ta bojm tironen si kabuli lol
pas saliberalizimit t'vizave hihihihi
ta bojm tironen si kabuli lol
pas saliberalizimit t'vizave hihihihi
Vec pas mos e ekzagjero situaten! Nese ekziston trualli leja per ndertim asnjehere nuk ka qene dhe sdo te jet problem per ndertimin e ndonje objekti fetar ( kete se luan topi).
Ndertimi i xhamise qe kerkohet ne Kosove nuk eshte problem leja ndertimit mirepo eshte problem vendi ku deshirohet te kerkohet psh; kerkohet afer biblotekes kombetare. Ashtu ishte edhe rasti me ndertimin e Kishes katolike ku u moren vesh qe te rrezohet shkolla dhe ti jepet nje truall ne nje vend tjeter.
Gogi ,ne Prishtine u perzi politika regjimi serb ndertoi kishen ortodokse ne hapsiren univerzitare,per ndertimin e katedrales u rrenua gjimnazi,edhe bashksia islame po kerkon qe xhamia te ndertohet ne qender,ketu mbrapsht ka fillu e si duket mbrapsht do te vazhdoi,ku te perzihet politika e ben lemsh............
Nuk është tamam ashtu si thua ti o Gogi, një qytet ka urbanistikë, ka plan rregullues për qytetin etj, etj.......
Një qytetar mund të ketë pronë të tijë një sipërfaqe toke por ajo është e destinuar për lulishte dhe ky qytetar nuk mund të ngrejë aty asnjë objekt, e njëjta logjikë funksionon për këdo.![]()
Rama gënjen për Xhamin
http://top-channel.tv/video.php?id=20181
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
ne rradhe pare nuk kam postuar pese here per kete diskutim .....
e dyta, une as nuk e kam permendur ceshtjen e xhamise ....
dhe e treta, une do te kisha qene i pari qe do te kisha kontribuar ne hapjen e nje mense ku ti ofrohej ushqim falas te varferve gjate gjithe vitit dhe jo vetem nje dite per progande zjarre-venese .....
"They will not control us, We will be victorious"
HIQ sma merr menja, msa po ndërtojn muslimant kisha për të krishterët apo tempël për hinduet aq edhe ai për ndërtimin e Xhamis! Allahu A'lem! Besoj që edhe kjo do bëhet një nga ato "Premtoj, nuk e bëri, dështoj!"Rama: Do të ndërtojmë një xhami të re në Tiranë
لا إله إلا الله
La ilahe ilaAllah
Askush nuk meriton me të drejt të adhurohet pos Allahut
Krijoni Kontakt