Close
Faqja 9 prej 47 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 465
    i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga ximi_abedini Lexo Postimin
    qfar fakultetet sepse ka edhe me 10 fakultete por prap eshte njeri i humbur dhe ti nese e ke kry fakultetin ekonomik apo bujqsis nuk dmth se tash i din edhe te gjitha shkencat islame
    pse pyet sa kemi shkolle nese edhe me 10 fakultete prap nuk na bejn te ditur?

Shiqoni nuk ka kurrfarë interesi apo dobije të flasësh mbi Islamin dhe Bazën e Tij me kundështarët e Tij, apo me grupet më të devijuara...

Ngase ti Master2006, me shkrimet e tua filozofike, ku nuk heziton t'i marresh ajetet Kur'anore që kanë më shumë se një kuptimi dhe t'i largosh ato nga konteksti i tyre, mundohesh t'i devijosh muslimanët nga rruga e drejtë, por në faktë je duke i predikuar të bindurit, kështuqë nuk e bind askënd vetëm atë që ishte i bindur...

Falë Allahut, kemi mjaftë dijetar që e duan këtë Fe më shumë se çdo gjë, të cilët ia kanë kushtuar tër jetën e tyre në degën e Shkencës fetare, dhe që shkëlqejnë në lëmin e Hadithit (apo lëmine e tyre përkatëse), dhe të cilët janë më të aftë për të na thënë se cili transmetues është i besueshëm e cili jo...pra secili profesionin e tij!

Askush në historinë Islam nuk ka ardhur me mendime të tilla e që nuk është zënë si armik dhe që kundër tyre nuk është tërhek vërejtja ndaj devijimëve tyre...pra as ti nuk bënë përjashtim nga kjo.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Ende jeni duke u mar me kete teme? nuk dij pse nuk e mbyllin kur edhe ateistat kan fillu me dhen fetva mbi islamin ncncnc
    Jetë e rëndë.......!!!

Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ju sa me shume shkruani , me qesharake beheni .
    Akoma skeni kuptuar misionin e profeteve ne kete dynja.
    Perse nuk zbriten librat e shenjte direkt nga qielli perderisa sunetet e profeteve nuk hyjne ne pune?

Edhe ju te krishteret kaq te padijshem ne fene tuaj , harroni se 99% e bibles eshte sunnet i te derguareve te Zotit.

Te mohosh sunetin e profeteve , ke mohuar Zotin vet.

kush tha se une nuk do ndiqja sunetin e profetit po te ishte gjalle ,
    patjeter qe profeti kishte udhezimin e Perenis dhe ishte rasti me i mire per te ndjekur fiks fene e drejte,
    por kush te garanton ty se hadithet jane me te vertete suneti i profetit?
    kurse kurani eshte i ruajtur nga Zoti sic dime tek 15:9(Kur'an)
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    pse pyet sa kemi shkolle nese edhe me 10 fakultete prap nuk na bejn te ditur?
    te thash qe je mendjelht por ti prp spo e pranon nese ke kry bujqsin nuk dmth qe ti tash je specializu per qdo shkec nese ke kry bujqsin je i aft vetem per bujqsi e jo me shum
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Shiqoni nuk ka kurrfarë interesi apo dobije të flasësh mbi Islamin dhe Bazën e Tij me kundështarët e Tij, apo me grupet më të devijuara...

Ngase ti Master2006, me shkrimet e tua filozofike, ku nuk heziton t'i marresh ajetet Kur'anore që kanë më shumë se një kuptimi dhe t'i largosh ato nga konteksti i tyre, mundohesh t'i devijosh muslimanët nga rruga e drejtë, por në faktë je duke i predikuar të bindurit, kështuqë nuk e bind askënd vetëm atë që ishte i bindur...

Falë Allahut, kemi mjaftë dijetar që e duan këtë Fe më shumë se çdo gjë, të cilët ia kanë kushtuar tër jetën e tyre në degën e Shkencës fetare, dhe që shkëlqejnë në lëmin e Hadithit (apo lëmine e tyre përkatëse), dhe të cilët janë më të aftë për të na thënë se cili transmetues është i besueshëm e cili jo...pra secili profesionin e tij!

Askush në historinë Islam nuk ka ardhur me mendime të tilla e që nuk është zënë si armik dhe që kundër tyre nuk është tërhek vërejtja ndaj devijimëve tyre...pra as ti nuk bënë përjashtim nga kjo.
    Nese shkrimet e mia filozofike te kane bezdisur, shume lehte eshte qe te mos e vizitosh fare kete teme. Une nuk jam gjenial, por as i paditur nuk jam. Kam hapur kete teme per te diskutuar me ju, kam dhene mendimin tim si dhe kam sjelle shkrime qe sipas meje perbejne argument. Nese ju mendoni se ato nuk jane argument, ateher ju lutem mi shpjegoni po ato ajete se cfar kuptimi tjeter paskan. Nese Kurani qenka aq i veshtire per ta kuptuar saqe per qdo ajet na u dashka qe ti bashkangjesim nga nje hadith, ateher po e hedhim poshte vet pohimin e Zotit se Kurani eshte i lehte per ta kuptuar, dhe nuk na qenka i perkryer.

Pra, nese mendon se po flas kot, ateher te lutem shpjegoi ato ajete qe i solla ne fillim, pastaj tema le te mbyllet pa problem. Perndryshe nuk e ke te obliguar qe ta vizitosh kete teme.

Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    te thash qe je mendjelht por ti prp spo e pranon nese ke kry bujqsin nuk dmth qe ti tash je specializu per qdo shkec nese ke kry bujqsin je i aft vetem per bujqsi e jo me shum
    Ne kohen kur zbriti Kurani, sa njerez ishin te diplomuar ne shkencat Islame?

Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin

ku thuhet ne kuran se do zbritet edhe nje liber tjeter pervec kuranit,
    une e di se Perenia ka zbritur vetem nje liber;

7:52. Ne u sollλm atyre (mekasve) njλ libλr (Kur’anin) qλ ua shkoqitλm nλ baza tλ diturisλ, e qλ λshtλ udhλrrλfyes e mλshirλ pλr ata qλ besojnλ.
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    Ne kohen kur zbriti Kurani, sa njerez ishin te diplomuar ne shkencat Islame?
    edhe sot po te kishim prezent muhamedin a.s. ne mesin ton sdo kishim nevoj per te studiu sepse ai do na tregonte te gjitha

ndersa sot kemi nevoj per me studiu per me njoft nje shkec perndryshe nuk guxojm qe te behemi dijetar te asaj shkence dhe te pretendojm se i dim te gjitha
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-04-2009
    Postime
    368
    As per ate nuk esht lere ket muhabet nuk di pse lodhesh me keta injorant
    Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

Faqja 9 prej 47 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •