Close

Rezultati i Sondazhit: Cfare mendoni per lakuriqesine e femrave shqiptare?

Votues
240. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Normale

60 25.00%
  • Jo normale

71 29.58%
  • Ekstreme

88 36.67%
  • Nuk kam opinion

21 8.75%
Faqja 36 prej 46 FillimFillim ... 263435363738 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 455
    i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anëtarësuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar më parë nga Nazionalist Lexo Postimin
    fjala eshte "kurrë" dhe jo kur...

shkollen fillore e kam mbaruar ne amerik, por ti ku e ke mbaruar? une kam gjithe jeten time jashte shqiperis dhe po flas ma mire se ty.

ku e ke mesuar ti se eshte kur?

qofse nuk ke kohe per te me treguar gambimet te mij, ateher rri i qete dhe meso i cik respekt.

Amerikanet s'jan kaq te shkathet...ti shtate dite i regjistruar po ben hatan hahaha

Xhveshja e femrave eshte vertet anormale dhe munges respekti per vetveten.Nje femer qe ka vleren 0 mund ti duhet xhveshja per te terhequr vemendjen dhe per te arritur atje ku do.Gjithesesei varet nga mosha dhe niveli.Jo te gjithe pelqejne te njejten gje....
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Atdheu mbi te gjitha Maska e Nazionalist
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    Ne Amerik
    Postime
    137
    Citim Postuar më parë nga Elonaa Lexo Postimin
    Amerikanet s'jan kaq te shkathet...ti shtate dite i regjistruar po ben hatan hahaha

Xhveshja e femrave eshte vertet anormale dhe munges respekti per vetveten.Nje femer qe ka vleren 0 mund ti duhet xhveshja per te terhequr vemendjen dhe per te arritur atje ku do.Gjithesesei varet nga mosha dhe niveli.Jo te gjithe pelqejne te njejten gje....
    ke te drejte per ate sic the por me mua cfare pate? lol, pse nuk me beson se jan rritur ne amerike?

vajza shqiptare per mua eshte nje vajze e pashoqe me kuptim te mire. nuk di pse ato deshirojn ta ulin veten ashtu sic e ulin veten grate te tjera naper bote.... me vjen shume keqe
    Feja e Shqiptarit eshtë Shqipëria! Vdekje fejët tjetër, lavdi viti 1967!

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    What do you want me to say to you? Go ahead and type anything you want to me and see if I'm using a translator or not. Raised in the United States, I have no reason to lie to you. Now if you don't want to correct the post I made above then close your mouth about it. If you cared to notice, I even go out of my way to make sure I spell everything in Albanian unlike some people like Pink who uses words like ekzagjeruar or naked when they speak Albanian.
    Ok at least you passed in English

Your Albanian though, it's really bad, I'm not gonna lie to you boy. You need to learn it the right way, take a grammar book or something. This is a friendly tip, believe me. I don't mean to offend you in any way

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga D&G Feminine Lexo Postimin

Fol cik anglisht pra ta shikoj sa e vertete eshte

Admiral kam pare gjithe meshkuj (gay ne fakt) me pantallona te shkurtra sivjet, nga ato te ngushtat ee jo cargo shorts. Doli gje moda andej nga ti.
    po meshkujt gay kane gusto. ata jua hedhin edhe juve femrave per qeshtje mode
    une i preferoj shume pantallonta e shkurtera. jo te ngushta vec. absolutisht jo. nuk me pelqejne rrobat e ngushta.

po fatkeqesisht gati askund nuk mund te shkojme me te shkurta.
    as ne pune, as resorante te mira as ne lokale nate. askund.
    ju femrat jo me pantallona te shkurtera, por me te shkutera se boxerat e mi...
    e po keni vape ju. s'keni c'beni. jeni te justifikuara. lol!
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Admiral, une te dija cun te zgjuar ty, c'e ke kete foto qe nxjerr ketu? Kush eshte qellimi? pa he 1here? lol
    efekti serre pra.
    ku ka prove me te mire breket e femrave si prove qe efekti serre eshte i vertete. lol!
    po si dreqin ju kap vetem juve nuk e kupetoj...
    ndoshta ne meshkujt kemi imunitet ndaj vapes.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Atdheu mbi te gjitha Maska e Nazionalist
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    Ne Amerik
    Postime
    137
    Ok at least you passed in English

Your Albanian though, it's really bad, I'm not gonna lie to you boy. You need to learn it the right way, take a grammar book or something. This is a friendly tip, believe me. I don't mean to offend you in any way
    Yeah I wish I could say the same about your English. Why don't you correct what I said wrong in that post instead of going on and on about how I need to learn Albanian? I wasn't even born in Albania. Everything I learned I learned on my own. Tell me what I spelled wrong and what I said wrong. I refuse to speak in the way Albanians are speaking now a days. That is, every other word being English like Pink over there...

Anyway, let's not disrupt the topic anymore. Don't be a troll...
    Feja e Shqiptarit eshtë Shqipëria! Vdekje fejët tjetër, lavdi viti 1967!

Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Me fal po ne pune as ne femrat s'mund te ikim me pantallona te shkurtra. Me xhaketa si ju jemi duam s'duam . Edhe ne vere qe mund te vishemi lehte e vene ajrin e kondicionuar akull qe do s'do do mbash xhakete.

Anëtarësuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Yeah I wish I could say the same about your English. Why don't you correct what I said wrong in that post instead of going on and on about how I need to learn Albanian? I wasn't even born in Albania. Everything I learned I learned on my own. Tell me what I spelled wrong and what I said wrong. I refuse to speak in the way Albanians are speaking now a days. That is, every other word being English like Pink over there...

Anyway, let's not disrupt the topic anymore. Don't be a troll...
    Don't be ridiculous now...
    Seriously, there is a lot of it that's wrong.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    efekti serre pra.
    ku ka prove me te mire breket e femrave si prove qe efekti serre eshte i vertete. lol!
    po si dreqin ju kap vetem juve nuk e kupetoj...
    ndoshta ne meshkujt kemi imunitet ndaj vapes.
    Admiral, dhe breket tuaja kane evoluar, nuk jane me (si quhej ajo copa dikur qe i benin Dixhije, farnallate apo poliester, sme kujtohet ? )

pastaj, ato jane gjera intime,me thuaj ketu, kush nga ju meshkujt sdo donte ta shikonte femren e tij ne krevat cdo nate me llojin e brekeve qe ka me qef, dhe qe fantazon. Tregohuni te sinqerte. LOL
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Me fal po ne pune as ne femrat s'mund te ikim me pantallona te shkurtra. Me xhaketa si ju jemi duam s'duam . Edhe ne vere qe mund te vishemi lehte e vene ajrin e kondicionuar akull qe do s'do do mbash xhakete.
    po neper lokale nate me xhakete shok ti???
    une edhe ne vere me pantallona te gjata jam i detyruar te shkoj fatkeqesisht.

isha veren e kaluar ne nje restorant luksi. hyra me pantallona te shkurta une.
    u detyrova te kthehesha ne hotel per te veshur pantallonat e gjata se nuk me lane te hyja. ishte gusht...
    femrat ishin me dekolte dhe me kofshe perjashta. nuk u thoshte kush gje...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 36 prej 46 FillimFillim ... 263435363738 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Theofan Stilian Noli: Jeta dhe veprat e tij
    Nga ILovePejaa në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 15-11-2022, 22:39
  2. Çfarë mendoni për Ahmet Zogun?
    Nga honzik në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 242
    Postimi i Fundit: 03-03-2014, 08:03
  3. Kristo Frashëri: Dilema për Himarën
    Nga Qafir Arnaut në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 28-02-2006, 13:56
  4. Brukseli: Zgjedhjet e 2005, shansi juaj i fundit
    Nga Brari në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 14:53
  5. Cili është synimi i AKSH-së?
    Nga Faik në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •