Close
Faqja 6 prej 17 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 169
    Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Habitem pse kosova nuk e beri flamurin te ishte bardh e zi. Pra shqiponja me dy koka e zeze dhe pjesa tjeter e bardhe....tamam sic ishte orrigjinali.
    Keshtuqe , flamuret do ishin prape te njejte por me ngjyra paksa te ndryshme.

Besoj se europa do e kishte pranuar kete gje

Citim Postuar më parë nga DeuS Lexo Postimin
    Pamvaresisht se ishte ironi e goditur, degjova qe eshte bere nje simpozium enkas per kete pune. Per bere gjuhe zyrtare gegerishten!
    GegeRishtja s'egziston, ndoshta ke dashur te thuash ringjalljen e dialektit Geg ?

Pse jo, jam i sigurt qe edhe nje pjes e madhe e shqiperis do te ishte dakord. Ndryshe edhe pak, edhe asnje i ri s'ka per ta kuptuar Fishten e shoket e tij te kohes.

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    atehere vetem veriu me ju mar vesh juve pastaj
    mesoni mer gjuhen standarte , se ju sdini shqip ala

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    o Smth Poetic , Evrpopa natyrisht se pranon , por nuk është ajo që vjen me kësi lloj propozimesh.

Kur ne , natyrisht qeveritarët tanë nuk kërkojn këtë gjë , ku lodhet Evropa se cfarë flamuri përdor Kosova per vete!

hasa cdo dite e më shumë po fiton pikë tradhtije kombëtare!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!
    DERISA NË GRAQANIC VALON FLAMURI I SHKIJEVE, hasa E LARGON FLAMURIN E SHQIPTARËVE NGA SHESHI !
    nA MORRI PUSI BAC ME KET QEVERISJE TRADHTARE!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579
    Citim Postuar më parë nga Bamba Lexo Postimin
    Mire kane shkruar disa ketu, ti lejme pallavrat menjane e ti themi gjerat ashtu sic jane...ishte e zonja Kosova e Shqiperia A fitonin pavarsine pa ndihmen e SHBA'se? Me fjale jemi te gjithe te zote, ama me vepra jo dhe aq keshtu qe duhen pranuar ca kompromise.
    I/e nderuari/a Bamba,

ky episod fatkeq ka të bëjë edhe me disa episode poashtu fatkëqija në politikën shqiptare në përgjithësi e me ate kosovare në veçanti.

Abuzimi me përkrahjen dhe sygjerimet gjithmonë miqësore amerikane tashmë po përdoret si një specie e veçantë armatimi në luftën brenda llojit për pushtet, aq sa rrezikon edhe ta denigrojë realisht këtë përkrahje.

Ish presidenti Sejdiu në bashkëpunim me struktura të dyshimta politike brenda LDK-së(Alush Gashi e Eqrem Kryeziu) së pari e shkarkoi akademik Nexhat Dacin nga posti i Kryetarit të Kuvendit të Kosovës, me pretekstin e kërkesës së "miqve ndërkombëtar" e pastaj me pretekstin e "përkrahjes" së paqenë amerikane e zgjodhi veten kryetar të LDK-së, me çmimin që tashmë të gjithë e dimë.

Amerika është një shtet serioz në politikën e jashtme dhe ato kusure nuk i'a falën Sejdiut. Ndaj kriza institucionale e fundit në Kosovë është edhe pasojë e lojës së pandershme politike të lidershipit kosovar me kredibilitetin amerikan.
    Kam frikë se ky është vetëm fillimi i një spiraleje më të gjatë ndryshimesh por që në instancën e fundit do të prodhojnë efekte shumë pozitive për kombin shqiptar.

Miqësisht
    laguna blu
    Ndryshuar për herë të fundit nga laguna blu : 12-10-2010 më 18:12
    "Nuk mund të mbash gjarpinj në kopshtin tënd, me shpresën se ata do t'i kafshojnë vetëm fqinjët..."

Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Jo standard, po prototip per shumicen !!

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Jo standard, po prototip per shumicen !!
    kush shumice?
    ajo qe jeton ne tirane apo ne durres? lol

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Nuk i ke fajet ti, jo. Ti je ne rregull.

Fajet i ka ai qe t'ka bo moderator.

nuk mora vesh se si dolen nga ndeshja itali-serbi , tek djegja e flamurit shqiptar,,,
    c'lidhje kishin keto te dyja, a ka ndonjeri ndonje informacion?
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Faqja 6 prej 17 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •