Ka thënë imam Ebu Hanifja: "Kënga është prej mëkatëve , të cilave duhet distancuar mënjëherë nga ajo"
Naim Tërrnava me organizimin e koncertit te fitër Bajramit, ka thyer kete ligj, edhe pse thirrët në medh'hebin Hanefi !
Ka thënë imam Ebu Hanifja: "Kënga është prej mëkatëve , të cilave duhet distancuar mënjëherë nga ajo"
Naim Tërrnava me organizimin e koncertit te fitër Bajramit, ka thyer kete ligj, edhe pse thirrët në medh'hebin Hanefi !
Naim Tërnava është tjetër send. Ky me sjelljet e tij të mira dhe me ligjërimet e tij edhe ate më pabesimtarin e shtin për t'u bërë mysliman, ndërkaq këta "myslimanët e shtirë" që kanë ardhur këtë dhejtëvjetëshin e fundit edhe myslimanin më të fortë do ta bëjnë të largohet nga kjo fe e mrekullueshme ( të cilën fatkeqësisht e kanë ndyrë ).
Mos na e prishni fenë!
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Raitzingher nuk pelqen as koncertin e Krishtlindjeve ne Vatikan (koncert ku Gjon Pali II nuk mungonte kurre) se nuk don muziken pop.Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
Si esht ren ne kurth gjith kohes.
Pse Kisha Katolike esht kunder muzikes rok , kur dihet se miliona njerez e ndegjojn ate dhe thojn se ajo sesht e demshme ?
Shif cka thot Papa Benedikti i XVI ne vitin 1996 ( Racinger ne ate koh).
ONE of the Roman Catholic world's most powerful figures
has branded rock music an "instrument of the Devil" and
urged young people not to listen to it for fear of
endangering their souls.
Cardinal Joseph Ratzinger, head of the modern successor
to the Inquisition, said there were "diabolical and
satanic messages" in much of today's heavy metal music.
But he also warned the young against the "subliminal"
satanic influence to be found in songs by such groups
as the Beatles, the Rolling Stones, Pink Floyd, Queen,
Led Zeppelin and the Eagles.
A e pshtyn fejen katolike ?!
Ose prap do te thuash , kete pjes te katolicizmit nuk e pranoj , e pranoj ate tjetren : duaji armiqet.
Sa djallzore jane tekstet e kangve te Beatles si "Give peace a chance", "All you need is love", "Imagine" e Lennon, albumi "The final cut" i Pink Floyd, "Gallows Pole" ose "The Battle Of Evermore" e Led Zeppelin, "Let me live" e Queen etj etj etj.
Kushedi sa here e ka kendu kangen e "nata e thikave t'gjata" me shoket e "Rinise hitleriane"
Ndryshuar për herë të fundit nga puroshkodran : 30-09-2010 më 08:05
jo anen e djathet qe esht ferkue per gjamije derri sesht haram kshtu em pat than nji gjahtar.
Une nji her kure isha 19 vjeqar desh jom qmendur nga muzika ta them me ter sinqeritetin tim ,kom fituar at bindje se ndikon keq muzika te indet e trurit dhe paraqitet fantazia e cila me tq qintat e sekondes krijon nji foto shum reale e mu dukej sikur po vallzonin gjenazet e gjehnemit.
Jo neve na ka shlirue THaqi me nja dy a tre shok
qfar amerike aiiiii
Hogja nuk knon ai vezhgon behet sikur knon e ne fakt thrret
Sikur ty qe nuk te pelqen
rock
ashtu edhe mua nuk e adhuroj as pa roc
Vetem All-llahu duhet adhuruar e nji doz e vogel e muzikes edhe pse jo e pelqyer do thosha se ka nji te mire por pa e tep[ruar ..kogja taleban i thom veti po Fatimja e ndjer kure kendon edhe Zoti e kuptoi se esht Krijuesi i asj mretreshe te kenges shqipe.
Mjaftojnë argumentet nga Kur'ani dhe hadithet që të deshmohet se muzika është e ndaluar, pavarësisht komenteve tona.
Koncerti në Prishtinë me rastin e fitër Bajramit organizuar nga Bashkësia Islame e Kosovës pa dyshim se në të kishte elemente muzikore dhe kjo e bënë të metë atë koncert, por duhet t'a kemi parasysh se të gjithë jemi mekatar edhe ne edhe Myftia, por që sigurisht se keto mëkate nuk e nxjerrin njeriun nga feja, ato mbesin thjeshtë mëktate.
Chino e kupton , ato instrumente Arabe qe jan nuk jon mekat, ajo muzik Arabe qe eshte nuk eshte mekat , keto tjerat jan mekat duke perfshir edhe qyftelin ketu, e kupton Arabia eshte kultura dhe gjuha islame prandaj , qka ka Arab so mekat se eshte Islam
. Keshtut e ka politika , prandaj qdo gje Arabe s'eshte mekat dhe tjerat po, ndryshe po te mos ishte mekat si do te krijohet nje perandori me nje mendim nje gjuhe dhe nje tradit Arabe?, por eshte edhe pak e pshtjellt jan duke shiquar ket pun dijetaret, kemi dijetaret ne qe merren me keto pun
hahaha.
Gomarlleqe te rralla.......!! Nuk egzistojne argumentet nga Kurani, kunder muzikes....
Per te gjithe myslimat qe duan te zgjohen nga ethet:
http://www.youtube.com/watch?v=_CplA7w6lq0&feature=related
Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 01-10-2010 më 09:44
Jarigas
Cdo gje qe i bene deme shpirtit(organizmit)eshte haram ne te gjitha fet!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Krijoni Kontakt