Close
Faqja 14 prej 28 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 275
    Perjashtuar Maska e DARDANI.ZH
    Anėtarėsuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    Perse kerkon ti hedhesh ngjyra A tjera ketij lajmi dhe te percosh vellavrasje ndermjet shqiptareve.
    Prifti eshte grek nuk eshte shqiptar dhe dihen se sa na duan greket.
    Fajin kerkoje tek ata qe na drejtojne dhe qe lejojne te livadhisin kerma te tilla ne shqiperi.......Nuk ka shqiptar ( me apo pa fe) qe te beje nje deklerate te tille.

Jo ore se nuk esht aq e thjesht kjo si mendoni ju se ky prifti pedofil ka shkuar atje si perfaqsues i kishes orthodokse shqiptare dhe po ashtu ka folur ne emer te shqiptarve orthodoks ky esht problemi.

Ne te kunderten sikur ky prifti te shkonte si perfaqsues i kishes greke dhe te fliste ne emer te grekve at?her nuk do koment se nuk do tja vlente as te diskutohej per ket pune .

KY PRIFTI KA FOLUR NE EMER TE KISHES DHE SHQIPTARVE ORTHODOKSE KY ESHT PROBLEMI :

Ketu esht gjdo gje e kjarte ketu thote Albanian Orthodox Church dhe We Orthodox Albanians

Ja shkrimin ketu nuk po thote se ky prifti esht grek por shqiptar

The Littoral Head of the Albanian Orthodox Church Ignjatije admits to feel anxiety.
    ‘I see now this situation in Kosovo. I feel anxiety. We Orthodox Albanians felt sympathy with the Serbian people and Church during bombing and today. But I also feel great joy here at the Patriarchy in Kosovo. I know, I feel it is for the Serbs and their Church your Jerusalem’, Ignjatije, the Littoral Head says.

http://english.blic.rs/Society/6939/...bian-Jerusalem

Dhe pse thote nje gazete serbe qe prifti grek u shpreh ne emer te ortodokseve shqiptare, ti hodhe vrer ndaj gjithe shqiptareve te atij besimi? Ik mer se ty duhet te te fluturosh nga ky forum jo me shkelma se eshte pak po per flokesh si rospi e keqe.

U hodhen talebanet ne sulm. O rrob te trashe, shikoni te merreni me ato leckat dhe mjekrat tuaja qe po na shemtojne cdo dite rruget e qytetit ku banojme dhe mos u merrni me ortodokset e Shqiperise se e kane treguar veten sa here ne histori sesa i kane dhene kultures dhe kombit shqiptar. Une e kam thene edhe me pare, keta jane me i kap per leckash e me i cuar atje ne Anadoll qe te mos vine me mbrapsht.
    ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007
    U hodhen talebanet ne sulm. O rrob trashe, shikoni merreni me ato leckat dhe mjekrat tuaja qe po na shemtojne cdo dite rruget e qytetit ku banojme dhe mos u merrni me ortodokset e Shqiperise se e kane treguar veten sa here ne histori sesa i kane dhene kultures dhe kombit shqiptar. Une e kam thene edhe me pare, keta me i kap per leckash e me i cuar atje ne Anadoll qe mos vine me mbrapsht.
    Dhe misioni yt si moderator nė forumin shqiptar cili ėshtė konkretisht ? Komuniteti musliman ka luftuar pėr pavarsinė e Shqipėrisė, mjafton tė shohėsh themeluesit e shtetit Shqiptar se kush janė. Dru tė kalbur ke kudo, edhe nė komunitetin Orthodoks fatkeqsisht.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Citim Postuar mė parė nga Hyllien Lexo Postimin
    Dhe misioni yt si moderator nė forumin shqiptar cili ėshtė konkretisht ? Komuniteti musliman ka luftuar pėr pavarsinė e Shqipėrisė, mjafton tė shohėsh themeluesit e shtetit Shqiptar se janė. Dru tė kalbur ke kudo, edhe nė komunitetin Orthodoks fatkeqsisht.

Nuk shau njeri komunitetin musliman, ku e pe ti qe iu drejtova atij?!. Une po flisja per fanatiket islamike qe shohin si rast te volitshem per axhenden e tyre ne te tilla raste si ceshtja ne fjale. Mgjth misioni im eshte fare i qarte, qe si moderator te luftoj ekstremizmin, sidomos ate fetar.

Perjashtuar Maska e DARDANI.ZH
    Anėtarėsuar
    18-01-2009
    Postime
    156
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Kujt i drejtohesh me fjalen JU? Kush na qenke ti qe te paskan dhene skeptrin e nacionalizmit dhe patriotizmit dhe po na i vike pikat mbi i A pergjithesuar gjithe shqiptaret e besimit ortodoks?

Keto jane akuza shume te renda. Ku bazohesh ti qe qindra mijera shqiptare qenkan shkombetarizuar? Ku bazohesh ti qe mijera paskan ndryshuar emrat? Kush te ka thene ty qe shqiptaret qenkan shkombetarizuar per nje vize greke? Kush te ka thene ty qe shqiptaret ortodokse qenkan zhveshur nga ndjenja shqiptare? Edhe te te kishin paguar serbet per deklarata te tilla, sdo ja kishe bere sherbimin me mire. Rrace andartesh dhe bashibozukesh qe shisni vellain e njeriun tuaj per nje doktrine. Ju jeni fara me e ndyre e ketij globi.
    Ti me ben nje ofendim shum te rend zoteri keshtu qe edhe pergjigjja ime esht shume e shkurt dhe shum e thejsht po si nuk i di e`si nuk kam baze une ne keto qe them po ne nuk po jetojme ne MARS ORE SHOKE

Ne e dim per gjdo gje qe ndodh ne shqiperi e rreth shqiperis .

Kujt i drejtohesh me fjalen JU? Kush na qenke ti qe te paskan dhene skeptrin e nacionalizmit dhe patriotizmit dhe po na i vike pikat mbi i A pergjithesuar gjithe shqiptaret e besimit ortodoks?
    Gjake shprishurve shqiptare natyrisht se jo te gjith orthodoksve shqiptare por nje numer shum i madhe i shqiptarve orthodokse jane te manipuluar nga greket dhe njeherish mbajne pergjegjsine per te gjitha ato te palarat qe ka ber greku keto 20 vitet e fundit ne shqiperi per te cilat shkrova me larte .

Citim Postuar mė parė nga DARDANI.ZH Lexo Postimin
    Ti me ben nje ofendim shum rend zoteri keshtu qe edhe pergjigjja ime esht shume e shkurt dhe shum e thejsht po si nuk i di e`si nuk kam baze ne keto qe them po ne nuk po jetojme ne MARS ORE SHOKE
    Ti ofendove nje komunitet te tere, ti ofendove me mijera shqiptare dhe ke kurajon me flet mua per ofendim? Bere nje deklarate shume te forte ketu dhe po te kerkoj ta argumentosh. Sdua llafe pazari po fakte e statistika qe mbeshtin deklaraten tende. Ne te kunderten je nje llafazan, provokator dhe shpifes qe ka per qellim urrejtjen nderfetare. Percmove nje numer te konsiderueshem shqiptaresh dhe nese ke kellqe mbaj pergjegjesi per deklaraten tende.

Gjake shprishurve shqiptare natyrisht se jo te gjith orthodoksve shqiptare por nje numer shum i madhe i shqiptarve orthodokse jane te manipuluar nga greket dhe njeherish mbajne pergjegjsine per te gjitha ato te palarat qe ka ber greku keto 20 vitet e fundit ne shqiperi per te cilat shkrova me larte .
    Sa jane, 10-20 veta? Sic ka patur 10-20 kerma pro serb ne Kosove qe kane punuar per serbin? Dhe kjo i beka te gjithe pro greke dhe gjakshprishur? Ka shqiptare qe kane ndryshuar emrat ne Greqi, kete e di dhe une. Po te siguroj qe i perkasin te gjitha besimeve. Sic ka Agron e Besnik qe jane kthyer ne Milo e Janaq ka dhe Halit e Idriz qe jane kthyer ne Llaqi e Kosta. Keta te fundit se kane problem se dikur nga Gjon e Gjin u kthyen ne Xhevat e Seit. Dhe ky grup cuditerisht eshte ai qe llomotit me shume per kombetarizem e atdhedashuri. Patetike.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar mė parė nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Nuk shau njeri komunitetin musliman, ku e pe ti qe iu drejtova atij?!. Une po flisja per fanatiket islamike qe shohin si volitshem per axhenden e tyre ne tilla raste si ceshtja ne fjale. Mgjth misioni im eshte fare i qarte, qe si moderator luftoj ekstremizmin, sidomos ate fetar.
    A ėshtė ekstremist fetar i zgjedhuri nga Janullatosi ?
    A duhet tė hiqet ky njėri nga KOASH-i dhe nėse nuk hiqet cilat janė implikimet ?
    Cfarė duhet tė bėj komuniteti orthodoks shqiptar me kėtė klerik - jo pėr gjė por andej kanė kaluar nga pedofila nė Korcė e njerėz qė varret e shqiptarėve i pagėzojnė si greke(u lodhėm me kėto idiotėsi me thėnė tė drejtėn) ?
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Citim Postuar mė parė nga Hyllien Lexo Postimin
    A ėshtė ekstremist fetar i zgjedhuri nga Janullatosi ?
    A duhet tė hiqet ky njėri nga KOASH-i dhe nėse nuk hiqet cilat janė implikimet ?
    Cfarė duhet tė bėj komuniteti orthodoks shqiptar me kėtė klerik - jo pėr gjė por andej kanė kaluar nga pedofila nė Korcė e njerėz qė varret e shqiptarėve i pagėzojnė si greke(u lodhėm me kėto idiotėsi me thėnė tė drejtėn) ?
    Une nuk e njoh dot nga afer klerikun ne fjale. Dhe te them te drejten nuk di shume per te pervec se eshte gjysem arvanitas dhe i lindur ne greqi. Por une gjykoj ato qe thote dhe rastin ne fjale e kam denuar edhe pse i perkas besimit ortodoks. Mendimin tim per fete ne pergjithesi e gjen me nje fjali te vetme ne firmen time. Duhet hequr apo jo si klerik, ajo i takon gjithe besimtareve ortodosk shqiptare. Une si 1 ortodoks qe perfaqesoj veten time jap mendimin tim por nuk marr guximin te flas ne emer te gjithe ortodokseve te tjere, sikurse nuk lejoj qe nje lider i besimit tim te flase per gjera qe une nuk i aprovoj. Shyqyr qe feja sot ka kaluar per nje pjese te madhe te njerezve ne plan te dyte dhe nuk i japin me rendesi priftit dhe hoxhes. Tjeter gje eshte pastaj kur disa fanatike dhe analfabete islamike hyjne ne te tilla tema dhe kerkojne te perfitojne qe ti japin ne menyre indirekte me shume publicitet fese dhe botekuptimit te tyre qe eshte teper shpellar ne rastin me te mire.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Dhe pse thote nje gazete serbe qe prifti grek u shpreh ne emer A ortodokseve shqiptare, ti hodhe vrer ndaj gjithe shqiptareve te atij besimi? Ik mer se ty duhet te te fluturosh nga ky forum jo me shkelma se eshte pak po per flokesh si rospi e keqe.
    Me vjen keq qe te them ,por ti si duket behesh se nuk din gje, a nuk e e sheh tere kohen se si villni vrer ndaj cdo gjeje islame nder shqiptaret.Nuk thote gazeta ore po thot vete prifti ne emer te shqiptareve ortodoks.
    Dhe me e rendesishmja eshte se si ti shoku mer guximin te kercenohesh se do i fluturosh njerezit nga forumi me shqelma dhe per flokesh, e di cfar dtth kjo ? kjo eshte gjendje faji dhe mundohesh te arsyetosh te gjithe ate urejtje ndaj muslimaneve ,hallall te qofte or burre ,sepse burrnine tende e tregon ne kete forum vetem pse je moderator se ndryshe ju nuk keni burrni

Faqja 14 prej 28 FillimFillim ... 4121314151624 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •