Close
Faqja 15 prej 31 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 301
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    po valla mir e kie
    ore LLap i asaj ushtrie..
    lol

se fort mir i ngrati menduh..
    sic po thot ashtu keshtu..
    mir i erdh kur shok jakup
    i erdh ndihm qe aliut me ja fut..
    dhe ather dosje skish dal
    dhe po ky kup ka qen ather..
    sikurse i njejti ali ka qen perher..
    pra or llap po bajn cudi ..
    gjith ky popull or zotni..

bile brari qysh ather
    ktu ne forum i kini cdo her..
    cka kam shkrue per ilirid..
    se mbani pershtypje ..
    qajo taktik..
    mi cu forca perforcima..
    ca bardhyl mahmuta trima..
    tek menduhi e jo ne ali..

megjithse me ate shok ne ushtri
    ishit kan or ti zotni..

tash spo dim cka me besue..
    krejt trullava mend kan shkue..

lol

a po fol dicka demaqa..
    qosja apo edvin ramqa..

jam kurioz me ju ndigjue..

..

.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 29-10-2010 më 14:58

i/e regjistruar Maska e extrem
    Anëtarësuar
    06-01-2009
    Vendndodhja
    kumanovë
    Postime
    67
    Sipas rrjedhis se situates ato dosje duhet te jen te sakta, paramendoni ky burri dheut nuk u paraqit askund ne media te demantoj dosjet 1 jave, sa per te par reagimet e pupullit dhe njeherit duke i lut sherbimet sekrete maqedonase dhe politikanet kosovar me influenc per perkrahje,
    a nuk esht pak e cuditshme kjo nese ishte i pafajshem qe diten e par do te dilte ne opinion dhe do i demantonte dosjet, e jo njehere te pregadit terenin.
    per akuza te renda si ky rast njeriu i pafajshem reagon instinktivisht dhe nuk e pret as oren e jo javen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga extrem : 29-10-2010 më 15:11
    Life is what happens to you, while you are making other plans...

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Më vjen për të qeshur, përse vallë të gjithë këta politikanët e mençur të Kosovës i dhan deklaratat e tyre mbrojtëse për njëher dhe të gjithë në një periudh të caktuar brenda ditës? kur deri tani ngelen gojmbyllur, duket sikur diçka ishte organizuar më parë për këto deklarata që dolën të gjitha përnjëher, të kishte qenë Ali Ahmeti ai personazh "historik" siç e quajti Krasniqi aq historik dhe meritor atëher nuk do e përjashtonin nga shtabi i përgjithshëm i UÇK-së së Kosovës kur ai ishte aq i mirë siç thonë këta tani, po ato figura që e përjashtuan më herët.
    Sui generis

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin

Vec kane filluar procedura per vertetimin e tyre. Ti sikur duket nuk po lexon ngjarjet e dites, sikur jeton ne mars. Me vjen keq qe fryhesh por qenke "patriot" anakronik.

PS:
    Cfare do te thoje sikur lufta e 2001-shit do te faktohet se ishte prej UDB-se????
    Derisa ne PDSH-ne e Menduh Thaçit te kete Explorera si ti, Shpend Lusha, Ruzhdi Matosha, Imer Alia dhe leshko tjere, kurre punet e shqiptarve ne Maqedoni nuk kane per te vajtur mbare.

Disa dite me pare, kur filloj kjo maskarade e dosjeve, ishe ti ai qe na sugjeroje ta presim proceduren e Komisionit per Lustrim. Kur ky Komision e tha fjalen e tij, dhe dosjet i cilesoi si falsifikim, ti perseri si ata burrat mushka ngul kembe dhe mbron genjeshtren e shefit tend Menduh Thaçit!!

Qe ne fillim kam thene se: ku do te mbaroje rrugetimi i PDSH-se dhe Menduh Thaçit eshte veshtire te parashikohet; kjo u vertetua me letren plot urrejtje qe i kishte adresuar Jakup Krasniqit, duke tentuar qe te gjithe strukuren e ish UÇK-se ta veje para nje akti te kryer. Ky eshte fillimi i fundit te Menduh Thaçit!

Askush deri me sot dhe me guximshem se Nait Hasani, nuk ia shpalosi surratin publikisht Menduh Thaçit: dore e zgjatur e Beogradit!

Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Më vjen për të qeshur, përse vallë të gjithë këta politikanët e mençur të Kosovës i dhan deklaratat e tyre mbrojtëse për njëher dhe të gjithë në një periudh të caktuar brenda ditës? kur deri tani ngelen gojmbyllur, duket sikur diçka ishte organizuar më parë për këto deklarata që dolën të gjitha përnjëher, të kishte qenë Ali Ahmeti ai personazh "historik" siç e quajti Krasniqi aq historik dhe meritor atëher nuk do e përjashtonin nga shtabi i përgjithshëm i UÇK-së së Kosovës kur ai ishte aq i mirë siç thonë këta tani, po ato figura që e përjashtuan më herët.
    Nese eshte kush per t'u qeshur atehere jeni ju Rapsoul. Intervista me deputetet kosovare eshte bere ne ndertesen e Parlamentit te Kosoves. Te gjithe te intervistuarit jane deputet dhe kjo menyre e te intervistuarit ne ndertesen e Parlamentit, ka qene adresa me e mire per ekipin intervistues!

Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Ali Ahmetit eshte e vertete se Shtabi i Pergjithshem i UÇK-se, i kishte dhene nje verejtje ne vitin 1997, kur ai se bashku me ushtare tjere kishin tentuar te futen ne Kosove. Ne ate rast ishte vrare Luan Haradinaj, vellau i Ramush Haradinajt. Kjo vrasje e Luan Haradinajt u cilesua si mospergjegjshmeri e Ali Ahmetit, pasiqe ai ishte anetare i Shtabit te Pergjithshem te UÇK-se. Mirpo, te gjitha u sqaruan me ndihmen e Ramush Haradinajt dhe Fehmi Lladrovcit, sepse edhe ata ishin ne ate grup naten tragjike. Ali Ahmeti u shkarkua nga pergjegjesia disa muaj me vone dhe vazhdoi aktivitetin e tij prane UÇK-se!

Kjo eshte e verteta dhe kete mund ta vertetosh shume lehte.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Sa kollaj njerezit mundohen ta shperlajne veten ,hehehehe .Koha do ta tregoj me se miri

Citim Postuar më parë nga Marinari Lexo Postimin
    Derisa ne PDSH-ne e Menduh Thaçit te kete Explorera si ti, Shpend Lusha, Ruzhdi Matosha, Imer Alia dhe leshko tjere, kurre punet e shqiptarve ne Maqedoni nuk kane per te vajtur mbare.

Disa dite me pare, kur filloj kjo maskarade e dosjeve, ishe ti ai qe na sugjeroje ta presim proceduren e Komisionit per Lustrim. Kur ky Komision e tha fjalen e tij, dhe dosjet i cilesoi si falsifikim, ti perseri si ata burrat mushka ngul kembe dhe mbron genjeshtren e shefit tend Menduh Thaçit!!

Qe ne fillim kam thene se: ku do te mbaroje rrugetimi i PDSH-se dhe Menduh Thaçit eshte veshtire te parashikohet; kjo u vertetua me letren plot urrejtje qe i kishte adresuar Jakup Krasniqit, duke tentuar qe te gjithe strukuren e ish UÇK-se ta veje para nje akti te kryer. Ky eshte fillimi i fundit te Menduh Thaçit!

Askush deri me sot dhe me guximshem se Nait Hasani, nuk ia shpalosi surratin publikisht Menduh Thaçit: dore e zgjatur e Beogradit!
    O Marinari , mos ofendo se jeni ju ata leshko te cilet me shkolle fillore keni zene vendet ministrore ne qeverine e Maqedonise. Jeni ju ata te cilet i vrate fukarenje e shkrete ne lufte duke u premtuar liri, punesime dhe jete pa brenga. Jeni ju ata te cilet keni nje udheheqes qe akuzohet per spiunazhe. Jeni ju ata te cilet i keni barazuar te drejtat e shqiptareve ne Maqedoni me te drejtat e maxhupeve. Jeni ju leshko te cilet pas lufte nuk e realizuat idealin e saj-bashkim i trojeve shqiptare etnike.

Por o Marinari K....ri, Populli shqiptar ka per ta zbuluar te verteten e luftes se 2001-shit, mos mendo se puna ka perfunduar. Haku i atyre te cilet i vrate ne lufte, ka per tu zene.

Ahmeti: Çështjet të hapen pas 30 ose 50 vitesh

Çështjet se çfarë kam bërë unë dhe bashkëpunëtorët e mi, le të hapen pas 30 ose 50 vjetëve pasi të kemi vdekur. Kështu ka deklaruar lideri i BDI-së, Ali Ahmeti, mbrëmë gjatë promovimit të kandidatit për Komunën e Zajazit.

“Unë kam thënë që 30 vjet deri 50 vjet pasi të vdesë unë, atëherë mund të hapen këto çështje ç’kam bërë unë, çka bërë daja im, çka bërë Gëzim Ostreni, çka bërë Musa Xhaferi apo çka bërë Xhevat Ademi, sepse sot do të dalin njerëz edhe të ndryshëm, do kontestojë njëri, do kontestojë tjetri. Le të hapen këto çështje 30 – 50 vjet pasi të kemi vdekur”, ka thënë Ahmeti.

Sipas tij, ata që i kanë nxjerrë dosjet, nuk janë të vetëdijshëm se me kë kanë vendosur të kenë punë.

“Ne jemi përballë me situata aq të rënda sa kjo mua më duket një lojë, që këto zotëri që kanë hyrë në lojë dhe nuk e dinë me kë kanë hy në lojë, kanë hyrë, por nuk din si të dalin, ne nuk ngutemi se jemi frikacak, nuk ngutemi se jemi burra dhe trima dhe kur është dashur me marr gjak në vetull, ne e kemi marrë, dhe ne nuk duam vëllavrasje”, ka thënë Ahmeti.

Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Aliun e ka perjashtuar vetem Xhaviti, sepse edhe ai eshte sikur Aliu UDB-ash.
    E nuk kan mundur te dyte te operojn ne nje vend.
    Nuk me interon partia hiq, por me intereson se pse jan vra shqiptaret mas lufte.

Faqja 15 prej 31 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •