Pse kam frike te flas hapur une qe po u mundokam ta bej te zezen te bardhe? Nga kush do trembem, nga ty apo te tjeret si ty? Fakt nuk eshte ai qe te pelqen ty, fakt eshte ai qe eshte fakt. Prifti mund te jete zgjedhur nga KOASH per te drejtuar besimtaret ortodokse te Beratit por kjo sdo te thote se me deklaraten e tij perfaqeson apo shpreh mendimin e atyre besimtareve. Kete e kupton mendja jote?
Clidhje kane faktet per irinejin, janullatosin apo popin prej beratit me dy forumistat ketu? Pastaj ty dhe te tjereve si ty qe shani Nene Terezen apo Skenderbeun apo hidhni vrer mbi shume figura kombetare pse nuk jane myslimane, mos valle ju trembet syri? Ska ofendime aty. Ju jeni te vetofenduar me gjerat qe shkruani.Une kam plasuar fakte per irinejin dhe janullatosin dhe ate popin prej berati si dhe per 2 forumisteve tane te famshem qe i quajne shqiptaret njerez me bisht dhe ende pa asnje pasoje shetisin ne forum te lire mos u trembur syri.
Kurse ti ke plasur ofendime ( me bold) dhe paragjykime ( perseri fjalet me bold).
Jo more, nga e krijove bindjen ti, nga tapeti i xhamise? Skam nevoje te pyes ortodokse beratas une se i njoh nga afer. Pa shko e pyeti ti dhe mos harro ti thuash ne sy qe jeni antishqiptare dhe ju ka blere greku. Dhe e merr vesh sesi ta varin gjuhen ne tel. Shko provoje.Sigurisht qe popi ortodoks i Beratit perfaqeson Shqiptaret ortodoks.
Nese nuk je i bindur, shko e pyeti bearatasit ortodoks se a e dorezojne popin e tyre.
Jam i sigurte se do te te kapin per sysh nese ua shan popin.
Kjo eshte per te nenqeshur se as qeshje te plote nuk meriton. Andej nga Shqiperia kesaj i themi Dridhe Like dridhe. Une nuk bej ndarje ndershmerie, konstatoj ekstremizmin dhe arabofiline. Keto te dyja si gelltis dot. Po te pelqeu pranoje, po nuk te pelqeu sme behet vone.Kjo me perkujton kohen e Milloshevicit kur ai i ndante shqiptaret ne Shqiptare te ndershem dhe te pa ndershem.
Pra lojal ndaj Mislloshevicit dhe kundra tij.
Me kete moto ai futi ne burgje dhe beri varre masive ne Kosove.
Natyrisht qe eshte konstatimi im. Flas si Darius dhe nuk perfaqesoj gjithe forumin. Dhe sa per ta faktuar temat i ke plote ne forum. Ke material sa te duash qe jo e mbeshtesin kete qe them une po e betonojne fare.Ky mund te jete vetemse nje konstatim i yti personal, por jo edhe i sakte.
Ne asnje moment nuk mund ta faktosh kete.
Krijoni Kontakt