te knoq syrin dersa nuk osht e imja hahahahahahaha
Normale
Jo normale
Ekstreme
Nuk kam opinion
te knoq syrin dersa nuk osht e imja hahahahahahaha
no glove no love
Normalisht per ne meshkujt edhe lakuriq te dilnit mire do ishte(shaka)
Por realiteti eshte se kemi marre per ters.
nuk dallohet veshja e mbremjeve nga veshja e nje shetitjeje, nga veshja e nje darke, nga veshja dhe qendrimi ne universitet e keshtu me rradh, edhe pak edhe po pres te shoh ne palester femra me taka e me minifund
Po per mendimin tim ky eshte nje problem dhe nje denigrim i imazhit te femres, dhe sidomos femrave shqiptare.
Nese ndonjera mendon se duke dale rrugeve edhe duke u ekspozuar ne ate menyr do egzistoj nje mashkull qe nuk do e trajtoj si objekt seksi ateher ky mashkull me siguri do te jete gay.
Me kete nuk dua te them asgje tjeter perveç asaj qe mos te na vini dhe te na qurraviteni pastaj, o po une kam ndjenjat e mia, TE DREJTAT E MIA, apo ku ta di une.
Trajtojeni ju veten mire, kini ju respekt per veten tuaj ashtu qe dhe ne te kemi respekt per ju dhe sa me pak ta ekspozoni trupin aq me shume nje mashkull do e detyroni te shikoj ne realitet vlerat tuaja njerezore, dhe jo kafsherore.
Ky eshte vetem mendimi im.
U mbetet juve femrave pastaj te vendosni se me cilen veshje ju mund te jeni ne realitet ajo qe jeni.
Po the se miza u krijua nga hiçi te thone budalla po the se bota u krijua nga hiçi te thon ateist
Çfarë të menumi. Nuk mund të mendoj asgjë, më paralizohet mendja fare.Cfare mendoni per lakuriqesine e femrave shqiptare?![]()
po kto femnat shofin ne televizor femna lakuriq dhe kujtojn se vertet ashtu esht moda... torollake
Femrat e bukura ke nga i Vlereson
Ndersa ato te shumtumet Nxjerrin allatet ne selamet
per mua eshte degjenerim i Seksit femer kjo gje qe ndodh
Mos u mundo te behesh njeri i suksesshem por me mire te behesh i vlefshem..
Kam kuptuar dicka per femren Shqiptare e cila kerkon te hiqet "si moderne", " si e civilizuar" kerkon te imitoj femren europiane por te cilen nuk e ka ne kulture e ne mentalitet dhe kuptoni pastaj se cfar mostre del?! Sepse nuk ka se si te jete Femer Europiane dhe njekohesisht kompleksiteti shtohet sepse nuk eshte vet-vetja!
me duket normale, dhe mendoj qe femra duhet te vishet sa me sexy te jete e mundur, mendimi im ky.
Mendoj qe veshja shpreh nje pjese te personalitetit te njeriut,keshtu qe nuk eshte e thene se te gjitha bejne ashtu,zhvishen .
Jane xhestet e mija ,menyra ime e te qenurit,menyra ime e te jetuarit per tu ndier e dashuruar,qe bejne pak a shume femer.
Po ta shohish e ta vleresosh gruan nga ajo qe ka veshur dmth se jemi akoma ne kohen e maskolizmit qe e vleresonin femren,vetem per ate çfare kishte poshte fustanit.
Mund te vishesh dhe me minifund por te vishesh me klas,me nje bluze normale,po e veshe me nje pale kepuce te larta e nje bluze te hapur ,sigurisht ketu je provokuese.
Personalisht nuk e shoh zhvillimin e mirqenien tek fustanet e unazat por tek kodi i etikes ,normat juridike per dinjitet njerezor .
Krijoni Kontakt