Close
Faqja 53 prej 94 FillimFillim ... 343515253545563 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 521 deri 530 prej 933
    el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Me kete pergjigje, ua ke djeg zemrat e zeza !
    Mos ma ofendo kapitalin tim: Zemren!
    S'kam zemer te zeze, por zemer shqiptari kaurr.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    chino , ti je vetem nje njeri me zemer te prishur, jo te zeze , vetem vetes tende do i besh dem , mjere ajo familje qe te ka ,mjera ājo grua nese ke ,nese ske mjere ajo qe do te mare.Me intereson ,nga je ?

Bani ti me ne fund e tregove veten se je krishter dhe islamofob , tere diten mund te llomotisesh se askush nuk ta ve me ne vesh fjalen tende,ik meru me priftat pedofil se ti sja ke haberin nga islami

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Mos ma ofendo kapitalin tim: Zemren!
    S'kam zemer te zeze, por zemer shqiptari kaurr.
    Nuk ka shqiptar KAURR ,por ka SHKA KAURR, shqiptaret jane MUSLIMAN edhe pse kjo ste vjen mire , dhe e shoh kur shkruan dicka ne fund qeshesh dhe vendon nje buzeqeshje keshtu ( ) gjoja se je shume i qete e ne fakt te plas ajo zemra jote e zeze qe e ke kapital te humbur SHKA DHE KAURR nuk ke se cdbehesh tjeter

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga sheki51 Lexo Postimin
    chino , ti je vetem nje njeri me zemer te prishur, jo te zeze , vetem vetes tende do i besh dem , mjere ajo familje qe te ka ,mjera ājo grua nese ke ,nese ske mjere ajo qe do te mare.Me intereson ,nga je ?
    E tash m'ke preke shume rende. Ne qender te shpirtit te zemres, aty te fontana e loteve. Do t'i them gruas se kam refuzuar Allahun dhe ai tash eshte i terbuar teresisht si nje buall i cmendur s'kursen as grua e asgje timen.

Bani ti me ne fund e tregove veten se je krishter dhe islamofob , tere diten mund te llomotisesh se askush nuk ta ve me ne vesh fjalen tende,ik meru me priftat pedofil se ti sja ke haberin nga islami
    Oh oh, nese nuk gaboj, e ka ndalu Allahu deklarimin e dikujt qe thote se eshte musliman si jomusliman. Fshi vrapin per ne Meke qe te falet gjynahu!

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Nuk ka shqiptar KAURR ,por ka SHKA KAURR, shqiptaret jane MUSLIMAN edhe pse kjo ste vjen mire , dhe e shoh kur shkruan dicka ne fund qeshesh dhe vendon nje buzeqeshje keshtu ( ) gjoja se je shume i qete e ne fakt te plas ajo zemra jote e zeze qe e ke kapital te humbur SHKA DHE KAURR nuk ke se cdbehesh tjeter
    E Kastrioti? E Fishta, Kadare e miliona tjere?
    I tille jam dhe une. I vej vulen shqiptare cdo gjeje qe m'sillet nga dera. Edhe Allahut. E nese s'pranon, i them: Ne peeeeeep shko!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    E tash m'ke preke shume rende. Ne qender te shpirtit te zemres, aty te fontana e loteve. Do t'i them gruas se kam refuzuar Allahun dhe ai tash eshte i terbuar teresisht si nje buall i cmendur s'kursen as grua e asgje timen.

Oh oh, nese nuk gaboj, e ka ndalu Allahu deklarimin e dikujt qe thote se eshte musliman si jomusliman. Fshi vrapin per ne Meke qe te falet gjynahu!
    hehehe shihe shihe si behesh si filozof , po ku ke shpirt ti bre , mua me duket se ke problem me fontanen e shurres , hic sma ndin se cfar do i thuash gruas tende,vetem i bej te fala nga une nese nuk e ke problem .

Jo nuk e ka ndalur por na ka bere te qarte cilesite e KAURRVE DHE SHKIJEVE dhe na ka thene KUJDES sepse keta tipa jane shuuuume te rezikshem nji here ua lyp dy here ta jep

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    E Kastrioti? E Fishta, Kadare e miliona tjere?
    I tille jam dhe une. I vej vulen shqiptare cdo gjeje qe m'sillet nga dera. Edhe Allahut. E nese s'pranon, i them: Ne peeeeeep shko!
    E kush jane keta?? nuk i njoh, ne cilen ekip luajn REAL apo BARCELONE ? se nuk kam njohuri nga sporti

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    E kush jane keta?? nuk i njoh, ne cilen ekip luajn REAL apo BARCELONE ? se nuk kam njohuri nga sporti
    U ngule pak a? Keta jane shqiptare qe s'ia varin atesendin Allahut ne atevendin.
    Aj aj aj, ka mendu fara e turkut qe i shpjegon shqiptarit se cka eshte shqiptari a? Ta vizatoj groteskesine e gabeleve dhe fese se tyre ne balle sa here qe te nevojitet. Vec fishkello!

nuk e meriton per te't kthy pergjigje ,
    e ndjej se e ul veten po u mora me ty,
    prapseprap Zoti t'udhezoft !
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Hmmmmm...Toleranc fetare se jo mahi!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Faqja 53 prej 94 FillimFillim ... 343515253545563 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •