JO SEKS PARA MARTESE
He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.
Ik ti ore qoban i deqanit se smerr vesh ti ne kto pune mendon ti se ne i harrojm 7000 viktima djem ne lulen e rinis te cielt u masakruan ne masakren e TIVARIT nga serbet ne bashkpunim me shqiptaret e shqiperis ne mesin e te cilve ishte edhe nej vella i gjyshit tim (Qfare ishin kta kafshe jo ore edhe kta ishin djem nanash shqiptare te cilet parakaluan ne kemb me teper se gjysmen e teritorit te shqiperis deri te vendi i gjenocidit e askush nuk ju erdhi ne ndihm )
Te kshilloj qe heren tjeter para se ta ofendosh tjetrin mesoje historin ne te kunderten rri aty ne debillekun tend e mos fole.
Ndryshuar për herë të fundit nga DARDANI.ZH : 09-11-2010 më 14:24
DardaniZH
Shko shkruaj te temat per masakren e Tivarit, se le nam.
Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 09-11-2010 më 14:04
Më vika mua shum turp si shqiptar kur lexoj fjalët që ke shkruar ti një "shqiptar" që e mban veten për qënie njërëzore!!!
Po edhe sikur plot me serb të ishte ai autobuz nuk kishte asgjë për tu gëzuar, përkundrazi.
Po të mi kish thënë dikush dhe mos ti kisha lexuar vet këto që ke shkruar nuk do ta kisha besur kurrë se një shqiptar do gëzohej kaq shum për rrëzimin e një autobuzi plot me shqiptarë.
Të të vijë turp për ato që ke shkruar.
Mjaft i kushtuat vemendje nje idioti. Duket qarte qe eshte psikopat.
RIP per gjithe viktimat.
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Sipas lajmeve te sotme greke te televizionit Alfa (ora 7 pm lokale), autobuzi ka qene parakaluar keq ne kthese nga nje mjet tjeter, qe e ka detyruar shoferin te devijoje.
Bravo policise per reagimin e menjehershem. Po ashtu edhe banoreve lokale.
Jo joo Vetem dua te ju tregoj se prej nga vin keto mallkime te cilat i zene ne momentin me te lumtura qe kan dhe nuk i len te gezohen as ne momentet me te lumtura te tyre
Ty mund te duket name por nuk esht vetem kjo ka edhe qindra te tjera se qysh prej pamvarsis se shqiperis me 1912 kur u tradhtua kosova dhe mbeti jasht asaj shqiperije per te cilen kishte derdhur lumenj gjaku e deri sote ne kosove dhe viset tjera shqiptare jasht shqiperis ka pasur .Mbi 200.000 viktima dhe mbi 1.000.000 milione shqiptare te depertuar me masakra nga trojet e tyre ndersa kjo shqiperi edhe per asnjeher nuke ktheu koken kendej maleve te sharrit.
Nuk e kam me kto viktimat kjo esht nje tragjedi dit zie per ter kombin shqiptar mirpo kam frik se i ka mallkuar zoti dhe nuk i len qe te gezohen asnjeher .
Krijoni Kontakt