Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 61
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-05-2006
    Vendndodhja
    afër kojshisë
    Postime
    228
    Popull i Kosoves, mos e shperdoroni Pavaresine Tuaj qe e fituat me gjak e sakrifica. Opozite e pozite e Qeverise se Kosove, gjeni gjuhen e perbashket per vendime te rendesishme e mos u zini per inat te armiqve tone ashtu si po bejne dy kryepartiaket shqiptare, sidomos ai i opozites qe per nje plesht don te djeg jurganin....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2008
    Vendndodhja
    Prishtine-Kosove
    Postime
    42
    Iu uroje gjithe te mirat popullit te Kosoves dhe popullit te Shqiperis i cili vazhdimisht na perkrahi dhe na doli ne ndihme te ditet me te veshtira te popullit te Kosoves.
    Uroje qe i gjithe populli shqiptare te punoje sa me shume ne menyre qe ditet e humbura ekonomike gjate okupimit te i kompenzojme sa me shpejt.

Pa pavaresi ekonomike nuk mund te mbrohet as pavaresia territoriale e vendit tone.
    Keshtu qe ngrituni dhe punoni dite dhe nate ashtu siq kane porositur te pare tane.

Enderra e kahmotshme e popullit Kosovar u realizua, enderr per te cilen rane shume martire dhe u flijuan shume familje.

I pershendes te gjithe prijesit Kosovar dhe Shqiptare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-10-2009
    Postime
    7

Thumbs down

Pavarsia E Kosoves Eshte Shpallur,por Nuk Do Te Thot Qe Ne Jemi Shtet I Lart Dhe Qe Kemi Liri Mjaft.ne Ende Nuk Jemi Ber Shtet I Fort.ajo Dit Do Te Vij Qe Te Behemi Shtet I Forte Dhe Meshmete Mjaftu Liri

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-05-2008
    Postime
    8
    te nderuar bashkeatdhetar dje per kosoven dhe mbare kombin shqipetarperkujtuam 17 skurtin e vitit 2008 aspiratat e popullirt shqipetar te kosoves ne 2 vjetorin e pavaresise.Ne kte kohe une isha me provimet e sezonit dhe mendja me rrinte ne prishtine, ishter ora 9 e mengjesit kur ishte nje nate pa gjume per mua ku studjova per provimin e 19 shkurtit.Isha i lodhur por mu shfaqen energji te reja sepse isha i gezuar,u ulem para televizorit ne nje lokal para univfersitetit ne shkoder duke pritur me padurim finalizimin e pavaresise se kosoves nga udhefeqja e saj.me vinte neper mend dfigurat historike te kombit qe nga mbreteresha teuta deri tek adem jashari isha shume i gezur per kete fakte historik te kombit shqipetar prita gjate dhe i gezur per kete fakte ju bej thirrje te gjjithe shqipetareve qe te punojnje per basjhkim kombetar te gjithe trojeve historike duke nxitur politikanet shqipetar ne te gjithe rajonin tone qe te behet realitet bashkimi ne nje shtet te pavarur te shqiperise natyrale.URIME PAVARESIA KOSOVE PERJETESISHTE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Citim Postuar më parë nga Homza Lexo Postimin
    ku je mer njeri parazit, mor idjot, mor budall absolut, more njeri pa moral, njeri imoral, njeri pa vlera, njeri i i piste qe kur te dhemb dhembi ti ty te shko gjuha ke *****....te dhefsha kafshaten e pare e te fundit qe e fut ne goje.....

ktu ti ske ftyre, apo moral prej burri te shkruash....ik flliqsine budalle shko ke noj teme tjeter, se ti qe thua qe mileti duhet te fshije by''then me stemen e UCKse...kjo eshte fjalia me grekkofile apo serbofile qe me kan zen syte ktu ne forum....

me fjalet dhe mendimet adoloshente, provinciale, latundarekse, buadalle ti je i tille:

brari = by"""the budalle miu.

Kosova u shpalle shtet perhajer u kjofte pra,por se çfare shteti ,kur i mungon ushtria e rregullte,e hoqen flamurin me shqiponje,poashtu edhe hymnin pa ze per memeca more patriota.

Nese dikush deshiron te flasi me kosove ma se pari duhet te lidheni me posten e serbise e pastaje te flisni me te dashurit e juaj 0038138 ja çfare pavaresie sa me iu marue qef shqiptareve,sepse sipas rezulutes 1244 kosova eshte pjese e serbise dhe duhet te kethehet ne kosove permes negociatave prishtine beograd!
    Per ta vertetue kete thenjen time mundeni ta vertetoni ju mergimtar kudo qe jeni neper keto shtete qe na kan pranue pavaresin dhe provojene qone ndonje pako ne kosove ne poste jarana te mi dhe keni per te pare qe posta nuk do e pranone si shtet kosoven.Nese po genjeje me pare provone keshtu e me tregoni o shqiptar e kuku per neve!

Edhe njefare Berisha nga usa me nje avion te vetin ja kish nis me bere lobim neper shtete qe ta pranoin pavaresin e kosoves ,por qe sa vjet ja ka nis me udhetue neper shtete po cili shtet ja pranoi pavaresin per qefi te ketij tugjari,i cili si Lima,e Ramushi ka qel gjirollogari qe ti dergojna lek,pa dallim si Pacolli nderto shtepiza fukarenjeve e hape ne anen tjeter gjirollogar e fito edhe qindfishe me shume qe se çfare populli majmuna jemi !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    O popull shqiptar

Po te me dergoni mua lek;

Shetetet arabe e sidomos Gadafi do na pranon pavaresin,e pastai edhe tjera shtete arabe,dhe ne afrike kam mundesi shume shtete te na pranoin pavaresin!

A tha Pacolli se se shpejti Gadafi do e njohe pavaresin e kosoves dhe ministri i shendetsise i Gadafit qendroi disa dite ne Prishtine tek nje miku im dhe pasi e tradhetuan kete mik timin iku pranimi per pavaresine e kosoves!

Me derdhi lufta me dredhi lobomi

Une e shtiva NATON qe ta bombardoi serbin se per uçk tan shqiptaret keni pase per destinacion QADIN nga KS qe kjo avanture ka qen e pergaditur 40 miliard dollar qe te zhduken shqiptaret si ne kohen e masakrave te TIVARIT !!!

Qindra here po them ; haram dhe kurr drite mos paft ky popull shqiptar gjere sa nuk ma dine per ndere kete intervenim qe ua hoqa sagjin nga koka dhe ua bera te munderen qe te ketheheni prape ne kosove o shqiptar.

Nje me brengos shume shpirtin;pse shqiptaret nuk i perkrahin ata qe sakrifikuan per ta ?Por i perkrahin tradhetaret !Dhe keta te na qeverisin duke shpallur veten çlirimtar !
    Ndryshuar për herë të fundit nga arberi_fr : 01-11-2010 më 17:11

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Shpallja e Pavaresise u kry!

Por shtet pa ushtri a ka ne bote o miletttttt ?

Ma se pari mu lidhe me serbine e pastai me fole me te dashurit ne kosove hejjjjjjj !

E hoqet flamurin kuq e zi e na dhuruat flamur te gabeleve, !
    Na tradhetuat se luften po e beni per ti bashkue trojet shqiptare !

Adem Jashari u masakrue pa i ndihmen e as dhe nje ushtarit te uçk es ! o genjeshtar ne emer te gjakut te ndjerit qoni krye si kendusi !

Disa shok tu nuk tu kan vrare ne lufte me shkaun ,por jan vrare ne duel mes vedi per foteleeeeee !

Me pas fitue luften nga shkau ska pas nevoje me nderhyre NATO !

Une o lahper une e nxita NATON ti meshoi serbijaqkes dhe ua bera te munduren qe populli i arratisur te kethehet ne kosove e jo as ti as shoket e tu !

Prrallat e tua na kan prue ketu qe populli te vuan per buke e pa pavaresi!Pavaresi ju keshtu e keni pase edhe ne kohen e Milloshit sepse keni punue neper komuna e çka jo me bisnise qe ne dyqanin tend kan punue" shpetimi agjencioni turistike ";qe ka debue shqiptar nga kosova;!

Eu ju vrafte gjaku i Adem Jasharit dhe toka e Kosoves qe me hile po e shkelni !
    Ndryshuar për herë të fundit nga arberi_fr : 03-11-2010 më 17:36

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678
    arberi_fr
    ja rrofsh topat q'do shqiptari ku do qe gjindet.

BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-10-2009
    Postime
    356
    Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    ja rrofsh topat q'do shqiptari ku do qe gjindet.

Kam qef mi rrue spiunat,tradhetaret,servilat e shkaut, ;topat me jav shti ne prapanicen e flliqet,sepse na flliqet para botes !

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  2. Besim Krasniqi mbi " Programin kombetar te LDK-s"
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 30-06-2009, 03:23
  3. Akademia e Shkencave dhe heshtja ndaj sfidave te kohes
    Nga &Mitrovicalia& në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 96
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 19:10

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •