Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 53
    Citim Postuar më parë nga DARDANI.ZH Lexo Postimin
    Pes vatan/Atdhe zonje/ush i kam ndrruar per shka te tradhtidhe qe na keni ber ju te shqiperis gjat historis .

Shkurrt babqyshi me ka lindur ne mes te qytetit te NISHIT, ndersa Baba i babgjyshit time osman llapashtica ka qen kryetar i komunes se LESKOVCIT te NISHIT (Ket nuk e din historia vllehe e shqiperis)Familja ime ka qen nje nder me te medhat e me te pasura te rajonit te NISHIT te shperngulur me dhune prej serbve nga NISHI ne rajonin e leskovcit keshtuqe shkoj edhe nje vatan/Atdhe

Babaj me ka lindur ne klaiq te leskovcit prap pas dhunes serbe dhe munges se mbeshtetjes e tradhtis se shqiperis esht dashur te shperngulen ne drejtim te shkupit.

Une kam lindur ne shkup prej ku prapa nga diskriminim sllavo-Maqedonas familja ime esht shperngulur ne kosove .

Ne kosove jam rrite deri ne moshen 12 vjeqare prej ku prap nga dhuna dhe diskriminimi serbo-Jugosllav familja ime esht shperngulur drejt EVROPES ku jetoj edhe sot.

Pes vatane/Atdhe pra zonje/jush i kam nderruar per shkak te tradhtive historike te shqiperis.

Ndersa per kto viktimat sinqerisht me vjen shume keq dhe ngushllimet e mija me te sinqerta.
    Ishalla te cahet goma makines dhe perfundon ne ndonje humnere. Dhe kur te jesh duke rene poshte tu perplaste koka neper shkembinj, nga nje here per cdo llaf te keq qe ke thene per Shqiperine.

Ta pafshim emrin neper lajme.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Taman ne diten kur u be liberalizimi i vizave per shqiperin (Dhe shqiperia nuk mundet te festoj duhet te mbaj zi)

E shifni se si i ka mallkuar zoti kta

E kam then disa her dhe prap do ta them se kta i ka mallkaur gjaku i femive te kosoves por edhe i trojeve tjera etnike shqiptare per shkak te ter atyre tradhtive qe ja ben kosoves prej 1912 e deri me 1997.
    pas kesaj qe shkruve ti a ka beth kush ketu ne forum te shaj greket e serbet
    as ato sdo shkrunin me"bukur" ndaj nesh sec shkruve ti.
    krenar qe jam shqiptar 100%
    ngushellime familjareve te viktimave dhe o zot ishalla te plagosurit do jene bere me mire
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e Jeto_Jeten
    Anëtarësuar
    05-11-2002
    Vendndodhja
    "20 mije lega nen det" ...duke eksploruar...
    Postime
    342
    Pes vatan/Atdhe zonje/ush i kam ndrruar per shka te tradhtidhe qe na keni ber ju te shqiperis gjat historis .

Shkurrt babqyshi me ka lindur ne mes te qytetit te NISHIT, ndersa Baba i babgjyshit time osman llapashtica ka qen kryetar i komunes se LESKOVCIT te NISHIT (Ket nuk e din historia vllehe e shqiperis)Familja ime ka qen nje nder me te medhat e me te pasura te rajonit te NISHIT te shperngulur me dhune prej serbve nga NISHI ne rajonin e leskovcit keshtuqe shkoj edhe nje vatan/Atdhe

Babaj me ka lindur ne klaiq te leskovcit prap pas dhunes serbe dhe munges se mbeshtetjes e tradhtis se shqiperis esht dashur te shperngulen ne drejtim te shkupit.

Une kam lindur ne shkup prej ku prapa nga diskriminim sllavo-Maqedonas familja ime esht shperngulur ne kosove .

Ne kosove jam rrite deri ne moshen 12 vjeqare prej ku prap nga dhuna dhe diskriminimi serbo-Jugosllav familja ime esht shperngulur drejt EVROPES ku jetoj edhe sot.

Pes vatane/Atdhe pra zonje/jush i kam nderruar per shkak te tradhtive historike te shqiperis.

Ndersa per kto viktimat sinqerisht me vjen shume keq dhe ngushllimet e mija me te sinqerta.
    komt paskan ardh, po truni ska mbrit hala, osht akoma tuj shetit rugve e sigurt qe ske diskrimiinm aty ku je? hudhi ene i her syt ca slexo robi .
    shum dhimbje per familjart e tgjith qe i njifnin. ngushllime
    He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.

Perjashtuar Maska e DARDANI.ZH
    Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga deqani2009 Lexo Postimin
    OO i Pa nder mos te lutem se ti me siguri nuk ke gjak shqipatri,,qka kane faj viktimat ,,deri nese kjo i ndodhe gjdo njerit ne rruge ,,,eshte ore e lige nga nje here e ti gjykon ketu..
    ti se pari duhet ta dishe se qka flet dhe qka shkruan,e jo ti rendojesh familjaret e viktimave,,po me te vertet me ty nuk ja vlen as te shkruhet e le ma te bisedohet turpi nuk ak marr,e as njerzi vetem keshtu si ti.

Ik ti ore qoban i deqanit se smerr vesh ti ne kto pune mendon ti se ne i harrojm 7000 viktima djem ne lulen e rinis te cielt u masakruan ne masakren e TIVARIT nga serbet ne bashkpunim me shqiptaret e shqiperis ne mesin e te cilve ishte edhe nej vella i gjyshit tim (Qfare ishin kta kafshe jo ore edhe kta ishin djem nanash shqiptare te cilet parakaluan ne kemb me teper se gjysmen e teritorit te shqiperis deri te vendi i gjenocidit e askush nuk ju erdhi ne ndihm )

Te kshilloj qe heren tjeter para se ta ofendosh tjetrin mesoje historin ne te kunderten rri aty ne debillekun tend e mos fole.
    Ndryshuar për herë të fundit nga DARDANI.ZH : 09-11-2010 më 14:24

Ik ti ore qoban i deqanit se smerr vesh ti ne kto pune mendon ti se ne i harrojm 7000 viktima djem ne lulen e rinis te cielt u masakruan ne masakren e TIVARIT nga serbet ne bashkpunim me shqiptaret e shqiperis ne mesin e te cilve ishte edhe nej vella i gjyshit tim (Qfare ishin kta kafshe jo ore edhe kta ishin djem nanash shqiptare te cilet parakaluan ne kemb me teper se gjysmen e teritorit te shqiperis deri te vendi i gjenocidit e askush nuk ju erdhi ne ndihm )

T ekshilloj qe heren tjeter para se ta ofendosh tjetrin mesoje historin ne te kunderten rri aty ne debillekun tend e mos fole.
    Po ka qen ndonjeri nga ata i afermi jot, shume mire ja kemi bere. Ishalla ka vdek avash avash me ndonje bajonet bytheve qe te kete pasur sa me shume dhimbje.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    DardaniZH

Shko shkruaj te temat per masakren e Tivarit, se le nam.
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 09-11-2010 më 14:04

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Taman ne diten kur u be liberalizimi i vizave per shqiperin (Dhe shqiperia nuk mundet te festoj duhet te mbaj zi)

E shifni se si i ka mallkuar zoti kta

E kam then disa her dhe prap do ta them se kta i ka mallkaur gjaku i femive te kosoves por edhe i trojeve tjera etnike shqiptare per shkak te ter atyre tradhtive qe ja ben kosoves prej 1912 e deri me 1997.
    Më vika mua shum turp si shqiptar kur lexoj fjalët që ke shkruar ti një "shqiptar" që e mban veten për qënie njërëzore!!!
    Po edhe sikur plot me serb të ishte ai autobuz nuk kishte asgjë për tu gëzuar, përkundrazi.
    Po të mi kish thënë dikush dhe mos ti kisha lexuar vet këto që ke shkruar nuk do ta kisha besur kurrë se një shqiptar do gëzohej kaq shum për rrëzimin e një autobuzi plot me shqiptarë.
    Të të vijë turp për ato që ke shkruar.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Mjaft i kushtuat vemendje nje idioti. Duket qarte qe eshte psikopat.

RIP per gjithe viktimat.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Άγιος Ειρηναίος της Λυών Maska e Seminarist
    Anëtarësuar
    10-05-2002
    Postime
    4,982
    Sipas lajmeve te sotme greke te televizionit Alfa (ora 7 pm lokale), autobuzi ka qene parakaluar keq ne kthese nga nje mjet tjeter, qe e ka detyruar shoferin te devijoje.

Bravo policise per reagimin e menjehershem. Po ashtu edhe banoreve lokale.

Perjashtuar Maska e DARDANI.ZH
    Anëtarësuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    DardaniZH

Shko shkruaj te temat per masakren e Tivarit, se le nam.

Jo joo Vetem dua te ju tregoj se prej nga vin keto mallkime te cilat i zene ne momentin me te lumtura qe kan dhe nuk i len te gezohen as ne momentet me te lumtura te tyre

Ty mund te duket name por nuk esht vetem kjo ka edhe qindra te tjera se qysh prej pamvarsis se shqiperis me 1912 kur u tradhtua kosova dhe mbeti jasht asaj shqiperije per te cilen kishte derdhur lumenj gjaku e deri sote ne kosove dhe viset tjera shqiptare jasht shqiperis ka pasur .Mbi 200.000 viktima dhe mbi 1.000.000 milione shqiptare te depertuar me masakra nga trojet e tyre ndersa kjo shqiperi edhe per asnjeher nuke ktheu koken kendej maleve te sharrit.

Nuk e kam me kto viktimat kjo esht nje tragjedi dit zie per ter kombin shqiptar mirpo kam frik se i ka mallkuar zoti dhe nuk i len qe te gezohen asnjeher .

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •