Close
Faqja 17 prej 47 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 465
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    A ke mundesi te ma pershkruash namazin tend ? Si falësh ?! A ke ndonje foto, video, tekst apo dicka te ngjashme qe t'me tregosh shkurtimisht ?
    nuk eshte ky qellimi i temes, kur te duash ne privat mund te flasim gjer e gjate , por kjo teme per tjeter gje eshte hapur
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Ve Alejkum Selam ?! Në kur'an apo ne hadithe e gjete këtë ??
    ncncnc o vellezer nuk kemi nevoj t'i komplikojme gjerat deri ne kete mase sa e beni ju.

ja se cna thote Kurani:

[4:86] Kur ju përshëndesin me përshëndetje, reagoni me një përshëndetje më të mirë ose së paku një të barabartë. Perëndia i llogarit të gjitha gjërat.

Pra, cdo pershendetje eshte e mire, dhe cdo pershendetje Zoti e llogarit ne regjistrin e Tij. Mos e merrni zakon qe ne qdo fjale qe poston dikush, te mundoheni te nxjerrni 100 fjale te tjera

Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    nuk eshte ky qellimi i temes, kur te duash ne privat mund te flasim gjer e gjate , por kjo teme per tjeter gje eshte hapur
    nuk te merr kohe, ky eshte debat publik, s'dua te flas privatisht per kesi gjera pasiqe s'kam asgje per te fshehur.

Me thuaj shkurt se si falesh, me sill nje video nga www.youtube.com (kliko direkt ketu)

Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    ncncnc o vellezer nuk kemi nevoj t'i komplikojme gjerat deri ne kete mase sa e beni ju.

ja se cna thote Kurani:

[4:86] Kur ju përshëndesin me përshëndetje, reagoni me një përshëndetje më të mirë ose së paku një të barabartë. Perëndia i llogarit të gjitha gjërat.

Pra, cdo pershendetje eshte e mire, dhe cdo pershendetje Zoti e llogarit ne regjistrin e Tij. Mos e merrni zakon qe ne qdo fjale qe poston dikush, te mundoheni te nxjerrni 100 fjale te tjera
    Edhe per ty vlen ajo, na thuaj se si falësh ? Me mjaftojn rekati i parë i agimit psh.

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    nuk te merr kohe, ky eshte debat publik, s'dua te flas privatisht per kesi gjera pasiqe s'kam asgje per te fshehur.

Me thuaj shkurt se si falesh, me sill nje video nga www.youtube.com (kliko direkt ketu)
    Te pergjigjem une nese nuk te bezdis. Vizito www.xhamiashqiptare.net

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    sipas kuj falesh ti kush te ka mesu formen faljes se namazit kurani apo suneti a mund te me tregosh ku eshte e cekur se si duhet mu fal ?
    kjo ka lidhje me temen
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

pergjigju perpara pyetjeve qe parashtron tema , pastaj flasim

Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    Te pergjigjem une nese nuk te bezdis. Vizito www.xhamiashqiptare.net
    Un do ta raportoj tek Bashkesia Islame e Kosovës këtë kur'an ilegal dhe te keq-përkthyer, gjithashtu, te informohet popullata per nje sekt satanik qe qarkullon neper forume ! Dhe me beso, qe shum shpejt do te harrohet "vehabizmi" !

Me ne fund, treguat qe i perkisni nje sekti qe dreqi n'fije sun ju bie !

Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    sipas kuj falesh ti kush te ka mesu formen faljes se namazit kurani apo suneti a mund te me tregosh ku eshte e cekur se si duhet mu fal ?
    kjo ka lidhje me temen
    50:45. Ne dimλ mλ sλ miri ηka thonλ ata, e ti ndaj tyre nuk je ndonjλ dhunues, ti kλshilloje me kλtλ Kur’an atλ qλ i ka frikλ kλrcλnimit Tim.

pergjigju perpara pyetjeve qe parashtron tema , pastaj flasim
    S'kem nevoj te flasim me, ju s'qenkeni fare musliman !

Faqja 17 prej 47 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •