Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 45
    i/e regjistruar Maska e kriko-38
    Anëtarësuar
    01-08-2010
    Vendndodhja
    ketu afer
    Postime
    687
    Cfar arestimi dhe qfar denimi ska shanc as te arestohet e as te denohet partija e tij(pvv)
    eshte partija e tret ne Holland dhe ne qofte se denohet(do te ket nje denim te lehte sigurisht)sipas sondazheve do te behet partija me e madhe ..

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    po pikerisht MARGUS keta qe jane te krishtere ne EU jane edhe nacionaliste dhe jane kunder cdo lloj imigracioni perfshire ketu racen e zeze po edhe ate aziatike me qellim qe shtetet te mos behen kozmopolitane apo shume-kultureshe ...ne bote ka shume parti&veprimtari dhe sado pak qe te kene rendesi ne shoqeri luftojne per dominimin e races se bardhe,dhe ne si shqiptare qe kemi deshire te jemi te paster etnikisht duhet ti mbeshtesim.
    E paskan ngren kto shtete ku vetem krishteret jan nacionalista.

1.2% e Holandezve shkojn nje her ne jav nkish.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    .........................

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    E paskan ngren kto shtete ku vetem krishteret jan nacionalista.

1.2% e Holandezve shkojn nje her ne jav nkish.
    nqoftse don merri satistikat rreth fese ne hollande dhe do shohesh qe krishterimi eshte fe dominuese ,po mbaju ti qirin se sa shkojne ne kishe e sa jo

ndoshta nacionalista ka musliman por ata jane vetem ne vendin e tyre qe i perkasin dhe jo ne ate te huaj!

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Nje keshille te jap une ty, qe te sigurosh nje licence per ushtrimin e profesionit se shume shpejt hoxhallaret e kosoves do ti nxjerrin ne asistence.Serbet ne kerkesat e tyre per ta njohur kosoven kishin vene si kusht, te behej deislamizimi.Nese ato kerkojne te drozojme Kosoven, duhet ta rikthejme ne gjendjen qe ishte ,ndryshe turqit nuk e kuptojne qe kane humbur luften dhe zaptimet e tyre.Jo nuk mund te bejme uje gjakun e luftetareve tane kunder otomanizmit.Keto jane fjalet e serbeve dhe nderkombetaret pare sjelljet e deritanishme mundet dhe ti mbeshtesin.
    Anestis grekaqis... Brengosu sa te duash nuk e rrun njeri per kerkesat e serbeve, keshtu qe beji te fala vellezerve

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga morrison Lexo Postimin
    Anestis grekaqis... Brengosu sa te duash nuk e rrun njeri per kerkesat e serbeve, keshtu qe beji te fala vellezerve
    Hahahaaa,ju ju shqeteson c'do arsyetim llogjik.Sa te varfer jeni shpirterisht.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Nje keshille te jap une ty, qe te sigurosh nje licence per ushtrimin e profesionit se shume shpejt hoxhallaret e kosoves do ti nxjerrin ne asistence.Serbet ne kerkesat e tyre per ta njohur kosoven kishin vene si kusht, te behej deislamizimi.Nese ato kerkojne te drozojme Kosoven, duhet ta rikthejme ne gjendjen qe ishte ,ndryshe turqit nuk e kuptojne qe kane humbur luften dhe zaptimet e tyre.Jo nuk mund te bejme uje gjakun e luftetareve tane kunder otomanizmit.Keto jane fjalet e serbeve dhe nderkombetaret pare sjelljet e deritanishme mundet dhe ti mbeshtesin.
    Keto keshilla jepja Janullatosit ose Irinejit te serbise se ketu ne jemi shqiptare.

Te fala janullatosit mjekercjapit.

hehehehehe.....

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Keto keshilla jepja Janullatosit ose Irinejit A serbise se ketu ne jemi shqiptare.

Te fala janullatosit mjekercjapit.

hehehehehe.....
    une deri me sot nuk e di qe shqiptaret te jene harap(arab)me lesh dhe fustan, me kuran e me tespie, duke bere fresk ne hije.Mbaheni shumice , po perse keni aq frike?Ehhhhh, natyreshm ju ka ardhe fundi e ndoshta tragjik.Do te provoni tja mbathni nga Turqia apo Irani, por me i pershtatshem per ju eshte Afganistani.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

une deri me sot nuk e di qe shqiptaret te jene harap(arab)me lesh dhe fustan, me kuran e me tespie, duke bere fresk ne hije.Mbaheni shumice , po perse keni aq frike?Ehhhhh, natyreshm ju ka ardhe fundi e ndoshta tragjik.Do te provoni tja mbathni nga Turqia apo Irani, por me i pershtatshem per ju eshte Afganistani.
    E tash ke fole si burr(ec)at !

heheheh.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 05-10-2010 më 19:29

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga MARGUS Lexo Postimin
    Ore i shkret te kuptoj plotesisht se brengosesh per Holanden tende qe eshte vvershuar nga te huaj ,jeni mbetur pakic ne vendin tuaj ,nejse nuk me han palla per antimuslimanizmin tend , deboni muslimanet ,!por cka do i beni rraces afrikane qe ju ka perfshir edhe disa vjet holanda do A si park zzoologjik ku sheh vetem majmuna dhe ndonji i bardh qe do te duket si vizitor!!!

ata qe nuk kane asnje fakt per te treguar superioritetin individual dhe mburren me superioritetin e rraces se bardhe jane ata majmunat e vertete.
    majmuna te bardhe...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •