Close
Faqja 23 prej 25 FillimFillim ... 132122232425 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 242
    Citim Postuar më parë nga Pizeveni Lexo Postimin
    Studimi gjithashtu nuk merr parasysh edhe qe 80%-ta ndahet ne 60% bektashinj dhe myslymane qe nuk e aplikojne Islamin, dhe 20% myslyman te mirfillte. Dhe per me teper, bektashinjt nuk frekuentojne xhamit, por teqet dhe vendet e shenjta.
    Nese ke edhe ndonje bisht tjeter, ngjitja me shpejte postimit tim qe ta kanaqish egon tende prej urrejtesi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 14-10-2009 më 10:42
    Ndrysho Firmën

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Nese ke edhe ndonje bisht tjeter, ngjitja me shpejte postimit tim qe ta kanaqish egon tende prej urrejtesi.
    Hahhaha, me kenaqe. C'far ka ketu per urrejtje? Ishte thjesht nje citim... Por ngaqe ti shkruan me shkronja gjigande thash ta provoj dhe nje here une si do duket lol. Nuk jam tip qe mbaj inat, aq me teper tip qe urrej. Eshte kompleksi yt i te qenit myslyman, ta thash njehere.

Sipas teje kur ne tema te tjera aprovoj mendimin e myslymaneve i bie qe te tjeret te me thone arab, turk, magjyp apo ku di une. Por kjo nuk ndodh sepse une thjesht jap mendimin tim pa ekstremizem.
    Ndryshuar për herë të fundit nga morrison : 14-10-2009 më 12:35

Nuk jam tip qe mbaj inat, aq me teper tip qe urrej. Eshte kompleksi yt i te qenit myslyman, ta thash njehere.
    Edhe une te thash njehere se une jam krenar qe jem Musliman, por i mjeri ti qe je i humbur.

jap mendimin tim pa ekstremizem.
    Edhe per kete te kam thene se ti i jep mendimet qe te te pelqejne te tjeret, ti nuk i thua mendimet ashtu sic thote

Islami. Kesaj ne politike i thone populizem. Ti mendon se Islamin eshte parti politike,edhe kete ta kam thene.

Shko taani çoje ndonje birrë a teke me raki se ti Islamin nuk e ke kompleks. Hehehehehe...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 14-10-2009 më 14:47
    Ndrysho Firmën

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Si thuhen mendimet ashtu siç thote Islami?

i/e regjistruar Maska e alproud
    Anëtarësuar
    03-05-2008
    Postime
    292
    Mas u bani tmarr ju lutem. Duhet me nertu nej fabrik apo nej punishte qe i jep buk me hanger njerzve e jo budalliqe si kto nertesat fetare. Nuk i kan sherby nej her njerzve kta gjana.

Manej sikur nuk asht faji i bashkis per ket pun se komuniteti mysliman don me majt xhamin si simbol e don me nxan sheshin skenderbej me e ba xhami. Boll e ka irritu e skandalizu tiranen xhamia afer skenderbeut i cili luftoj tan jeten kunder tyne, tesh me ja cu xhamin 20 metra larg permendores se tij, jan gjana qe nuk shkojn.

Me duket budallallek me u marr me ket pun nej pak, aq ma teper qe po shihet se ca po del prej xhamive, Kristo apo tjer si ai. Kan celula te tjera ku me shku pa ju ndertu edhe nej xhami tjeter ne mes te tiranes.
    Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.

P-51 Maska e heimat
    Anëtarësuar
    14-10-2009
    Vendndodhja
    Wir schützen die Heimat
    Postime
    29
    ej, na duhet ni laborator i fizikës nukleare, çfar dreq xhamije!
    n'gadi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2010
    Postime
    40

Smile

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Une te flas kunder Kuranit???Hoxhe , je pa shpresa.......Kurani eshte vetem nje liber dhe aq......jeni ju qe e prishni muhabetin......thoshte nje dijetar sufi:"uji merr ngjyren e enes"......e pra, hoxhe, kur ta kesh kuptuar nje mendim kaq te thelle per nga urtesia, ndoshta do te fillosh te kuptosh Kuranin.........hoxhe me zile....
    Shumë e bukur kjo shpehja sufiste: "uji merr ngjyren e enes" Por zbatoje edhe ti vetë se ndryshe ç’kuptim ka që na e thua. Pra mos hyr në “enë” që japin ngjyrë të shëmtuar.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2010
    Postime
    40

Smile

[QUOTE=Explorer;2449046]Edhe une te thash njehere se une jam krenar qe jem Musliman, por i mjeri ti qe je i humbur.

Pershëndetje.

Ti mirë bën që je krenar për besimin tënds në Islam. Por mos gjyko se ajo punë i takon Zotit-Allahut. Ai e di kush është i humbur apo i shpëtuar. A mos mendon ti se të gjithë muslimanët do shkojnë në Parajsë? Dhe të gjithë Përkatësitë e tjera fetare jo Islame do shkojnë në Ferrë? Nuk është krenaria as feja ajo që do të shpëtoj ty por përulësia, zemërbutësia dhe veprat e tua të mira.

Tung.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mat : 22-09-2010 më 19:20

Citim Postuar më parë nga mat Lexo Postimin

Pershëndetje.

Ti mirë bën që je krenar për besimin tënds në Islam. Por mos gjyko se ajo punë i takon Zotit-Allahut. Ai e di kush është i humbug apo i shpëtuar. A mos mendon ti se të gjithë muslimanët do shkojnë në Parajsë? Dhe të gjithë Përkatësitë e tjera fetare jo Islame do shkojnë në Ferrë? Nukë shtë krenaria as feja ajo që do të shpëtoj ty por përulësia, zemërbutësia dhe veprat e tua të mira.

Tung.
    Une i besoj Islamit. Sipas burimeve prej te cilave ushqehet feja Islame, te gjithe besimtaret e fese Islame do te shkojne ne Parajse. Besimet tjera te kota jane te denuara me zjarr ku do te digjen pergjithmone.
    Une besoj kete qe thashe me larte. Ti beso cka te duash.
    Pershendetje.

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    Une i besoj Islamit. Sipas burimeve prej te cilave ushqehet feja Islame, te gjithe besimtaret e fese Islame do te shkojne ne Parajse. Besimet tjera te kota jane te denuara me zjarr ku do te digjen pergjithmone.
    ju islamaxhinjte edhe kete bote ne ferr po jetoni. te gjithe ju perbuzin. a nuk eshte ky ferr?

Tema të Ngjashme

1. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  2. Ne Liban
    Nga D@mian në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 670
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 15:33
  3. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Romani shqiptar numeron 500 tituj ne 130 vjetorin e tij.
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-09-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •