Hhahahha..ja ne dite te sotit gjithqka po ndin njeri ::A
Neyse prap se prap nje gjest i miree![]()
Hhahahha..ja ne dite te sotit gjithqka po ndin njeri ::A
Neyse prap se prap nje gjest i miree![]()
Elhamdulilah Allahu ja pranofteNe e kemi harru fen fare , na ash ba menja EURO EURO EURO EURO
Inshallah ja falë Zoti së paku gjynahet e falshme...
"Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."
Nuk jam fetar , por mendoj se jo nuk është shenjë e mirë.
Kjo vetëm do të dëmtoi komunitetin islam në Kosovë që lejojnë njerëz korruptiv dhe antishqiptarë të futet në xhemi e të i vëjë vulë të keqe !
Nëse është hera e parë kjo publikisht , kurse me shkije ka pi raki disa herë publikisht...ehhh , nuk pi vjen era e mirë kësaj pune.
Nejse , hasa edhe ashtu ka nevoj për mëshirë! SIc tha edhe laguna blu , bile për gjynahet e falshme
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!BAC, U KRYMB!
PO I VJEN ERA TRADHTI KOMBËTARE BAC, NA MYTI KREJT KY HASË ANTISHQIPTARI ANALFABET!!!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
Tekoka kan rrezik mu rrezu kjo gjami pas rinovimit
Shqiptar me emer,Shqiptar me zemer!
Genjen popullin , Zotin kure !
Edhe pese vaktet ti falen !
Nese eshte e bere me dashuri, asgje nuk eshte mekat.
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Allahu ja pranoft namazin inshalla e udhezon ne rrug te Allahut.un jam ni njeri qe jam kunder hashim thaqit en poletik pasi qe ka ba shum ngecje mirpo nese hashimi kthet ne rrug te drejt un dot ta rrespketoj si vlla musliman.i nderuar e pash qe shkru nuk fetar por zotri hashim thaqi ka pi raki kjo mund te jet e vertet por allahu e largovt nga kjo rrug e keqe dhe e udhezovt ne rrug te drejt
edhe jarani im Arian Agushika plot trupin tatua por aj osht kthy en rrug te allahut osht vlla musliman ndersa qifti jot do thot qe aj qe pin raki sban mu fal kjo osht qe po ndikon ngecje ton se po mashtrohem mas shejtanit.Me rrespekt per te gjith vllezrit musliman ku do qofshin me rrespekt per motra nen baballar musliman Allahu ja beft kabull namzin
Krijoni Kontakt