Hahhaha, me kenaqe. C'far ka ketu per urrejtje? Ishte thjesht nje citim... Por ngaqe ti shkruan me shkronja gjigande thash ta provoj dhe nje here une si do duket lol. Nuk jam tip qe mbaj inat, aq me teper tip qe urrej. Eshte kompleksi yt i te qenit myslyman, ta thash njehere.
Sipas teje kur ne tema te tjera aprovoj mendimin e myslymaneve i bie qe te tjeret te me thone arab, turk, magjyp apo ku di une. Por kjo nuk ndodh sepse une thjesht jap mendimin tim pa ekstremizem.
Ndryshuar për herë të fundit nga morrison : 14-10-2009 më 12:35
Edhe une te thash njehere se une jam krenar qe jem Musliman, por i mjeri ti qe je i humbur.
Edhe per kete te kam thene se ti i jep mendimet qe te te pelqejne te tjeret, ti nuk i thua mendimet ashtu sic thote
Islami. Kesaj ne politike i thone populizem. Ti mendon se Islamin eshte parti politike,edhe kete ta kam thene.
Shko taani çoje ndonje birrë a teke me raki se ti Islamin nuk e ke kompleks. Hehehehehe...
Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 14-10-2009 më 14:47
Ndrysho Firmën
Si thuhen mendimet ashtu siç thote Islami?
Mas u bani tmarr ju lutem. Duhet me nertu nej fabrik apo nej punishte qe i jep buk me hanger njerzve e jo budalliqe si kto nertesat fetare. Nuk i kan sherby nej her njerzve kta gjana.
Manej sikur nuk asht faji i bashkis per ket pun se komuniteti mysliman don me majt xhamin si simbol e don me nxan sheshin skenderbej me e ba xhami. Boll e ka irritu e skandalizu tiranen xhamia afer skenderbeut i cili luftoj tan jeten kunder tyne, tesh me ja cu xhamin 20 metra larg permendores se tij, jan gjana qe nuk shkojn.
Me duket budallallek me u marr me ket pun nej pak, aq ma teper qe po shihet se ca po del prej xhamive, Kristo apo tjer si ai. Kan celula te tjera ku me shku pa ju ndertu edhe nej xhami tjeter ne mes te tiranes.
Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.
ej, na duhet ni laborator i fizikës nukleare, çfar dreq xhamije!
n'gadi
[QUOTE=Explorer;2449046]Edhe une te thash njehere se une jam krenar qe jem Musliman, por i mjeri ti qe je i humbur.
Pershëndetje.
Ti mirë bën që je krenar për besimin tënds në Islam. Por mos gjyko se ajo punë i takon Zotit-Allahut. Ai e di kush është i humbur apo i shpëtuar. A mos mendon ti se të gjithë muslimanët do shkojnë në Parajsë? Dhe të gjithë Përkatësitë e tjera fetare jo Islame do shkojnë në Ferrë? Nuk është krenaria as feja ajo që do të shpëtoj ty por përulësia, zemërbutësia dhe veprat e tua të mira.
Tung.
Ndryshuar për herë të fundit nga mat : 22-09-2010 më 19:20
Une i besoj Islamit. Sipas burimeve prej te cilave ushqehet feja Islame, te gjithe besimtaret e fese Islame do te shkojne ne Parajse. Besimet tjera te kota jane te denuara me zjarr ku do te digjen pergjithmone.
Une besoj kete qe thashe me larte. Ti beso cka te duash.
Pershendetje.
Krijoni Kontakt