me te vertete lajme i keq,ngushellime familjareve
me te vertete lajme i keq,ngushellime familjareve
Ngushëllime familjarëve të viktimave!
Lajm shumë i hidhur dhe i rëndë!
Ngushëllimet e mia më të sinqerta vërtetë tragjedi e madhe në një kohë kur të gjithë po festonim për liberalizimin e vizave ata nuk do ta gëzojnë këtë liberalizimuroj që nga anëtarët e forumit të mos politizohet kjo tragjedi siç e kemi zakon ne. Vërtetë tragjedi e rëndë uroj që tragjeditë e tilla asnjëherë mos ta godasin popullin tonë, si dhe përgjegjësit e aksidenteve të tilla të cilët vozisin me një shpejtësi të pakontrolluar të dalin para drejtësisë dhe t'a marrin dënimin e merituar.
R.I.P![]()
Ti je hija e Kastriotit
Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
Ti je kullë fuqi baroti...
ngushllime per familjet e viktimave e sherim sa ma t'shpejt t'plagosunve...t'vdekunit ishalla Zoti n'Xhehnet.....
fatkeqsit normal qe ndodhin n'ket jet po aty ku ka faj krijesa njerzore duhet me pagu dikush...nqs faji u kon i ktij shoferit dikush duhet me jep damshperblim viktimave...
mu m'kujtohet kur kom udhtu pej Ks n'Shq niher me autobus... shoferi bojke muhabet n'rahatllak me udhtart, bile bile percellke edhe ritmin e muzikes...zero koncentrim n'vozitje...
Ndryshuar për herë të fundit nga Hanny : 09-11-2010 më 08:47
MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON
Ngushllime familjareve......inshalla te plagosurit e kalojn lehte
Taman ne diten kur u be liberalizimi i vizave per shqiperin (Dhe shqiperia nuk mundet te festoj duhet te mbaj zi)
E shifni se si i ka mallkuar zoti kta
E kam then disa her dhe prap do ta them se kta i ka mallkaur gjaku i femive te kosoves por edhe i trojeve tjera etnike shqiptare per shkak te ter atyre tradhtive qe ja ben kosoves prej 1912 e deri me 1997.
Pes vatan/Atdhe zonje/ush i kam ndrruar per shka te tradhtidhe qe na keni ber ju te shqiperis gjat historis .
Shkurrt babqyshi me ka lindur ne mes te qytetit te NISHIT, ndersa Baba i babgjyshit time osman llapashtica ka qen kryetar i komunes se LESKOVCIT te NISHIT (Ket nuk e din historia vllehe e shqiperis)Familja ime ka qen nje nder me te medhat e me te pasura te rajonit te NISHIT te shperngulur me dhune prej serbve nga NISHI ne rajonin e leskovcit keshtuqe shkoj edhe nje vatan/Atdhe
Babaj me ka lindur ne klaiq te leskovcit prap pas dhunes serbe dhe munges se mbeshtetjes e tradhtis se shqiperis esht dashur te shperngulen ne drejtim te shkupit.
Une kam lindur ne shkup prej ku prapa nga diskriminim sllavo-Maqedonas familja ime esht shperngulur ne kosove .
Ne kosove jam rrite deri ne moshen 12 vjeqare prej ku prap nga dhuna dhe diskriminimi serbo-Jugosllav familja ime esht shperngulur drejt EVROPES ku jetoj edhe sot.
Pes vatane/Atdhe pra zonje/jush i kam nderruar per shkak te tradhtive historike te shqiperis.
Ndersa per kto viktimat sinqerisht me vjen shume keq dhe ngushllimet e mija me te sinqerta.
Ngushllime te gjitha familjarev te viktimave te tragjedis se rrezimit te autobusit ne germin...
nje ashtu edhe sherim sa me te shpejte te shpetuarve gjat aksidentit..
Familjet e tyre duhen te behen te forte dhe ti perballojen kete tragjedi ,dhe dhashte zoti ma qe mso te perseriten ma kurr.
OO i Pa nder mos te lutem se ti me siguri nuk ke gjak shqipatri,,qka kane faj viktimat ,,deri nese kjo i ndodhe gjdo njerit ne rruge ,,,eshte ore e lige nga nje here e ti gjykon ketu..
ti se pari duhet ta dishe se qka flet dhe qka shkruan,e jo ti rendojesh familjaret e viktimave,,po me te vertet me ty nuk ja vlen as te shkruhet e le ma te bisedohet turpi nuk ak marr,e as njerzi vetem keshtu si ti.
Krijoni Kontakt