Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 45
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131

Holandë, në gjyq deputeti anti-islamik

Deputeti anti-islamik holandez, Geert Wilders është shfaqur në një gjykatë të Amstërdamit, për t’u përballur me akuzën e nxitjes së urrejtjes ndaj myslimanëve.
    Wilders, i cili në deklaratat e tij ka krahasuar Kuranin me ligjet e Hitlerit, i tha trupit gjykues se po gjykon lirinë e fjalës. Nëse shpallet fajtor, deputeti do të përballet me një dënim prej 1 viti burg.

Subjekti politik i drejtuar prej tij, Partia e Lirisë, është i treti për nga madhësia në Holandë dhe pritet që të luajë një rol kyc në koalicionin qeveritar.

Prokurorët kanë ngritur ndaj Wilders pesë akuza, mes të cilave spikasin ajo për nxitjen e urrejtjes dhe ajo për diskriminim.

Për këtë arsye, ata do të hetojnë deklaratat e bëra prej tij mes viteve 2006 dhe 2008. Në një editorial që mbante firmën e tij në një gazetë lokale, Wilders shkruante: “Mjaft me Islamin në Holandë. Të mos lejohet më as edhe një emigrant mysliman”.

top-channel.tv
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    pres qe te shpallet i pafajshëm pasi qe ka rendesi shume te madhe per shtetin e hollandes ,partia liberale (pvv) me 2010 ka mbledhur diku rreth 1.435.349 vota ne krahasim me vitet e kaluara e cila po behet edhe me e forte...

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Deputeti anti-islamik holandez, Geert Wilders është shfaqur në një gjykatë të Amstërdamit, për t’u përballur me akuzën e nxitjes së urrejtjes ndaj myslimanëve.
    Wilders, i cili në deklaratat e tij ka krahasuar Kuranin me ligjet e Hitlerit, i tha trupit gjykues se po gjykon lirinë e fjalës. Nëse shpallet fajtor, deputeti do të përballet me një dënim prej 1 viti burg.

top-channel.tv
    Nëse shpallet fajtor, deputeti do të përballet me një dënim prej 1 viti burg.
    A eshte e mundur qe denimin e tij ta vuaj nje shtetas tjeter?
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    17-05-2009
    Vendndodhja
    Dallas Texas
    Postime
    751
    te pelqeka shume burgjeve o anest 55 shko shko se hollanda i ka pa mas shoket e tu

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Ore i shkret te kuptoj plotesisht se brengosesh per Holanden tende qe eshte vvershuar nga te huaj ,jeni mbetur pakic ne vendin tuaj ,nejse nuk me han palla per antimuslimanizmin tend , deboni muslimanet ,!por cka do i beni rraces afrikane qe ju ka perfshir edhe disa vjet holanda do jet si park zzoologjik ku sheh vetem majmuna dhe ndonji i bardh qe do te duket si vizitor!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    A eshte e mundur qe denimin e tij ta vuaj nje shtetas tjeter?
    Po more i nderuar si jo ,si dhurat per trimeri dhe patriotizem fetar do te shperblejne me dy zezak ne dhome!!!

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga MARGUS Lexo Postimin
    Ore i shkret te kuptoj plotesisht se brengosesh per Holanden tende qe eshte vvershuar nga te huaj ,jeni mbetur pakic ne vendin tuaj ,nejse nuk me han palla per antimuslimanizmin tend , deboni muslimanet ,!por cka do i beni rraces afrikane qe ju ka perfshir edhe disa vjet holanda do si park zzoologjik ku sheh vetem majmuna dhe ndonji i bardh qe do te duket si vizitor!!!
    po pikerisht MARGUS keta qe jane te krishtere ne EU jane edhe nacionaliste dhe jane kunder cdo lloj imigracioni duke perfshire ketu racen e zeze po edhe ate aziatike me qellim qe shtetet te mos behen kozmopolitane apo shume-kultureshe ...ne bote ka shume parti&veprimtari dhe sado pak qe te kene rendesi ne shoqeri luftojne per dominimin e races se bardhe,dhe ne si shqiptare qe kemi deshire te jemi te paster etnikisht duhet ti mbeshtesim.

Kur je i drejte tek perendia, ne fillim te injorojne, pastaj te sulmojne e me ne fund te pranojne.

Edhe me Islamin eshte keshtu, ne fillim e injoronin, tani po e sulmojne ( se jane duke e pare qe po

perhapet me hapa shume te shpejte) dhe ne fund kane per ta pranuar si fe.

Mbajeni mend kete qe kam thene !

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Kur je i drejte tek perendia, ne fillim te injorojne, pastaj te sulmojne e me ne fund te pranojne.

Edhe me Islamin eshte keshtu, ne fillim e injoronin, tani po e sulmojne ( se jane A e pare qe po

perhapet me hapa shume te shpejte) dhe ne fund kane per ta pranuar si fe.

Mbajeni mend kete qe kam thene !

Nje keshille te jap une ty, qe te sigurosh nje licence per ushtrimin e profesionit se shume shpejt hoxhallaret e kosoves do ti nxjerrin ne asistence.Serbet ne kerkesat e tyre per ta njohur kosoven kishin vene si kusht, te behej deislamizimi.Nese ato kerkojne te drozojme Kosoven, duhet ta rikthejme ne gjendjen qe ishte ,ndryshe turqit nuk e kuptojne qe kane humbur luften dhe zaptimet e tyre.Jo nuk mund te bejme uje gjakun e luftetareve tane kunder otomanizmit.Keto jane fjalet e serbeve dhe nderkombetaret duke pare sjelljet e deritanishme mundet dhe ti mbeshtesin.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Ai eshte per tu shperblyer dhe jo per tu denuar
    Revolution 1848

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •