Close
Faqja 22 prej 25 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 211 deri 220 prej 242
    Citim Postuar më parë nga Pizeveni Lexo Postimin
    Explorer te shkrova ne mp qe mos te ndiheshe i ofenduar dhe i persekutuar si myslyman,
    1)
    Une per perkatesine time Islame nuk ndihem as i persekutuar e as i ofenduar. Une me gjith shpirt dhe me plot bindje e deklaroj publikisht perkatesine time fetare dhe ne kete moment ndihem njeriu me krenar ne bote." ESHHEDU EN LA ILAHE ILLALLA VE ESHHEDU ENNE MUHAMMEDEN ABDUHU VE RESULUHU"
    2)
    Sa per MP, te thash se kam qene i kufizuar ne 1000 shkronja dhe nuk kisha menyre tjeter per pergjigje, tani ti mere si te duash, por nuk kam pasur qellim te keq. Ajo me 5 mesazhe nuk me kish ra ndermend.
    3):
    Ne fillim per pak mendova se je njeri qe kupton, por tani u binda se ti nuk je gje tjeter pervec se nje njeri kryeneç i dashuruar ne veten e vet. Sipas teje ti di cdo gje , ti mundesh cdo gje kurse ne te tjeret jemi "te tjere". Jam i sigurte qe edhe shoket e tu, ta kane thene kete kritike qellim-mire.

Qe te mos e zgjasim e ti perserisim gjerat, une desha ta mbyll kete me nje thenie tenden qe tregon shume per karakterin dhe personalitetin tend:

"....qen (ishin) pikerisht kjo shtresa mediokre e myslymaneve qe ma veshtirosnin islamin dhe prandaj akoma nuk jam myslyman....."

Me kete e ke treguar mosaftesine per te qene i vendosur ne sfidat e jetes. Shiko se cka ke thene, kan qene fajtor

shoket medioker qe ti nuk je sot musliman. Çfare inati femijeror. Per inat te disa mediokreve ti nuk je musliman. hahahaha

Nese edhe kete nuk e kupton , atehere do ta kuptojne forumistet tjere.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 13-10-2009 më 11:13
    Ndrysho Firmën

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Sa e lehte te jesh mysliman...mjaft qe te recitosh nje varg arapçe dhe puffff....je mysliman......sa bukur.....

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    "....qen (ishin) pikerisht kjo shtresa mediokre e myslymaneve qe ma veshtirosnin islamin dhe prandaj akoma nuk jam myslyman....."
    Nje korrigjim: Ma veshtirosen (ma shpifen) dhe jo ma veshtirsonin, ka ndryshim. Po te ishte se ma veshtirsonin atehere ke te drejte ne ato qe thua, pavarsisht se flasim per moshe te vogel nen 18 vjec atehere.

Xhamia ne qendren e tiranes duhet prishur,ben shume kontrast me skulpturen e Gjergj Kastriotit perballe.dhe jo vetem per kte,por i jep dhe nam te keq kryeqytetit,per cdo te huaj qe e viziton.

Citim Postuar më parë nga Pizeveni Lexo Postimin
    Nje korrigjim: Ma veshtirosen (ma shpifen) dhe jo ma veshtirsonin, ka ndryshim. Po te ishte se ma veshtirsonin atehere ke te drejte ne ato qe thua, pavarsisht se flasim per moshe te vogel nen 18 vjec atehere.
    Nejse vazhdo ti me keto korigjimet si puna e te krishtereve , qe duke korigjuar , sot

jane duke thy hundet e veta.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 13-10-2009 më 18:56
    Ndrysho Firmën

Shqipëria ka afër 80% musliman

Një studim i pabotuar më parë, i cili identifikon përkatësinë fetare, sugjeron se muslimanët përbëjnë vetëm nën 80% e popullsisë së Shqipërisë, shifër kjo më e lartë se sa mendohej më parë.
    E martë, 13 Tetor 2009 13:49
    Hulumtimi i bërë nga Instituti Kombëtar i Statistikave në vitin 2005 për UNICEF-in kishte të bënte me gjendjen shëndetësore të nënave dhe të fëmijëve, ku u përfshinë edhe pyetje në lidhje me fenë e tyre.

Më shumë se 5000 familje ishin intervistuar. Nga numri total 79.9% e identifikuan veten si musliman.

Vlerësime të mëhershme tregonin se në Shqipëri ka 70% musliman, 20% të krishterë ortodoksë dhe 10% katolikë.

Ritet fetare në Shqipëri u ndaluan në vitin 1967 nga regjimi komunist i ish diktatorit Enver Hoxha i cili e shpalli vendin si shtet ateist. Në nëntor të vitit 1990 në prag të rënies së komunizmit Shqipëria filloi të lejonte praktikimin e riteve fetare.
    Dhe që nga atëherë është shfaqur debati mbi atë se nëse Shqipëria është vend musliman apo jo.

Në bazë të këtij sondazhi muslimanët përbëjnë shumicën prej 2.5 milion të 3.1 milion banorëve që ka Shqipëria gjithsej. Studimi nuk merr parasysh rreth një milion shqiptarë që kanë emigruar jashtë vendit./balkaninsight/
    Ndrysho Firmën

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga r'posa Lexo Postimin
    Paramendoni madheshtin e xhamis qe duhet ndertuar per gjithe keta besimtar ???

Ato jane te gjithe Rrota palle

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    [QUOTE=Explorer;2447291]1)
    Une per perkatesine time Islame nuk ndihem as i persekutuar e as i ofenduar. QUOTE]
    Natyrisht ska ka pyetur kush se si ndjehesh ti, por si ndjehemi ne, prej njerezve me moralin tend, produkt te pushtuesit me te ndyre te mbare europes dhe ballanit.

Perjashtuar Maska e morrison
    Anëtarësuar
    16-01-2007
    Vendndodhja
    Me kembe ne toke!
    Postime
    822
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin

Shqipëria ka afër 80% musliman

Një studim i pabotuar më parë, i cili identifikon përkatësinë fetare, sugjeron se muslimanët përbëjnë vetëm nën 80% e popullsisë së Shqipërisë, shifër kjo më e lartë se sa mendohej më parë.
    E martë, 13 Tetor 2009 13:49
    Hulumtimi i bërë nga Instituti Kombëtar i Statistikave në vitin 2005 për UNICEF-in kishte të bënte me gjendjen shëndetësore të nënave dhe të fëmijëve, ku u përfshinë edhe pyetje në lidhje me fenë e tyre.

Më shumë se 5000 familje ishin intervistuar. Nga numri total 79.9% e identifikuan veten si musliman.

Vlerësime të mëhershme tregonin se në Shqipëri ka 70% musliman, 20% të krishterë ortodoksë dhe 10% katolikë.

Ritet fetare në Shqipëri u ndaluan në vitin 1967 nga regjimi komunist i ish diktatorit Enver Hoxha i cili e shpalli vendin si shtet ateist. Në nëntor të vitit 1990 në prag të rënies së komunizmit Shqipëria filloi të lejonte praktikimin e riteve fetare.
    Dhe që nga atëherë është shfaqur debati mbi atë se nëse Shqipëria është vend musliman apo jo.

Në bazë të këtij sondazhi muslimanët përbëjnë shumicën prej 2.5 milion të 3.1 milion banorëve që ka Shqipëria gjithsej. Studimi nuk merr parasysh rreth një milion shqiptarë që kanë emigruar jashtë vendit./balkaninsight/
    Studimi gjithashtu nuk merr parasysh edhe qe 80%-ta ndahet ne 60% bektashinj dhe myslymane qe nuk e aplikojne Islamin, dhe 20% myslyman te mirfillte. Dhe per me teper, bektashinjt nuk frekuentojne xhamit, por teqet dhe vendet e shenjta.
    Ndryshuar për herë të fundit nga morrison : 14-10-2009 më 07:04

[QUOTE=Anesti_55;2448329]
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    1)
    Une per perkatesine time Islame nuk ndihem as i persekutuar e as i ofenduar. QUOTE]
    Natyrisht ska ka pyetur kush se si ndjehesh ti, por si ndjehemi ne, prej njerezve me moralin tend, produkt te pushtuesit me te ndyre te mbare europes dhe ballanit.
    Sa shpejt e verejte ti moralin tim.

Allahile çka je ka thu?!!

heheheheee..
    Ndrysho Firmën

Faqja 22 prej 25 FillimFillim ... 122021222324 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Islami ne trojet iliro-shqiptare gjate shekujve
    Nga Klevis2000 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 24-11-2007, 10:59
  2. Ne Liban
    Nga D@mian në forumin Problemet ndërkombëtare
    Përgjigje: 670
    Postimi i Fundit: 02-12-2006, 15:33
  3. Muhamedi, Nje Perpjekje Perendimore Per Te Kuptuar Islamin
    Nga forum126 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 06-02-2006, 10:44
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29
  5. Romani shqiptar numeron 500 tituj ne 130 vjetorin e tij.
    Nga macia_blu në forumin Enciklopedia letrare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 23-09-2002, 22:14

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •