Ky eshte reputacioni qe me jep Bujargazi.
jarigas
Ky eshte raporti qe t ekam bere:Person i rrezikshem per shoqerine...per tu denoncuar ne organe kompetente!! Kushdo qe pretendon te gjykoje me vdekje nje njeri, meriton te mbyllet ne spital psikiatrik!!!
Pėr kete postim :
Ligji i perterir 13/5
Por ai profet ose ai ėndėrrimtar do tė vritet, sepse ka folur nė mėnyrė qė t`ju largojė nga Zoti, Perėndia juaj, qė ju nxori nga vendi i Egjiptit dhe ju ēliroi nga shtėpia e skllavėrisė, pėr t`ju ēuar jashtė rrugės nė tė cilėn Zoti, Perėndia yt, tė ka urdhėruar tė ecėsh. Nė kėtė mėnyrė do tė shkulėsh tė keqen nga gjiri yt.
18/20
Por profeti qė pretendon tė thotė nė emrin tim njė gjė pėr tė cilėn unė e kam urdhėruar ta thotė ose qė flet nė emėr tė perėndive tė tjera, ai profet do tė vritet".
Nuk jam person i "rrezikshėm", dėnimi me vdekje eshte nje urdhėrim hyjnor ku i gjejm ne 3 librat e shenjt, keshtu qe, mos pritni nga un qe nje urdher Hyjnor ēfar do qoft natyra e saj, qe un ta kundėrshtoj ! Un s'jam pishman nga ajo qe thash, ne te vertet un vetem paralaljmerova per rriskun qe ka ai i cili e NDRYSHON KURANIN FAMELART !
Un nuk habitem nese nesra keta dy pishtaret e reshadit do te vriten. Perkundrazi, do t'ju them : Ju pata then !!!
Krijoni Kontakt