Close
Faqja 26 prej 37 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 366
    i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Po per tu nda,lejohen,meshkujt shqiptar?

i/e regjistruar Maska e Elonaa
    Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Pse mi ste thote Ti amo tanto amore mio?

Une per vete do ta mor jo vetem Shqiptare, po ne mes te maleve do ta gjej!

hahaha.

Po qe vet i mire ke per ta gjet te mire.Po qe vet plere ke plerat do perfundosh.Te mira ka kudo ashtu sic ka edhe te kqija.Cuditem me ju si shani dhe i ndani ne baze te vendbanimi.Eshte karakteri i njeriut vendimtar....Sigurisht duke mos harruar nivelin qe kan njerzit.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    [/B]

hahaha.

Po qe vet i mire ke per ta gjet te mire.Po qe vet plere ke plerat do perfundosh.Te mira ka kudo ashtu sic ka edhe te kqija.Cuditem me ju si shani dhe i ndani ne baze te vendbanimi.Eshte karakteri i njeriut vendimtar....Sigurisht duke mos harruar nivelin qe kan njerzit.
    Ty mbase tu duk per te qeshur, por une e kisha seriozisht!

Problemi moj vajze moj, problemi eshte se ndodh e kunderta. Nese je i mire do te bjere per pjese putanč, e po te jesh putan do te bjere per pjese e mira. Natyrisht ne nivelet perkatese, se mos te mbetet hatri pastaj!

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Ty mbase tu duk per te qeshur, por une e kisha seriozisht!

Problemi moj vajze moj, problemi eshte se ndodh e kunderta. Nese je i mire do te bjere per pjese putanč, e po te jesh putan do te bjere per pjese e mira. Natyrisht ne nivelet perkatese, se mos te mbetet hatri pastaj!

Kjo qe ke shkruar ti ndoth vetem ke nje pakice e vogel e popullsis .Zakonisht njerzit e kerkojne partnerin te ket te njejtin nivel ne te gjitha fushat.s'mundet kurre nje njeri me karakter te mbaje per grua nje p****e.Mbase perkohesisht por jo per jet ta garantoj.Ashtu sic nuk mund ta duroj nje femer me karkter nje mashkull imoral....Thjesht mendimi im.Per mos te dal nga tema Femrat e huaja jane te mbaruara ,ke shance te gjesh te mire me shume mes shqiptareve se sa mes te huajave.Vellai im eshte vetem 19 vjec i rritur ne amerik dhe eshte tmerruar nga moshataret e tija.Jane te papermbajtshme.....s'ke ke zgjeth thot.kto jan kot te vin te gjitha hahaha.Do shqiptare vllackua qe s'di te shkruaj shqip.
    Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)

Paska me mor veten mqaf vellackua, po thuaj tu bej hyzmet bostaneve atje!

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ekonomisto varet cfare quan te rrahur nga jeta ti. Une zakonisht quaj nje njeri me pervoje, qe di c'kerkon nga jeta, dhe nga ana tjeter cfare quan me qejf ti? Vetem shoqerimin me meshkuj te ndryshem?
    Njeriu ndryshon ekonomisto. Ka shume faktore qe te shtyjne drejt nje veprimi te caktuar. Nuk mund te gjykojme nje njeri, kur nuk jemi ndodhur kurre ne poziten e tij/saj. Pastaj varet dhe nga karakteri i njeriut. Kam njohur shume vajza qe mburreshin se ishin te ndershme. Gjykonin te tjerat, por kur vinte puna ato benin veprime shume here me te ulta se ato qe shanin. Sot asgje nuk ka garanci o ekonomisto. Njifini mire grate para se te martoheni, mos u mjaftoni me nje cope cipe, apo me fjalet e lagjes. Prandaj kur ti merrni grate mbajini afer, respektojini, dashurojini, diskutoni me to, dilni argetohuni, se vetem keshtu mund te shmangni situata e pakendshme.

Po burri i kesaj historie qe tregove ti per cfare e kishte marre kete per grua? Ti rruante shtepine kur ky ishte ne pune? Ti gjente nje pune, qe kur te vinte nga puna e lodhur, ti vinte mendja vetem per nani dhe jo per gje tjeter.
    Cdokush ka mendimin e vet mia. Ti mendon se eshte me mire te marresh nje te rrahur nga jeta une mendoj se eshte me mire te marresh nje te pa rrahur nga jeta dhe jam sh i sigurt qe dhe ti thell thell brenda ne zemer me jep te drejt . Pastaj eshte viktim ajo apo jo kjo varet nga burri qe i del. Por mendoj se nje mashkull me mend do e vlersonte nje femer te tille dhe sdo e bente asnjeher pishman per zgjdhjen qe ka ber sepse ne keto kohe te veshtira qe kan ardhur ja vlen nje femer e tille. (Mendimi im ky )
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    [[/U]
    Citim Postuar mė parė nga the admiral Lexo Postimin
    nese do martohem do martohem me ndonje kokainomane analfabete. te pakten keshtu e di qe femijet do i mbaj une nese divorcohemi. LOL!!!
    LOL, s'besoj ta kesh seriozisht. E di ti sa me probleme shendetesore dalin femijet e drogaxhinjve? Mos flasim per menyren se si do i rrisi femijet ajo, gjersa te divorcoheni. Do kthehesh ne dado deri atehere. Te pakten divorcoje direkt pas lindjes se femijes.

Citim Postuar mė parė nga EkOnOmIsTi Lexo Postimin
    Cdokush ka mendimin e mia. Ti mendon se eshte me mire te marresh nje te rrahur nga jeta une mendoj se eshte me mire te marresh nje te pa rrahur nga jeta dhe jam sh i sigurt qe dhe ti thell thell brenda ne zemer me jep te drejt . Pastaj eshte viktim ajo apo jo kjo varet nga burri qe i del. Por mendoj se nje mashkull me mend do e vlersonte nje femer te tille dhe sdo e bente asnjeher pishman per zgjdhjen qe ka ber sepse ne keto kohe te veshtira qe kan ardhur ja vlen nje femer e tille. (Mendimi im ky )
    O ekonomisto me fal po cfare quan ti nje femer te rrahur nga jeta?
    NJe femer te vuajtur?
    Nje femer qe ka patur 1 te dashur?
    Dy- tre?
    Apo me shume?
    Feelings change - memories don't.

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Ore c`jane keto muhabete se lame nam.
    Une them qe te fillojme te mendojme si francezet:
    "Te gjitha grate tradhetojne, pervec gruas time".
    Keshtu edhe nuk na duken skandaloze aventurat e grave, po edhe vete jemi rehat.

Si tha Dhaskali "Jane te zgjuar frengjte, prandaj duallne ne balle te Evropes dhe i hapen syte".
    -

Anėtarėsuar
    17-09-2005
    Postime
    1,661
    Paska me mor veten mqaf vellackua, po thuaj tu bej hyzmet bostaneve atje!

LOl haha kto jane shkaterruar nga stresi qe i kan prure lidhje zgjidhjet e shumta!
    Mendimi im eshte se edhe sistemin nervor nuk e kan njelloj. Nje femer qe ka lidhjen e pare te suksesshme me ate qe ka pasur nja tre kater lidhje.....stresi i ka shkateruar i ka ber te shkalluara

Juventini Maska e EkOnOmIsTi
    Anėtarėsuar
    22-05-2005
    Vendndodhja
    Pse Do Vish Dhe Ti ?
    Postime
    2,406
    Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    [[/U]

LOL, s'besoj ta kesh seriozisht. E di ti sa me probleme shendetesore dalin femijet e drogaxhinjve? Mos flasim per menyren se si do i rrisi femijet ajo, gjersa te divorcoheni. Do kthehesh ne dado deri atehere. Te pakten divorcoje direkt pas lindjes se femijes.

O ekonomisto me fal po cfare quan ti nje femer te rrahur nga jeta?
    NJe femer te vuajtur?
    Nje femer qe ka patur 1 te dashur?
    Dy- tre?
    Apo me shume?
    Nje femer qe ka bredhur me me shume se 3 meshkujt moj. Kaq te veshtire e ke ta kuptosh?
    S |< R /\ p /\ |_ |
    Skrapali.Babuc.Pianec.Do.Me.Se.Kam.Sa.Te.Duash

Faqja 26 prej 37 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarėve
    Nga Iliriani nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Emrat gjeografike arberore te krishtera te masakruar nga Turqia
    Nga Conquistador nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 29-07-2010, 21:18
  3. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  4. Konfederata e Artizanatit Shqiptar
    Nga pekomeri nė forumin Arti shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-10-2006, 07:16
  5. C'ka eshte Shqiptaria?
    Nga Eni nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 23-07-2004, 12:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •