Close
Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 115
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Prej fesë Islame je dalur qysh ne femijeri si çdo i krishter tjeter.
    Nuk besoi qe ne femijeri ke ditur shkrim e lexim.
    Pse e keni aq te veshtire te besoni keto qe ju them??!!!
    Jo te gjithe genjejne,ndoshta ky mosbesim vie nga pervoja juaj
    Nuk jam e krishtere d.m.th nuk jam e pagezuar por jam pak a shume krishtere ne shpirt

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    E merr si argument betimin ne ZOT??!!
    Une ZOTIN e besoj dhe te betohem ne ZOT qe asgje nuk kam trilluar!!
    Nje nder gjerat qe urrej me se shumti ne jete eshte genjeshtra.
    Cilin Zot ? at te Kuranit , apo ate te bibles?
    se paku me thuaj njerin dhe te besoj , nuk eshte problem

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    Cilin Zot ? at te Kuranit , apo ate te bibles?
    se paku me thuaj njerin dhe te besoj , nuk eshte problem
    Perendise!!!
    Te vetmin ZOT te Bibles, dhe pjeserisht Kuranit pasi kjo e dyta eshte 50% copy paste e se pares dhe 50% trillime arabe
    Mendoj qe Kurani ose me mire me thene Muhamedi ka abuzuar me emrin e Zotit.

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Interesant, sa herë që përmendet fjala "luftë", të shkretët
    mendojnë se "duhet të kapet arma, thika ose shpata".
    Kjo le
    që tregon se këta njerëz gjuhën që flasin e kanë trashëgimi
    familjare e jo shpirtërore, por argumenton se nuk dinë aspak.

Në rastin e lushuesit të fesë, Zoti i Kur'anit e Gjithësisë, thotë:
    "Në fe nuk ka dhunë. Është sqaruar e vërteta nga e kota." (2:256)

Në rastin e drejtësisë e luftës, Zoti i Kur'anit e Gjithësisë thotë:
    "Dhe luftoni në rrugën e All-llahut kundër atyre që ju sulmojnë e mos
    e teproni se All-llahu nuk i do ata që e teprojnë (e fillojnë luftën)." (2:190)

Kush e fillon luftën (sulmon) psh. më sulmon dikush mua ose shoqërinë
    time, tash ne do të rrimë e nuk do të mbrohemi, në fakt tu kundërveprojmë
    e ta mbrojmë trupin e pasurinë tonë. Aw sa të shkretë ka në këtë botë, aw.

Interesant, gjithmonë luftohet kjo fe, gjithmonë më tepër e pranojnë këtë fe,
    faktet e lajmet për cdo ditë na dëshmojnë, por pabesimtarët i urrejnë normal:
    "Ata përpiqen me gojët e tyre ta shuajnë dritën e All-llahut, e All-llahu nuk do
    tjetër, pos ta përsosë dritën e Tij, ndonëse jobesimtarët e urrejnë." (9:32)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Ermedin : 30-09-2010 më 11:37

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Ermedin,

mos ju paraqit vetes i mencur, po pergjegj naj pyetje qe ka ngele pa u pergjegje e qe mund te jete "kyce" per temen. Hajt ta pafsha hajrin!

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    [A=Sami Hyseni;2880275]Toni77, ketu, kesaj radhe, ke folur tamam ashtu si eshte. Pra, nuk duhet qe per shkak A disa personave A pergjithesohet Feja.
    P.S. tregoji me shume Miriamit, te lutem!

Nuk ka nevoje Toni te me tregoj,une e di A pasi jam rrit e jetoj me te gjithe llojet muslimaneve,edhe nuk jam katolike ,vetem parapelqej kete fe,dhe i qendroj besnik qendrimit tim se nje musliman qe ka lexuar kuranin dhe i beson ,nuk mund te jete tolerant dhe eshte e pamundur qe ne shpirtin e tij te mos kete urrejtje per ata qe mendojne ndryshe!![/QUOTE]

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    [A=Sami Hyseni;2880275]Toni77, ketu, kesaj radhe, ke folur tamam ashtu si eshte. Pra, nuk duhet qe per shkak A disa personave A pergjithesohet Feja.
    P.S. tregoji me shume Miriamit, te lutem!

Nuk ka nevoje Toni te me tregoj,une e di A pasi jam rrit e jetoj me te gjithe llojet muslimaneve,edhe nuk jam katolike ,vetem parapelqej kete fe,dhe i qendroj besnik qendrimit tim se nje musliman qe ka lexuar kuranin dhe i beson ,nuk mund te jete tolerant dhe eshte e pamundur qe ne shpirtin e tij te mos kete urrejtje per ata qe mendojne ndryshe!![/QUOTE]

Une tregova pak me lart per nji te aferm timin, por jo vetem ai qe e ka lexuar dhe studiuar Kur`anin, dhe kurre nuk me ka thene, se duhet luftuar kjo apo ajo Fe, perkundrazi. Bile, me kujtohet prap nji thenie shume e menqur e tij, kur thonte per luften qe e bejne SHBA dhe Evropa ne vendet arabe, se nuk eshte lufte fetare siq pretendojne shumica t`a quajne, sepse ata njerze nga te dyja anet, qe bejne keq ndaj njeri-tjetrit nuk i perkasnin asnjeres Fe, sepse asnji Fe nuk predikon te keqen.

i/e regjistruar Maska e Ermedin
    Anëtarësuar
    15-09-2010
    Postime
    716
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Ermedin,

Mos ju paraqit vetes i mencur, po pergjegj naj pyetje qe ka ngele pa u pergjegje.
    Jo, se kusht për tu përgjigjur është që parashtrimi i pyetjes të jetë me logjikë
    e jo në bazë të shpifjes e gjetjes se gabimeve të shpikura nga truri i boshatisur.

Hajrin ma sheh kudoqë të jem, por të thashë se jam i burgosur, në fakt ti më sheh ashtu!

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Qesh e hiq mos u ndal
    Por ka te tille(rasti yt) qe qeshin edhe kur zihen mat,nga mungesa e argumenteve ,behen kinse iu qeshet ,por e verteta eshte krejt ndryshe ,ti mund ta dish me se miri!!
    Hidhi nje sy vetem anetarve islamik te F.SH se si qirren e mallkojne ata qe mendojne ndryshe dhe NO COMENT ,islami eshte fe e dhunes ,fe per shpellare!!
    ahhaha,po cka me zine mat ti moje??!,por ti nuk the asgje pos qe perserite ato fjalet e tua boshe dhe ta pavlera dhe shum irrituse.

Phaaaa sa here te kam then se disa individa nuk e perfaqesoje fen,pra njerezit munde te bejne gjithcka,por nuk do te thote se feja islame eshte ashtu,ti mos u be musliman pse te tjeret jan pore behu sepse eshte fe drejte,pra shfleto Kuranin dhe lexoje dhe studijoje mire dhe atehere e shefe se a eshte islami fe e dhunes.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Pse e keni aq te veshtire te besoni keto qe ju them??!!!
    Jo te gjithe genjejne,ndoshta ky mosbesim vie nga pervoja juaj
    Nuk jam e krishtere d.m.th nuk jam e pagezuar por jam pak a shume krishtere ne shpirt
    Un se kam tradit genjeshtren, tek e fundit e genjen veten. Mua s'me han edhe aq palla se çfar ishe, por çfar je. Emri yt Miriam nuk ka qen ne traditen muslimane ti vehet femijeve te tyre. Merjem, ndoshta, por miriam kurrsesi.

S'je e pagezuar ? E din qe nese nuk pagëzohësh nuk do t'ngritesh lart per ne parajs ?!

Faqja 9 prej 12 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •