Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 51
    Mire ështe puna mire Maska e PLAKU
    Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    pse o pejan fole pa lidheje!
    Nese ka mbete gjalle naj lufetar i Liris, ai ashete legjenda e gjalle Gani Geci.
    karrieristet, lakemiqaret, kriminelet, hajnat, smuned e durojen nje Lufetar si Gani Geci!
    per ate edhe si para lufte edhe mbase nuk len gje pa perdore per ti dametu shqyptaret e vertete. ganiu smuned i duron pa drejtesit qe i behen Kosoves dhe shqyptarve, shpeshe bien pre e provokimeve te hienave te cdo lloji.
    A guxoni tia thuani ato fjale fyese nder sy Ganiut? Me siguri jo.
    populli shyptar i Kosoves dhe mbare shqyptaria sot ka nje strateg, lufetar, atedhetar, shqypetar nga te rralletit qe na ka mbete , duhet perkerah dhe mberojet nga hienat shikaso klosisete.
    I vetemi qe lufeton per ta cliru Kosoven dhe mbare shqypetaret nga greko-sllavizemi dhe horedhit e tyne envero-titste.
    Tjerat qe shkruani ketu sjan tjeter vece shpifje tinezake .
    Pa Kosovë e Çamëri nuk ka Shqipëri

Musliman Shqiptar Maska e pejani34
    Anëtarësuar
    18-04-2005
    Postime
    887
    Citim Postuar më parë nga PLAKU Lexo Postimin
    pse o pejan fole pa lidheje!
    Nese ka mbete gjalle naj lufetar i Liris, ai ashete legjenda e gjalle Gani Geci.
    karrieristet, lakemiqaret, kriminelet, hajnat, smuned e durojen nje Lufetar si Gani Geci!
    per ate edhe si para lufte edhe mbase nuk len gje pa perdore per ti dametu shqyptaret e vertete. ganiu smuned i duron pa drejtesit qe i behen Kosoves dhe shqyptarve, shpeshe bien pre e provokimeve te hienave te cdo lloji.
    A guxoni tia thuani ato fjale fyese nder sy Ganiut? Me siguri jo.
    populli shyptar i Kosoves dhe mbare shqyptaria sot ka nje strateg, lufetar, atedhetar, shqypetar nga te rralletit qe na ka mbete , duhet perkerah dhe mberojet nga hienat shikaso klosisete.
    I vetemi qe lufeton per ta cliru Kosoven dhe mbare shqypetaret nga greko-sllavizemi dhe horedhit e tyne envero-titste.
    Tjerat qe shkruani ketu sjan tjeter vece shpifje tinezake .
    Jo nuk asht ashtu o njeri, kush i shan luftetart e shan kombin,

ky asht shok i ngusht i ramiz muriqit, e i musajve te strellcit te cilet kan bashkpunu , me tahir zemen e shum tjer kunder shqiptarizmit.

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    vetem nje gje sa do pake me bene te ndjehem optimist, se shqypetaret tashe kan fillua ti qelin syt dhe ti shon senet ashtu si jan e jo si ju serevohen nga qareqe te dyshimeta.
    keto shpifeje qe servon ti,tashe me jan te vjetrume o Pejan, keto shpifjeve qe nje pakice e vogel i baret dite mbas dite, i kan pri krimit, perqamejeve nder mes veti!
    Lufete maskash per pushtete e hajni.
    Nuk jam i vetemi qe mendoj keshtu, bukur foret nje pjese e madhe e shqypetareve jan te mendimit se ne kurriz te tyne luhet nji dreq.

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    habitem se si disa arrin deri aty per interesa vetiake ,shpallin cdonjeri trathetar e shpiun, tashe edhe Wiliam Woker !!!!

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    ta merr mendja se kush i shan dhe vret lufetaret jan piselleku i Komebit. dhe kush i prin kesaj marrezie,tahse me dihet, kushe don me dite .
    Ndryshuar për herë të fundit nga PLAKU : 13-11-2010 më 17:13

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Gani Geci esht njeriu me i sinqert nder gjith politikajt kosovar,esht vetvetja dhe nuk pajtohet me ate qe nuk e ndjen, se esht i till dhe nuk u ndryshua as pak ,her dhelper e her ujk e her qakall ...nuk ka ,nese mendoni se po po ka si jo ather une do thosha se njerzit qe e ndrrojn karakterin ,nuk e kan ate por vetem jon nji kopje,e kopjet nuk i duhen kosoves.Kosoves i duhen njerz te tille e jo her anti Rugovjan e herher Rugovjan.Gani ishte dhe mbet politikani qe nuk u ndryshua.. mbet burr i burrav, e jo si kta kalamajt e ldk duke nga vetem pas pozitav e kolltuqeve sa aq u dashuruan ne to si pula pas m...t.
    Per te ardhur ne pozita ku i nxjer palen lekut sot ne kosov duhet te jesh nji fundrrin ,nji berllog.Sot tregu i politikes komtare i konsumon Kupat e himat e ata qe hedhin dosjet nga gjykatat ne berllog,vjedhin droga e miliona treten nga bugjeti ne menyren me te paturpsin,duke len ne skamje qytetarir e kosoves sa ne nji menyre te till besoi se edhe Millosheviqi do skuqej pakez e kta klyshet qeveritar si falltor i kan hipnotizu popullin ,nejse po e quaj popull se nji popull qe milet si lopa ,ku shfrytzohet sllaverisht ,keqtrajtohet ligjrisht,genjehet hipokritisht ,lavdrohet mjerisht ..do thosha aka logjik te quhet nji qytetari e till qytetari apo kafsheri.Do doja te jem gabim por kur prek me del me brir e kure e thrras ma ben muuuuuu.
    PO a esht mekat prej Zotit ta ofendoi nji shqiptar Gani Gecin e ta quaj tradhtar kur ai nuk ka fshehur as gje e ata qe akuzojn Ganiun per tradhti vet jon te deshmuar si tradhtar madje si kryetradhtar.Per ganiun mund dikush te supozoi por une do ju them juve ja ku esht lepuri ju po me thoni ja ku esht tragu .
    Ganiu ska mshtetje te ky popull sepse populli nga nji her prishet .E mbaj mend kure e knonin Druze Titio mi ti se kunemo.
    E mbaj ne mendje kure te gjysum zhveshura e mbushnin sallat e hip hopit shkavellian duke degju Miroslav Iliqin e Zdravko Qolliqin.Ather une isha akoma ma budalla se sot sa i pata pyt publikun ... ane Qabe je ni nis o kafshet e mija.
    Eh sikur te te kisha mundsi ti shiqoja nga po hecen ky popull ,qe tani do e kerkoja vdekjen.
    Gani si kaoboj shashtisi bothlpirsit e shkaut .E di se duar that ti nuk shkon, veq edhe une jom si ti bili e kom ma te gjat.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 13-11-2010 më 16:51

Anëtarësuar
    19-05-2002
    Postime
    2,443
    Citim Postuar më parë nga ganimet Lexo Postimin
    Gani Geci esht njeriu me i sinqert nder gjith politikajt kosovar,esht vetvetja dhe nuk pajtohet me ate qe nuk e ndjen, se esht i till dhe nuk u ndryshua as pak ,her dhelper e her ujk e her qakall ...nuk ka ,nese mendoni se po po ka si jo ather une do thosha se njerzit qe e ndrrojn karakterin ,nuk e kan ate por vetem jon nji kopje,e kopjet nuk i duhen kosoves.Kosoves i duhen njerz te tille e jo her anti Rugovjan e herher Rugovjan.Gani ishte dhe mbet politikani qe nuk u ndryshua.. mbet burr i burrav, e jo si kta kalamajt e ldk duke nga vetem pas pozitav e kolltuqeve sa aq u dashuruan ne to si pula pas m...t.
    Per te ardhur ne pozita ku i nxjer palen lekut sot ne kosov duhet te jesh nji fundrrin ,nji berllog.Sot tregu i politikes komtare i konsumon Kupat e himat e ata qe hedhin dosjet nga gjykatat ne berllog,vjedhin droga e miliona treten nga bugjeti ne menyren me te paturpsin,duke len ne skamje qytetarir e kosoves sa ne nji menyre te till besoi se edhe Millosheviqi do skuqej pakez e kta klyshet qeveritar si falltor i kan hipnotizu popullin ,nejse po e quaj popull se nji popull qe milet si lopa ,ku shfrytzohet sllaverisht ,keqtrajtohet ligjrisht,genjehet hipokritisht ,lavdrohet mjerisht ..do thosha aka logjik te quhet nji qytetari e till qytetari apo kafsheri.Do doja te jem gabim por kur prek me del me brir e kure e thrras ma ben muuuuuu.
    PO a esht mekat prej Zotit ta ofendoi nji shqiptar Gani Gecin e ta quaj tradhtar kur ai nuk ka fshehur as gje e ata qe akuzojn Ganiun per tradhti vet jon te deshmuar si tradhtar madje si kryetradhtar.Per ganiun mund dikush te supozoi por une do ju them juve ja ku esht lepuri ju po me thoni ja ku esht tragu .
    Ganiu ska mshtetje te ky popull sepse populli nga nji her prishet .E mbaj mend kure e knonin Druze Titio mi ti se kunemo.
    E mbaj ne mendje kure te gjysum zhveshura e mbushnin sallat e hip hopit shkavellian duke degju Miroslav Iliqin e Zdravko Qolliqin.Ather une isha akoma ma budalla se sot sa i pata pyt publikun ... ane Qabe je ni nis o kafshet e mija.
    Eh sikur te te kisha mundsi ti shiqoja nga po hecen ky popull ,qe tani do e kerkoja vdekjen.
    Gani si kaoboj shashtisi bothlpirsit e shkaut .E di se duar that ti nuk shkon, veq edhe une jom si ti bili e kom ma te gjat.
    te lumet po me ke shti me kesh ! Po kushe pyet sot per sineqeritet e burreni

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    Disa po harrojnë se gjatë luftës në Kosovë kishte luftëtar dhe "luftëtar".

... dhe populli u'a heq kapelën vetëm luftëtarëve...

Nëse Gani Geci s 'ka pranuar të jetë anëtar i koperativës "luftarake" të Thaçit s'do të thotë se duhet ti mungojë respekti. Përkundrazi...
    "Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar më parë nga kruja78 Lexo Postimin
    Keto jane ato shkelejet e raportit te progresit per koosven ne lirin e medjave dhe te gazetareve ,,,sikur rasti i gecit..
    Jo i ndeuar jo raporti i progresit ka te bej me luftimin e korrupsionit ,me ngritjen e pergjegjsis qytetare pastaj me shum sene tjera pikrisht ky Gania esht duke i luftu ata njerz e parti te cilet veq genjeshtrav e vjedhjes se kti populli e qe esht me e keqja po ja vjedhin ardhmerin e lir ku ky popull mbas debimit te sllavoshkavellve sikur u erdh liria e tani nga soi i Hagjiqve si baton qetniku po u venitet shpresa se KOsova do jet Kosov ashtu siq aspiroi populli i ngrat,por nji perqindje me e vogel se nji pjes bukur e madhe uhyri ne vallen e baton qetnikav.

i/e regjistruar Maska e Hanny
    Anëtarësuar
    28-10-2010
    Vendndodhja
    qitu..
    Postime
    349
    veq mos m'thoni qe nuk ka arrestu policia ket Gecin...apo me kercenu me arm dikon osht oki me ligj n'Ks!?
    MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •