Close
Faqja 7 prej 47 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 465
    Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Ju sa me shume shkruani , me qesharake beheni .
    Akoma skeni kuptuar misionin e profeteve ne kete dynja.
    Perse nuk zbriten librat e shenjte direkt nga qielli perderisa sunetet e profeteve nuk hyjne ne pune?

Edhe ju te krishteret kaq te padijshem ne fene tuaj , harroni se 99% e bibles eshte sunnet i te derguareve te Zotit.

Te mohosh sunetin e profeteve , ke mohuar Zotin vet.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    une jam musliman sunit dhe ju besoj dijetarve sunit une jam i knaqur me ket fe qe kam dhe skam nevoj per dijetar te feve te ndryshme

kush jeni ju qe une duhet tju besoj juve pse stregoni qka keni studiu dhe sa vite keni studiu ?
    Shiko sa bukur e the ah, ti je msuliman sunit dhe beson VETEM DIJETARET SUNI. Andaj ti psh i quan shijat qafira sepse dijetaret e tu te mesojne ty keshtu , ose na quan neve jobesimtare sepse ne nuk i pranojme mesimet e dijetareve te tu.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Ja hadithi i radhes i cili fyen Profetin. Eshte hadith Sahih Bukhari, qe cilesohet me i besueshmi nga mbledhesit e haditheve:

Anas Ibn Malik tha, Profeti Muhamed kishte marredhenie me te gjitha bashkshortet e tij brenda ores, dites apo nates, dhe ato ishin gjithsej 11 gra. E pyetem: Si mund ta bej ai kete?, ai tha, ishim duke folur per ate qe Profeti u dha fuqi seksuale sa 30 burra. (A ka me fyerje se kjo?)

Nje tjeter Sahih genjeshter nga libri Sahih i Bukhariut. Vereni qe Bukhariu pranoi qe hadithi flet per rreth 11 gra, perderisa historikisht njihet qe Profeti kishte nente gra.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    ja se deri ku i kane devijuar hadithet disa njerez,

aman vetem shikojeni se ka dhe gallat;

http://www.youtube.com/watch?v=0inC2ZRWzG4
    Terrorizim i femijeve ne mase. Nivele paramesjetare.

Qe nuk ka askush guxim te pyes kete sharlatan ndonje gje, ka te beje me friken qe u mbillet njerezve qe ne femijeri. U merret femijeve jeta akoma pa e filluar. Keta njerez te lejosh te te rrefejne per Zotin? Kurre per jete jo.

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    shiko hadithet e tua cfar fyerje i bejne Zotit:

Sahih Bukhari 97/24, 10/129

"Ne diten e gjykimit, Zoti do te hape kemben e Tij dhe do t'ia tregoj Profetit"

"Zoti do te shfaqe kemben e Tij tek besimtaret dhe ata pastaj do te perulen"

Keto hadithe beson ti??

Mos harro cfar na porosit Zoti rreth Vetes se Tij ne Kuran:

[6:103] Asnjë përfytyrim nuk mund ta përfshijë Atë, por Ai i përfshinë të gjitha përfytyrimet. Ai është i Dhembshuri, Njohësi.

Gjithashtu kujtohu cfar i tha Zoti Musait kur ai e pyeti Zotin nese mund t'i shfaqej atij ne menyre qe ta sheh (Zotin)
    une kete qe thu eshte hadith per her te par po e lexoj dhe nuk kam koment per te dhe ky hadith nuk gjendet ne librat me hadithe qe kam une

mirpo nese nuk e din ka hadithe te forta dhe te dobeta ka edhe hadithe qe jan edhe te refuzuar nga dijetaret islam per shkak te dyshimeve dhe nuk eshte e thene qe sot ne tju besojm qdo gje qe shkruhet ketu dhe ti futet emri hadith

une nese kam dyshime ne ndonje hadith une per te i pys disa hogjollar dhe njohsit e haditheve dhe veproj sipas kshillave te tyre sepse une nuk jam me i aft se ai qe ka studiu ter jeten e tij mbi 30 vite ne hadith dhe shkenca islame
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    une kete qe thu eshte hadith per her te par po e lexoj dhe nuk kam koment per te dhe ky hadith nuk gjendet ne librat me hadithe qe kam une

mirpo nese nuk e din ka hadithe te forta dhe te dobeta ka edhe hadithe qe jan edhe te refuzuar nga dijetaret islam per shkak te dyshimeve dhe nuk eshte e thene qe sot ne tju besojm qdo gje qe shkruhet ketu dhe ti futet emri hadith

une nese kam dyshime ne ndonje hadith une per te i pys disa hogjollar dhe njohsit e haditheve dhe veproj sipas kshillave te tyre sepse une nuk jam me i aft se ai qe ka studiu ter jeten e tij mbi 30 vite ne hadith dhe shkenca islame

Hajt tash shko flej, se e pash cfar besimtari na qenke ti

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Shiko sa bukur e the ah, ti je msuliman sunit dhe beson VETEM DIJETARET SUNI. Andaj ti psh i quan shijat qafira sepse dijetaret e tu te mesojne ty keshtu , ose na quan neve jobesimtare sepse ne nuk i pranojme mesimet e dijetareve te tu.

GV_USA
    une ste quaj keshtu ju quan kurani sepse ju nuk pranoni si gjykus ne jeten tuaj muhamedin a.s.

a duhet qe edhe ne te ngrisim aq lart aliun siq q kan ngrit shiit dhe ti besoj atij?

pse stregoni qka keni studiu dhe sa vite keni studiu qe une te bindem qe ju me te vertet dini dhe duhet tju besoj ?

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Ti qenke injoranti me i madhe i forumit,pra te lutem kurre mos debato,sepse ti qenke shum tosha...........!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    une ste quaj keshtu ju quan kurani sepse ju nuk pranoni si gjykus ne jeten tuaj muhamedin a.s.
    Cfar Kurani paske ti qe po thojka se Muhamedi qenka gjykues???

Me sjell ajetin te lutem.

Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    [QUOTE]
    une do shkoj dhe do fle se skam me shum koh me humb me ju
    une nuk pretendoj qe i di te gjitha dhe as nuk pretendoj qe jam dijetar siq pretendoni ju une thjesht jam nje besimtar i thjesht qe praktikoj fen islame dhe qe besoj farzin dhe sunetin dhe mundohem te punoj sipas keshillave te dijetarve

Cfar Kurani paske ti qe po thojka se Muhamedi qenka gjykues???

Me sjell ajetin te lutem.
    “Dhe jo, pasha Zotin tënd, ata nuk janë besimtarë derisa
    për gjykatës në mosmarrëveshjet e tyre nuk të pranojnë
    ty, e pastaj për shkak të gjykimit tënd në shpirtrat e tyre
    nuk ndiejnë aspak peshë, dhe derisa të përulen
    plotësisht.”
    (en-Nisa, 65)

Faqja 7 prej 47 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •