Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 47
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Ma mire me u ngrit mireqenia sociale se sa me u ngrit xhamia apo objekte tjera fetare, larg qofte me u ngrit me parate e qytetarve
    Po xhamiat me para te qytetareve jan ndertuar gjithmon, se mos kan pik nga qielli?

Kjo deklarat e rames nuk eshte ndoj simbol morali, mirpo vetem nje obligim qe ka ndaj qytetareve e tij qe drejton.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    Citim Postuar më parë nga Mr Zeid Lexo Postimin
    me bukur se ka fol cubeli askush nga ju nuk ka fol.

epo u be rumuni mos tu japi leje shqiptarve musliman per xhami, e kjo or popull nuk ka thyb te ri. jemi popull pa gjak

Kellira kerkon votat per vitin tjeter nga muslimanet edhe e kethehu pllaken.
    o zed ..... ti dhe cubeli ja keni futur kot fare ..... Edvin Kristaq Rama eshte nga bregu i Jonit ..... eshte nje filogrek dhe asgje me teper ..... atij nuk i intereson fare xhamia .... atij i intereson te hedhi zjarr mbi benzine per aresyen e thjeshte se po i vjen fundi .....
    "They will not control us, We will be victorious"

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Po xhamiat me para te qytetareve jan ndertuar gjithmon, se mos kan pik nga qielli?

Kjo deklarat e rames nuk eshte ndoj simbol morali, mirpo vetem nje obligim qe ka ndaj qytetareve e tij qe drejton.

Atehere pse te mos merret iniciativa nga lideret fetar, mirepo merret nga kryetari i Tiranes.

Pse toka ku do te ndreqet xhamia a eshte ne hapsire apo do ti ndahet nga komuna? Nese edhe toka perkatese eshte n pronesi te xhamise atehere ska aspak nevoje per ndonje leje te vecant.

Esht politike e gjitha per mendimin tim.E ben per popullaritet meqe dhe zgjedhjet po afrojne se shpejti.Me behet qejfi per besimtaret musliman qe ju realizua kjo deshire.
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    ki Rama eshte kaq i paftyre sa me paturpesine me te madhe doli sot i vetem perpara telekamerave si njeri i bamiresise duke i ofruar disa qyqareve buke gratis ..... dhe me parate e kujt i beri keto ???? me parate e qytetareve te Tiranes ..... pra ky i paftyre ben fushate elektorale me parate e taksapaguesve ...

tjeter ..... bashkia e Tiranes eshte laike dhe nuk ka te drejte qe te marri pozicione te tilla qe mund te percajne popullin e kryeqytetit sepse ti kryebashkiak nuk i ke marre votat per te percare por ti sherbyer ne menyre te barabarte qytetareve .....
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 16-11-2010 më 14:20
    "They will not control us, We will be victorious"

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga Muhamer Lexo Postimin
    Keshtu e ka kur pederastat na ndertojne xhamija,deri dje ishte kunder,kurse sot eshte bere pro ndertimit te xhamise ...eeeeh poltike he kurve ...
    lol.....cfare estrade eshte politika jone, te bejne te qeshesh nga e keqa.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    ki Rama eshte kaq i paftyre sa me paturpesine me te madhe doli sot i vetem perpara telekamerave si njeri i bamiresise duke i ofruar disa qyqareve buke gratis ..... dhe me parate e kujt i beri keto ???? me parate e qytetareve te Tiranes ..... pra ky i paftyre ben fushate elektorale me parate e taksapaguesve ...

tjeter ..... bashkia e Tiranes eshte laike dhe nuk ka te drejte qe te marri pozicione te tilla qe mund te percajne popullin e kryeqytetit sepse ti kryebashkiak nuk i ke marre votat per te percare por ti sherbyer ne menyre te barabarte qytetareve .....
    5 psotime ka bo mcusi ktu se di a e ka me xhamin a me ramen?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    5 psotime ka bo mcusi ktu se di a e ka me xhamin a me ramen?
    Akoma nuk e ke marë vesh që "mësuesi" shkruan vetëm atje ku do denigruar Rama??
    Sa për xhaminë as që do të dijë ai.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Akoma nuk e ke marë vesh që "mësuesi" shkruan vetëm atje ku do denigruar Rama??
    Sa për xhaminë as që do të dijë ai.
    jo mor se ky po shqetsohet per percarjen e popullit te kryeqytetit lol
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Atehere pse te mos merret iniciativa nga lideret fetar, mirepo merret nga kryetari i Tiranes.

Pse toka ku do te ndreqet xhamia a eshte ne hapsire apo do ti ndahet nga komuna? Nese edhe toka perkatese eshte n pronesi te xhamise atehere ska aspak nevoje per ndonje leje te vecant.
    Eshte kompetenc e komunes/bashkise dhenja e lejes per ndertimin e objekteve private,publike,religjioze pavaresisht a eshte trualli prone private a publike duhet kerku leja nga bashkia,ndryshe nuk ben se behet anarki.

Per xhamin eshte bere shume zhurme ne Tirane jan ndertu kisha katolike e ortodokse(mire qe jan ndertu)po nuk eshte e drejt te behet gjithe kjo zhurme e politizim per xhamine thuajse po ndertohet nje TEC nukleare ne qender te Tiranes.

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •