Close
Faqja 24 prej 47 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 465
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    Jemi duke folur shqip, kjo eshte arsyeja pse e therras Perendi. Edhe Allah e perdori, nuk ka asgje te keqe ketu.

[7:180] Të Perëndisë janë emrat më të bukur; thirreni Atë me to, dhe shpërfillni ata që shtrembërojnë emrat e Tij. Ata do të paguhen për mëkatet e tyre.
    Qetash ma ki qu mallin nime krejt si kta qafirat qe ta citojne krejt shkrimin duke u mundu me boldirat diçka, tek e fundit edhe gabim teknik, drejtshkrimor ose sintaksor te jete vetem e vetem demek une e ktheva repliken.
    Me thuaj etimologjine e fjales "Perendi" sepse me sa e di une Shqip eshte Zot ose Krijues.

p.s: fjala Allah nuk perkthehet, eshte emer i veçant dhe gjithperfshires per Zotin, dhe Ai ashtu e ka quajtur veten.

Po mire o burr, me trego pra ku e paskam thene se pranoj reshatin si Profet. Me cito te lutem.
    Me ke then burimin e njeriut, i cili te meson se si duhet refuzuar hadithët ! Si duhet falur duke mos permendur Muhamedin a.s., si duhet thirrur Ezanin duke mohuar Muhamedin a.s., Si duhet shqiptuar Shehadetin duke mohuar Allahun dhe Muhamedin a.s. !

E ky njeri i cili ju meson, quhet Reshat Khalifi, e ky Reshati u shpall Profet i Islamit dhe i vendosi hadithet e tia. Ky pis, numeron nje grusht idhujtaresh ne bot, por se kam ditur qe gjinden edhe tek ne, ne shqiptari !

A je ti i cili me dha kete link : www.xhamiashqiptare.net ?! Nese po, mos shkruaj me ! Respekto veten duke e leshuar kete forum.

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Me ke then burimin e njeriut, i cili te meson se si duhet refuzuar hadithët ! Si duhet falur duke mos permendur Muhamedin a.s., si duhet thirrur Ezanin duke mohuar Muhamedin a.s., Si duhet shqiptuar Shehadetin duke mohuar Allahun dhe Muhamedin a.s. !

E ky njeri i cili ju meson, quhet Reshat Khalifi, e ky Reshati u shpall Profet i Islamit dhe i vendosi hadithet e tia. Ky pis, numeron nje grusht idhujtaresh ne bot, por se kam ditur qe gjinden edhe tek ne, ne shqiptari !

A je ti i cili me dha kete link : www.xhamiashqiptare.net ?! Nese po, mos shkruaj me ! Respekto veten duke e leshuar kete forum.
    Kjo nuk eshte arsye qe te me thuash se kam pranuar rashadin si Profet. Bile as ai nuk e thote kete, por ti nuk e ke lexuar, veq fotot i ke shikuar aty. Muhamedi a.s. ishte Profeti i fundit. Te kam thene merre lexo Kuranin e lej rashadat e kalifat ti.

Tek e fundit nese shikon ato videot ne www.xhamiashqiptare.net ai rashadi qe permend ti, disa her thot merrne Kuranin, lexone, dhe do te shihni se si te veprojme.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-09-2010
    Postime
    351
    Ti me pyete si falem pa hadithe, si marr avdes pa hadithe, qka e prish avdesin, si e kryej haxhin pa hadithe, si marr gusul pa hadithe, etj etj.

une vetem ta argumentova dhe tu pergjigja
    Jo mos genje me ke mbetur borxh edhe ate "PS-ne"Hahahaaa pse bre burr po i ik pyetjeve, tregona diçka per qet reshatin. A ben namaz ky reshati ?

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga Se7en Lexo Postimin
    Jo mos genje me ke mbetur borxh edhe ate "PS-ne"Hahahaaa pse bre burr po i ik pyetjeve, tregona diçka per qet reshatin. A ben namaz ky reshati ?
    Cfare genjeva?

P.S. sa per rashadin, hap teme te re.

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga Ermedin Lexo Postimin
    Pak me larte e ke pergjigjen.

Shkurtimisht: ajeti eshte shpirti e hadithi
    misherimi te barabarte me njeriun!
    Sipas teje nese te kam kuptuar mire, islami pa hadith nuk eshte islam? apo jo...??

A nuk mendon ndonjehere ti qe hadithi eshte manipuluar dhe shkruar nga Arabet???? un se ve ne dyshim kete pasi ka aq shum hadithe komike dhe politike dhe te qon ne terror dhe perqarje?? mendoj e ke menduar sa larg e ka gurin hadithi apo vetem ashtut kot i bindesh sepse te kan thene qe esht liber profeti...

Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Kush mi fshiu postimët ?!
    >Ilirian> , me lejo qe te te them se kot i je futur kesaj problematike sepse sot ne cdo menyre Jobesimtaret mundohen te shipikin lloj-lloj metodash per te zhdukur Islamin. Islamin te cilin e ka garantuar All-llahu xh.sh deri ne diten e kijametit. Keta i kane shpalle lufte All-llahut xh.sh. Po e perseris bejne lufte me krijuesin e gjithesise. Aq tru kane keto ne kokat e tyre. A nuk po e shikon se nuk mund t'ja dalin ball-per-balle me Islamin ( ne menyre direkte) por po mundohen ne menyre pak me perfide duke perdore disa injorante ( si masteri) qe separi te zhdukin dijetaret Islam, pastaj hadithet e me ne fund Kur'anin Fisnik.
    Keto polemika qe i ke bere ne kete teme nuk kane te sosur sepse vete tema nuk ka kuptim. Kthehu dhe lexoje temen se cka thote dhe pastaj mendo se a ja vlen te polemizohet per nje gje e cila nuk eshte e mundur. Pra ti po polemizon per te pamunduren, do te vertetosh nje teze te cilen ne menyre djallezore po e fusin shejtanet nen tavoline.
    Te kisha keshilluar te mos e vazhdosh me kete polmike sepse ke per te aritur ne perfundim se ke polemizuar per nje gje qe nuk ja vlen.
    Ti je Musliman, kjo te mjafton dhe ri i qete !

Me fal nese keshilla ime te ka prekur por nuk eshte obligative.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Explorer : 22-09-2010 më 08:38

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Explorer Lexo Postimin
    me lejo qe te te them se ....... Islamin te cilin e ka garantuar All-llahu xh.sh deri ne diten e kijametit.......
    Islamin apo Kuranin.???.....shko e pyt prape hoxhen se qenke jashte imani ti, t eqenka bere truri pershesh.....merr mesim nga ata qe dine me shume se ti!!!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    A mjafton Kurani, per te qen Mysliman?!

a pse a shume ne zore je per me u ba mysliman! po me kurane e pa kurane, me ***** te la,e e pa la, ti munde te baheshe mysliman! pse a pune e madhe fort me kane mysliman! thuaj allahu ekberre, dhe fute nje bombe ne trupin tane, dhe qe myslimane i vertet! qka po don ma shumemysliman!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    O master a vertet mendon se do te bashkangjitete dikush ketu a? jo mor burr se muslimani i vertet nuk bien leht pre e askujt
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Jetë e rëndë.......!!!

Faqja 24 prej 47 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •