Shum e vertet eshte qka thote ky.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Islami ndalon shume gjera, pra jane haram, por jo edhe te gjitha.Kini durim dhe
shikojeni pak kete video
http://akhbar.alaan.tv/ar/videos/vid...r/ama-170.html
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=548
Definitivisht miliona njerez qenkan pa kok , kur akoma besojn ne gjera , per te cilat esht vertetu tanime se sjan ashtu. Nder to je dhe ti.
Shqiperi eshte edhe Cameria
S'ka lidhje, te gjitha gabimet e Bibles i di, me siguri shume me shume sesa di ti, por prape se prape e preferoj ne krahasim me Kuranin. Bibla per mua ne rend te pare eshte liber mesimdhenes i shkruar nga njeriu per njeriun. Ndaj nuk kerkoj perfektesi nga ajo. Me mjafton qe eshte me e lexueshme, me e rrjedhshme, me e pasur me mesime qe me nevojiten mua sesa Kurani qe eshte. Kurani eshte liber kaotik, pa fund e pa koke, me kapituj e fjali te pakuptueshme e te shkaperderdhura e jo rralle pa asnje nderlidhje me njeri tjetrin. Sikur te ishte shkruar nga ndonje taleban me minus 20 vite shkollim. I ngjan pak a shume detyrave te mia te shtepise kur isha ne shkollen fillore, kur thoshte mesuesja: Chino, shkruaj dicka per veren. Dhe une filloja te flas here per diellin, here per lumin ku lahesha, here per perimet, here per shiun, here per kete e here per ate dhe dikur edhe per te kunderten qe thoja ne fillim. Kaos.
Krishterimi i sotshem e mundeson formen time te perceptimit te Bibles. Te pakten nuk e sulmon. Ndaj thashe Krishterimi lejon "koken".
Se lejon jo , te thot nese je besimtar beson ne gjithcka qe shkruhet aty , e nese nuk e beson si duhet , do te jesh konsum i zjarrit te Perendise. 1900 vjet je vrar nese ke menduar me koken tende , prap do te vritesh sepse nuk beson se toka ka shtylla , por Papa ende se ka formu ushtrin vrastare.
Pra ti ske kok , kur beson se Toka esht e lasht 6000 vite dhe se esht e palevizshme.
Ajo qe ke shkruar ti per veren ska impresionu as mesuesen tende, pra ti je nje idiot i madh ne krahasim me talebanin me minus 20 vjet shkoll.
Krishterimi nuk lejon koken , o e beson ashtu sic shkruan , ose do te digjesh.
Shqiperi eshte edhe Cameria
o renea na shpjegon pse pjerdh shehtani kur kendon hoxha ezanin....buhariu ka thene he, nuk e them une
“Kur të thirret ezani për në namaz, ikën shejtani duke pordhur, që mos ta dëgjojë ezanin, e kur të përfundojë ezani kthehet.Kurse kur të thirret ikameti ikë e kur të përfundojë kthehet sërish, saqë qëndron mes njeriut dhe vetvetes duke i sjellë mendime: përkujto këtë e këtë, gjëra të cilat nuk i ka përkujtuar aspak, derisa mos të dijë njeriu se sa rekate ka falur”. (Buhariu dhe Muslimi).
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Kur ta (ri)formon ushtrine vrastare, do e trajtojme si Allahun qe e trajtojme. Deri aterehe, une mbaj besimin e llojit tim ne Biblen.
Te duket qe nuk kam koke, sepse nuk me bere as nje here deri sot te perdor ne bisede me ty dicka me shume se formacionin e veteraneve te qelizave te trurit per te te gozhduar ne cdo bisede fetare.Pra ti ske kok , kur beson se Toka esht e lasht 6000 vite dhe se esht e palevizshme.
Gabon, e ka impresionu shume. Kur flitnim per noten, thoshte: Chino, po ta jap ni peseshe me laps mos me t'u rrite mendja, por ne zemer e ke nje peseshe plus. E shtifsha Allahun n dhe nese po rrej.Ajo qe ke shkruar ti per veren ska impresionu as mesuesen tende, pra ti je nje idiot i madh ne krahasim me talebanin me minus 20 vjet shkoll.![]()
Bibla thote se do te digjesh, per shkak se ne ate kohe nuk kishte pushtet. Pra per te trembur njerezit. Fillet e ligjformimit njerezor..Krishterimi nuk lejon koken , o e beson ashtu sic shkruan , ose do te digjesh.
Një pyetje autorit të temës dhe moderatorit të ketij nënforumi, a po debatohet për çështjen e muzikës në Islam apo për çështjet tjera, nëse jeni të interesuar për debat, merreni debatin me më seriozitet dhe jo duke dalur në tema tjera.
o chino nuk e sheh se ai po devijon temen, dhe ti po bie brenda?!
nga ndalimi i muzikes po kalon tek bibla?!
edhe njehere renea, pse shejtani pjerdh per muziken e vetme qe lejon allahu, ezanin e hoxhes...po perdor soft words, per te mos thene ulerimen e hoxhes qe te can tr@pin arabisht qe ne 5 te mengjesit.
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Krijoni Kontakt