Close
Faqja 3 prej 31 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 301
    Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marinari : 18-10-2010 më 15:26

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    jo qe tani kane dale dosjte dhe jane shpallur spiunet, qe prej kohesh flitet per keta persona ,por dal ngadale akoma do dalin spiuna te tjere nga cdo parti tjeter qofte shqiptare apo maqedone ,por me vije inat sepse maqedonet rine dhe bejne qef kur politikanet tane zihen njeri me tjeterin.

nga asnjera parti shqiptare populli i shqiptar ne maqedoni nuk ka pare drite te bardhe, vjen BDI ndodh SOPOTI ,vjen PDSH ndodh BRODECI dhe shume gjera te pista kane punuar keta te veteshpallur politikan dhe intelektual qe ne realitet jane injorante dhe hajdute, qe nga kafenete mbrenda nates behen politikan dhe komandanta

ndonjehere me vjen turp qe jam shqiptare kur shoh ca shqiptare qe e quajne veten shqiptare

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar sheki51 për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Citim Postuar më parë nga Marinari Lexo Postimin

Pa lidhje ....

hehehehehehee

As numer, as vule, as protokol ......

Allahile ku i gjete ....

hehehhehehehe

Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Pa lidhje ....

hehehehehehee

As numer, as vule, as protokol ......

Allahile ku i gjete ....

hehehhehehehe

Qeshja e juaj elektronike nuk me le pershtypjen e njeriut qe i merre gjerat seriozisht. Perdorimi i "he, he, he" nuk eshte kurrfare kunder-argumenti. Ne rastin konkret, nese me kete keni dashur te tregoni se u kenaqet duke qeshur, kjo eshte shenje e pasigurise, sepse vete keni shkruar, vete keni qeshur, vete keni shpifur, vete keni arsyetuar qeshjen dhe shpifjen. Pak ka rendesi kjo dhe te kalojme ne teme!

Nga shkrimi i juaj me larte, tashme e kuptova dhe u binda se nuk keni as njohuri minimale per menyren si ka vepruar dhe funksionuar Sherbimi sekret jugosllav SDB apo UDB-ja! Nuk dua te prejudikoj per moshen tende, por jam shume i sigurte per difuzitetin tend...! Shabllonizimi i gjerave dhe njellosja e personave te apostrofuar ne dosje, siç shihet jane qellimi i vetem.

Ja si duket nje dosje e bashkepuntorit te SDB-se e perpiluar ne Maqedoni. Te gjitha ndryshimet (shlyrjet) ne dosje jane bere nga une. Personi ne fjale aktualisht eshte aktivist i nje partie politike ne Maqedoni, parti e cila pellet "kapni spiunet", ndersa spiunet i ka brenda saj...

http://2.bp.blogspot.com/_P6GPEHXo6U...1600/DOS11.jpg
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marinari : 18-10-2010 më 17:08

Nga shkrimi i juaj me larte, tashme e kuptova dhe u binda se nuk keni as njohuri minimale per menyren si ka vepruar dhe funksionuar Sherbimi sekret jugosllav SDB apo UDB-ja! Nuk dua te prejudikoj per moshen tende, por shume i sigurte per difuzitetin tend...!
    Ketu ke te drejte sepse une asnjehere nuk kam qene i UDB-es.

Per ty nuk e di.

Shabllonizimi i gjerave dhe njellosja e personave te apostrofuar ne dosje, siç shihet jane qellimi i vetem.
    Keto fakte nuk do te jen shabllonizime dhe njollojse deri ne momentin kur BDI-ja do te argumentoje te kunderten. Kete ta thash edhe me pare, kurse ti po me nxjer do formulare pa lidhje... dhe i perdor si kunderargumete.

Ja si duket nje dosje e bashkepuntorit te SDB-se e perpiluar ne Maqedoni.
    Kjo s'ka lidhje me ata te SFRJ-se.

Personi ne fjale aktualisht eshte aktivist i nje partie politike ne Maqedoni, parti e cila pellet "kapni spiunet", ndersa spiunet i ka brenda saj...
    Per cilen parti e ke fjalen?

Sigurisht qe nuk eshte parti shqiptare.

Me sa shoh une ky personi qenka me kombesi maqedone.

Edhe ne fund po te them nje gje:

S'ka dyshim se lufta e 2001-shit ne Maqedoni u tradhetua!

Ne te kane qene te infiltruar keta kodoshet qe sot dalin ne shesh.

Per kete te jesh i bindur.

Mendo pak me gjate se si jane duke hecur ngjarjet pas lufte dhe do te

bindesh ne kete se cka po te them.

Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Nuk te akuzova se ke qene i UDB-se, por te mungojne njohurite per metodat e saj! Kamxhikun e UDB-se e kam provuar mbi lekuren time shume vite me radhe. Per te qene modest ne kete rast, une jam antipod i UDB-es dhe udbashve! Ky nje sqarim per t'ua larguar dilemen!

Mendoj se eshte e pakuptimte ta gjykosh te pakuptimten. Nese dosjet qe ke sjell ti jane te verteta, atehere na del se UDB-ja e paska themeluar UÇK-ne. Kjo do te ishte nje fenomen per t'u studiuar dhe te cilin fenomen do ta besonin vetem syurithet dhe leshkot e Menduh Thaçit! Ato qe kam sjell une, nuk jane formulare pa lidhje ashtu siç deshiron te ishin. Por, jane dosje nga Republikat dhe Krahinat e ish Jugosllavise dhe per ata qe kane pak njohuri ne kete drejtim jane origjinale.

Mendoj se eshte e pakuptimte ta gjykosh pakuptimten. Nese dosjet qe ke sjell ti jane te verteta, atehere na del se UDB-ja e paska themeluar UÇK-ne. Kjo do te ishte nje fenomen per t'u studiuar dhe te cilin fenomen do ta besonin vetem syurithet dhe leshkot e Menduh Thaçit! Ato qe kam sjell une, nuk jane formulare pa lidhje ashtu siç deshiron te ishin. Por, jane dosje nga Republikat dhe Krahinat e ish Jugosllavise dhe per ata qe kane pak njohuri ne kete drejtim jane origjinale.

Nejse, shko tani se asgje nuk ke sjelle.

Nuk ke te bardhe mbi te zeze.

Retorike e paster.

Po flet me emocione.

Te verteta deri ne kete moment mbeten dosjet e postuar ne kete forum te cilat i jane dhene cdo gazetari, une nuk i

shpika.

Nese lufta nuk eshte tradhetuar, ateher po te pyes ty se kush eshte qellimi i luftes?

Nese pergjigjesh saktesisht ne kete pyetje , atehere cdo gje do te kjartesohet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 18-10-2010 më 18:06

Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Nejse, shko tani se asgje nuk ke sjelle.

Nuk ke te bardhe mbi te zeze.

Retorike e paster.

Po flet me emocione.

Te verteta deri ne kete moment mbeten dosjet e postuar ne kete forum te cilat i jane dhene cdo gazetari, une nuk i

shpika.

Nese lufta nuk eshte tradhetuar, ateher po te pyes ty se kush eshte qellimi i luftes?

Nese pergjigjesh saktesisht ne kete pyetje , atehere cdo gje do te kjartesohet.
    Eshte e vertete se nuk ke shpikur asgje nga vetja ne kete rast dosjet. Por, verberisht futesh ne nje labirint pa dalje, me dezinformatat e udbashve siç jane Hysen Musliu dhe Rexhep Musliu!

Nese kush flet me emocione, atehere pa dyshim je ti! Nuk e hane shqiptaret kekun ne vend te byrekut. Qellimi im nuk eshte t'i mbroje Musa Xhaferin dhe Gezim Ostrenin, nese keta vertete kane qene te "rekrutuar" nga UDB-ja, gje e cila nuk eshte e vertete! Por parimi kryesor i njeriut te ndershem eshte ta mbroje te verteten, sado e hidhur te jete ajo.

Per luften ne Maqedoni do te ishte me interes te diskutohet ne nje teme tjeter. Personalisht as une nuk kam qene i kenaqur me menyren si kane shkuar punet ne Kosove, Maqedoni dhe Luginen e Presheves!

Ketu me poshte eshte nje dosje e SDB-se, per nje kosovar te rekrutuar nga UDB-ja me deytre te posaqme t'i identifikoje te gjitha personat qe pengonin Klubet jugosllave ne Gjermani!

http://4.bp.blogspot.com/_P6GPEHXo6U...00/DOOOS11.jpg
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marinari : 18-10-2010 më 18:44

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    Forma si u parashutuan këto dokumente "rastësisht" në shtëpinë e një qytetari len tepër për të dyshuar si në autorësinë ashtu edhe në qëllimet e aktit që në dukje të parë kundërmojnë tendenca depistimi.
    Marinar, me që qenke më i rryer në këto gjëra, ka mundësi që sllavët të kenë sakrifikuar Dajën për të goditur Ostrenin e Xhaferrin, natyrisht edhe për të ashpërsuar konfliktin brendashqiptar?
    Ndryshuar për herë të fundit nga laguna blu : 18-10-2010 më 19:21
    "Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."

Por, verberisht futesh ne nje labirint pa dalje, me dezinformatat e udbashve siç jane Hysen Musliu dhe Rexhep Musliu!
    Une solla disa fakte te cilet vertetojne se disa kryesore te BDI-se kane qene ne sherbim te sipunazhit. Kjo nuk eshte verberi. Ti ende nuk ke demantuar asgje. Ke nxjere disa formulare qe s'kane lidhje me temen, pra ke bere disa orvajtje te kota.

Qellimi im nuk eshte t'i mbroje Musa Xhaferin dhe Gezim Ostrenin, nese keta vertete kane qene te "rekrutuar" nga UDB-ja, gje e cila nuk eshte e vertete! Por parimi kryesor i njeriut te ndershem eshte ta mbroje te verteten, sado e hidhur te jete ajo.
    Edhe une shume lehte e kam te them se "nuk eshte e vertete" , por veshtire eshte qe ta faktoj ate. Te thash prej ne fillim se NUK KE KUNDER-ARGUMENTE. Formularet qe ke nxjere ne kete forum nuk tregojne asgje ne lidhje me kete ceshtje. Forma e formulareve mund te ndryshoje cdo vit. Nuk do te thote qe gjithnje te jete e njejta forme.

Personalisht as une nuk kam qene i kenaqur me menyren si kane shkuar punet ne Kosove, Maqedoni dhe Luginen e Presheves!
    Pra, ketu qendron pakenaqesia yte dhe e gjith shqiptareve. Une te bera nje pyetje por ti nuk u pergjigje. Pyetja se kush eshte qellimi i luftes se armatosur ka lidhje te ngushte me tradhtine ( spiunazhin sllav-UDB i infiltruar ne UCK-ne).
    Qellimi i luftes se armatosur eshte marja e nje teritori te caktuar dhe vendosja e kufinjve. Ky ka qene qellimi edhe i luftes se UCK-se ne Maqedoni. Per kete ideal jane vrare djemt e nenave. Deri ne komunikaten e V-te te UCK-se promovohej ILIRIDA, kurse pastaj ndryshoi situata, promovohej "Vllazerim Bashkimi". Si do ta kishe interpretuar ti kete? Perse ndryshoi qendrimi i luftes? Perse u be lufta? Perse PDSH-ja u quajt parti extremiste nga sllavet dhe "parti sipunash" nga "shqiptaret". Perse u vra Harun Aliu e te tjere? A nuk i vjen kesaj era tradheti? Ende nuk e paske te kjaret se pse ke qene i burgosur ti?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 19-10-2010 më 04:18

Faqja 3 prej 31 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •