria, kto jane mendime fanatike partiake
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 21-11-2010 më 15:21
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Nese nje familje ka probleme ekonomike , ka shume e shume familje te tjere me probleme ekonomike por kjo nuk do te thote qe femijet te lihen vetem.... Ne te gjithe boten eshte familja qe kujdeset per femijet , jo qeveria.Pergjegjesite familjare nuk jane pergjegjesi te qeverise
    Qeveria ka per detyre te ule varferine por nuk ka shkop magjik qe te zhduke varferine ne te gjithe Shqiperine. Nuk ka asnje vend ne bote sado e zhvilluar te jete te mos kete nje pjese te varferise.

Me llogjiken tuaj thoni qe qeveria duhet te beje dhe rolin e kujdestarit per femijet qe te mos ndodhin tragjedite te tilla

Une nuk i vej faj te emes por burrit qe iken dhe i le femijet ne balte,Kush eshte ai burre qe braktis femijet pa pik turpi?

Nuk mbroj qeverine,por nuk jam dakort me kto mendime te tilla qe cdo vdekje njerezore ka gisht qeveria, kto jane mendime fanatike partiake
    Po nese ty te ndepriten dritat sistematikisht pothuajse cdo dite, dhe si rjedhoje i ketij fenomeni vdesin kater femij se harrrojne qirinjte ndezur te shkretet dhe bien ne gjume, ti kush thua e ka fajin - burri qe largohet nga shpia dhe i braktis ata apo CEZ-i? Llogjik e thejshte, po te kish drita femijet s'kishin arsye pse te ndiznin qirinjte.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •