edhe ti admiral s'je keq nga reklama me at avatar, lol
nuk e di mua s'me kane bere pershtypje te keqe veshja e femrave atje, normale. Ne pisk te vapes nuk do rrine me menge te gjata kuptohet.
Normale
Jo normale
Ekstreme
Nuk kam opinion
edhe ti admiral s'je keq nga reklama me at avatar, lol
nuk e di mua s'me kane bere pershtypje te keqe veshja e femrave atje, normale. Ne pisk te vapes nuk do rrine me menge te gjata kuptohet.
ajo ka te drejte sepse ne amerike sak nuk veshen ashtu grate. ne amerike edhe sepse a gjysme e grate amerikane jane kurva ne cdo menyr, nuk veshen ashtu.
dy; nuk jane vetem shqiptaret si e kane te njejten problem. ne fakt, kjo keqndodhje eshte perqesh nga italia dhe ballkani dhe sidomos nga ballkani. besoj se fillimi i kesaj fatkeqesis ka ardhur nga rusija dhe pastaj ne ballkan dhe pastaj ne shqiperi. sepse kam shetitur shume naper ballkan dhe italia dhe pash a vetme gje. po kurre s'kam pa keshu ne amerike.
tre; une mendoj se kjo nuk s'eshte e mire hic fare. tregon ulje dhe cmenderi... por nuk kane faj njerezit shqiptare sepse kena qeveri kurvash.... me fal per keqe shprejen por nxehem kurre mendoj per qenat te qeveris tone.
njerezit shqiptar te sotme jane njerez pa vullnet sepse eshte qeveria nje shoqate degradum ne cdo pikpamje. njerez i duhet nje karakter, nje shoqate, nje vullnet per besimin tek dicka te moralshem.
kurre vullneti yne eshte te jemi te huaj, te jemi me gjuhe teter, me kultur tjeter, me karakter tjeter, ateher eshte normal se dhe femijet te yne do jene me e vetme mend.
por fatmiresisht se shume micen e njerezeve kane votuar se nuk eshte normal dhe duhet te ndryshohet.
rroft shqiperia.
Ndryshuar për herë të fundit nga Nazionalist : 31-10-2010 më 22:00
Feja e Shqiptarit eshtë Shqipëria! Vdekje fejët tjetër, lavdi viti 1967!
Ka mundesi ta perjashtoni kete nazionalistin? E ka ate shqipen me keq se perkthimet e gugllit.
Le te lexoje me mire, po mos kete te drejte te shkruaje.
ok pra admiral, meshkujt me minifund , femrat me pantallona te gjata qe ketej e tutje, lol
Une isha para 2 vjeteve, nuk pashe ndonje ekzagjerim, spashe ndonje naked. Edhe nga syte jam top kshu. Shof dhe ne distance. lol
p.s. Sqaroje tani Nazionalistin, Dixhije.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 31-10-2010 më 22:09
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt