Close
Faqja 13 prej 18 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 171
    Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anėtarėsuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga SDB2010 Lexo Postimin
    HEHEHEH....
    KE PLOTESISHT TE DREJTE POR SIC KAM TREGUAR EDHE ME SIPER NOFKA IME ESHTE BERE QELLIMISHT PER KETE PUNE,PIKERISHT PER SHPIFESIT NE KETE FORUM,NESE JU NUK SHPIFNJIT KURNJIHER NOFKA IME NUK DO ISHTE BERE...TI KE TE DREJT NE KOKEN TENDE TE MENDOSH CFAR TE DUASH DHE MUND TE ME QUASH SI TE DUASH POR UN SHPALOSA MENDIMIN TIM ME SIPER DHE NUK DO TE PERSERITEM ME ....
    EDHE TI MOS HARRO SE UNE PUNOJ NE MINSITRI TE PUNEVE TE BRENDESHME :-) SE E GJITH KJO PELCITJE NUK VJEN FARE NGA FAKTI PER TI MBROJTUR TE TJETER, PO ME SIGURI EDHE TI KE NJE DOSIE TEK SEKTORI IM KESHTU QE RRI URTE ....:-)
    Eh, more koketul ke marre nofken "SDB" dhe kjo eshte pasqyra e karakterit tend te piste! Me kohe ua kemi psh... sektoret dhe trimerine e juve!

Shihet si dita qe eshte dite dhe nata qe eshte nate, se je nje bastard vendor dhe shpirtshitur qe ke mbete rrugeve te botes!

Jo rastesisht te thash se interneti le gjurme pas...!

i/e regjistruar Maska e SDB2010
    Anėtarėsuar
    07-11-2010
    Postime
    12

Talking

Citim Postuar mė parė nga Marinari Lexo Postimin
    Eh, more koketul ke marre nofken "SDB" dhe kjo eshte pasqyra e karakterit tend te piste! Me kohe ua kemi psh... sektoret dhe trimerine e juve!

Shihet si dita qe eshte dite dhe nata qe eshte nate, se je nje bastard vendor dhe shpirtshitur qe ke mbete rrugeve te botes!

Jo rastesisht te thash se interneti le gjurme pas...!
    KUR NJERI HUMB KUPTIMIN E DICKAIT FILLON TE OFENDOJ NGASE NUK KA ME PRETEKS ...NE MOMENTIN KUR NJERI FILLON ME SHARJE E OFENDIME KA MUNGES TE SHKRONJAVE E TE FAKTVE ...SI AJO PUNE MACJES KUR E ZEN NE QOSH E SKA KU ME IK E TE LESHOHET SYVE....O MARINAR ... MOS U LODH KOT FARE ME MUA ...S'KAM GJE ME TY E ME FJALORIN TEND TE PIST, NUK PERSERITEM FARE ME NGASE ATE C'FAR KISHA ME THEN E THASH ME SIPER :-)

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anėtarėsuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Nese nuk ke gje me mua, une do te merrem me ty, derisa shkruan dhe provokon me nofken udbashe "SDB"! Edhe njehere me shume me forcohet bindja se celulat e UDB-se dhe pasardheses se saj SDB-se jane ende aktive nder shqiptare.

Turpi nuk ka si te jete ndryshe-turpi i turpeve!

i/e regjistruar Maska e Sovrani
    Anėtarėsuar
    17-05-2008
    Vendndodhja
    V
    Postime
    193
    Mos ka humbur ēelsi ?

Anėtarėsuar
    07-11-2010
    Postime
    12

Wink

Citim Postuar mė parė nga Marinari Lexo Postimin
    Nese nuk ke gje me mua, une do te merrem me ty, derisa shkruan dhe provokon me nofken udbashe "SDB"! Edhe njehere me shume me forcohet bindja se celulat e UDB-se dhe pasardheses se saj SDB-se jane ende aktive nder shqiptare.

Turpi nuk ka si te jete ndryshe-turpi i turpeve!
    :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Anėtarėsuar
    07-11-2010
    Postime
    12

Smile

Citim Postuar mė parė nga Sovrani Lexo Postimin
    Mos ka humbur ēelsi ?
    FUTJA CELSIN PLAKO SE ESHTE DUKE U PELCITUR TRURI DISAVE NE FORUM :-)

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anėtarėsuar
    12-12-2004
    Postime
    579

Ora lokale e Kėrēovės

...E NESE KA ARDH ME 4 AM NE SHTEPIN TENDE NGASE THUA TI SE PA FAJE TE KA BERE BASTISJE DHE NUK KE QEN IDEATOR II ASNJE LEVIZJE E PARTIE POLITIKE NE ASO KOHE ATHER ME BEN TE DYSHOJ SE PSE KA ARDH DERI TE AJO SITUATE???????!!!!!!!!!...
    Sa i bie tė jetė ora 4 AM nė Kėrēovė? Unė s 'ia kam idenė fare...po nė Amerikė? Kemi edhe pleq kėtu qė spara kuptojnė nga gjuha angleze...

Citim Postuar mė parė nga bili99 Lexo Postimin
    kam qene i arrestuari 2 here nga ai jo e kunderta...dhe ne 4 ne mengjes :
    me nderime,
    bili99
    Disa nė forum po i lexojnė postimet shqip e po i shkruajnė orėt anglisht. Ėshtė e ndaluar me rregulla tė forumit!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga laguna blu : 12-11-2010 mė 19:40
    "Nuk mund tė mbash gjarpinj nė kopshtin tėnd, me shpresėn se ata do t'i kafshojnė vetėm fqinjėt..."

Anėtarėsuar
    17-05-2008
    Vendndodhja
    V
    Postime
    193
    FUTJA CELSIN PLAKO SE ESHTE DUKE U PELCITUR TRURI DISAVE NE FORUM :-)
    UDBA a mund te ma nxjerish dosjen time ?

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anėtarėsuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    S'mundet se ėshtė nė Amerikė... sigurisht e paska mbyllur pėr ca kohė katin e tretė...
    "Nuk mund tė mbash gjarpinj nė kopshtin tėnd, me shpresėn se ata do t'i kafshojnė vetėm fqinjėt..."

Anėtarėsuar
    17-05-2008
    Vendndodhja
    V
    Postime
    193
    Mos ka zbritur ne katin e dyte e s'ka internet aty:P

Faqja 13 prej 18 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •