Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 115
    Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    Po de prandaj eshte shume e mencur , dhe ka bere zgjedhjen qe kur ka qene ne djep dhe ka lexuar edhe kuranin edhe biblen , bile eshte hafezic edhe e kuranit edhe e bibles , shume talente kjo mirami , ralle ndodhin kesi fenomenesh
    Eh sa muslimani e dinte fejen e krishtere ketu, po i degjove : Do t'thuash qe te gjithe kan shkollen françeskane te kryer

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Po trego pra se kur ka njeriu te drejte te flas sipas teje per nje fe te dhunshme.

Pasi qe kjo ka zhdukur nje popull? Nje kontinent? Tere njerezimin? Kur?
    Aha. Nese njeriu vritet per shkak se braktise fene islame, kjo nuk e benka islamin fe te dhunshme. Kuptova. Atehere nuk paska fe te dhunshme pra fare. Trego: Cfare duhet te ndodhe qe te jete feja e dhunshme?
    Citim Postuar më parë nga Ermedin Lexo Postimin
    Jo, se kusht për tu përgjigjur është që parashtrimi i pyetjes të ë me logjikë
    e jo në bazë të shpifjes e gjetjes se gabimeve të shpikura nga truri i boshatisur.

Hajrin ma sheh kudoqë të jem, por të thashë se jam i burgosur, në fakt ti më sheh ashtu!
    Permbush kjo pyetja lart kushtin tend? Apo mos e ofendova prape Allahun?

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Permbush kjo pyetja lart kushtin tend? Apo mos e ofendova prape Allahun?
    A nuk sheh sa dobet pyet e aspak e arsyeshme.
    Lexo kete e mos ma humb kohen kot se me ty sa
    "fort pak" jam marre e aspak nuk i ndal arsyetimet.

Citim Postuar më parë nga Ermedin Lexo Postimin
    Interesant, sa herë që përmendet fjala "luftë", të shkretët
    mendojnë se "duhet të kapet arma, thika ose shpata".
    Kjo le
    që tregon se këta njerëz gjuhën që flasin e kanë trashëgimi
    familjare e jo shpirtërore, por argumenton se nuk dinë aspak.

Në rastin e lushuesit të fesë, Zoti i Kur'anit e Gjithësisë, thotë:
    "Në fe nuk ka dhunë. Është sqaruar e vërteta nga e kota." (2:256)

Në rastin e drejtësisë e luftës, Zoti i Kur'anit e Gjithësisë thotë:
    "Dhe luftoni në rrugën e All-llahut kundër atyre që ju sulmojnë e mos
    e teproni se All-llahu nuk i do ata që e teprojnë (e fillojnë luftën)." (2:190)

Kush e fillon luftën (sulmon) psh. më sulmon dikush mua ose shoqërinë
    time, tash ne do të rrimë e nuk do të mbrohemi, në fakt tu kundërveprojmë
    e ta mbrojmë trupin e pasurinë tonë. Aw sa të shkretë ka në këtë botë, aw.

Interesant, gjithmonë luftohet kjo fe, gjithmonë më tepër e pranojnë këtë fe,
    faktet e lajmet për cdo ditë na dëshmojnë, por pabesimtarët i urrejnë normal:
    "Ata përpiqen me gojët e tyre ta shuajnë dritën e All-llahut, e All-llahu nuk do
    tjetër, pos ta përsosë dritën e Tij, ndonëse jobesimtarët e urrejnë." (9:32)
    Kam cekur në një temë tjetër se, ajete të caktuara kanë zbritur për kohën e
    caktuar e ato dihet se kanë të bëjnë me mushrikët mekkas, të cilët i dëbuan
    muslimanët prej shtëpive dhe i luftuan aq shumë, pra normale se do t'i luftojnë
    ata e do t'i mbysin ku ti zenin (sic ceket ne ajet) ngase ata ishin armiq te tyre.

Ju që shpifni, shkoni bash ato ajete i merrni, e po dilni "me absurditet në dorë"
    duke kundërshtuar këtë sistem islam. E di shumë mirë se cka ndjeni e thoni.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Pyetje normale bera.

Edhe mospergjegja eshte pergjegje.
    Me merak shoh se si turperoheni per fene qe keni. Anashkaloni pyetjet sepse e dini qe feja juaj permban gjera qe as shtazet nuk i kishin shkruar, e lere me Zoti.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Pyetje normale bera.

Edhe mospergjegja eshte pergjegje.
    Me merak shoh se si turperoheni per fene qe keni. Anashkaloni pyetjet sepse e dini qe feja juaj permban gjera qe as shtazet nuk i kishin shkruar, e lere me Zoti.
    Ky eshte vetem nje mendimi yt.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Ky eshte vetem nje mendimi yt.
    Sigurisht e i imi. Por i pathyer pernga argumentet. Lexo cfare shkruan ne librin e fese qe deshironi t'a deklaroni paqesore:

Kuran:

4: 76: Sepse ata qe besojne, luftojne per ceshtjen e Allahut, dhe ata qe nuk besojne, lujtojne per ceshtjen e Djallit. Andaj luftoni kunder miqve te Djallit! Dhe dijeni se aftesite e Djallit ne fushebeteje jane te liga.

4: 89: Ata duan qe te beheni jobesimtare, qe te jeni te gjithe te njejte. Mos merrni aske per mik para se te kthehet ne rrugen e Allahut. E nese nuk kthehen, i zini, vritni kudo qe i gjeni.

4: 144: O ju qe besoni, mos merrni nga jobesimtaret miq..

5: 33: Denimi i atyre qe kunddërshtojne Allahun dhe te derguarin e Tij dhe bejne shkaterrime ne toke, nuk eshte tjeter, vetem se te mbyten ose te gozhdohen ose t'u priten duart dhe kembet e tyre te aneve te kunderta. Kjo eshte denimi per ta ne dynja, ne boten tjeter do kene denim të madh.

5: 72: Vertet, jobesimtare jane ata qe thone se "Allahu eshte asgje tjeter, por Mesia, i Biri i Marias"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Ti kastravec chino , para se me postu ajete nga kurani , ben mire qe te marish nje gusull te pastrohesh gjeneral pasi qe ne islam nuk tolerohen kaurret te postojne ajtet kurani duke qene te papaster

dhe si e dyta , ti nuk ke tru te kuptosh ajetet e kuranit ,ose po te dridhet zemra nga dmth e tyre

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    Ti kastravec chino , para se me postu ajete nga kurani , ben mire qe te marish nje gusull te pastrohesh gjeneral pasi qe ne islam nuk tolerohen kaurret te postojne ajtet kurani qene te papaster

dhe si e dyta , ti nuk ke tru te kuptosh ajetet e kuranit ,ose po te dridhet zemra nga dmth e tyre
    A nuk thashe? Mjafton citimi i Kuranit qe te ndjehet Allahu i ofenduar.
    Po mos e kam shkruar une Kuranin ne emer te tij? Lynchoni Muhamedin per kete gje, jo mua.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Nderprej ofendimet se mos po ia shiloj rastesisht mamin Allahut poshte e perpjete e po ta bej keshtu "Zotin" tend poligon prostitucioni..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    hajde chino hajde se sme ha palla se cfar do ofendosh ti apo ca do besh, une thjesht te keshillova , ti ndash pranoje ndash jo , eshte e drejta jote.

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •