Shiqoni nuk ka kurrfarë interesi apo dobije të flasësh mbi Islamin dhe Bazën e Tij me kundështarët e Tij, apo me grupet më të devijuara...
Ngase ti Master2006, me shkrimet e tua filozofike, ku nuk heziton t'i marresh ajetet Kur'anore që kanë më shumë se një kuptimi dhe t'i largosh ato nga konteksti i tyre, mundohesh t'i devijosh muslimanët nga rruga e drejtë, por në faktë je duke i predikuar të bindurit, kështuqë nuk e bind askënd vetëm atë që ishte i bindur...
Falë Allahut, kemi mjaftë dijetar që e duan këtë Fe më shumë se çdo gjë, të cilët ia kanë kushtuar tër jetën e tyre në degën e Shkencës fetare, dhe që shkëlqejnë në lëmin e Hadithit (apo lëmine e tyre përkatëse), dhe të cilët janë më të aftë për të na thënë se cili transmetues është i besueshëm e cili jo...pra secili profesionin e tij!
Askush në historinë Islam nuk ka ardhur me mendime të tilla e që nuk është zënë si armik dhe që kundër tyre nuk është tërhek vërejtja ndaj devijimëve tyre...pra as ti nuk bënë përjashtim nga kjo.
Ende jeni duke u mar me kete teme? nuk dij pse nuk e mbyllin kur edhe ateistat kan fillu me dhen fetva mbi islamin ncncnc
Jetë e rëndë.......!!!
kush tha se une nuk do ndiqja sunetin e profetit po te ishte gjalle ,
patjeter qe profeti kishte udhezimin e Perenis dhe ishte rasti me i mire per te ndjekur fiks fene e drejte,
por kush te garanton ty se hadithet jane me te vertete suneti i profetit?
kurse kurani eshte i ruajtur nga Zoti sic dime tek 15:9(Kur'an)
Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT
Nese shkrimet e mia filozofike te kane bezdisur, shume lehte eshte qe te mos e vizitosh fare kete teme. Une nuk jam gjenial, por as i paditur nuk jam. Kam hapur kete teme per te diskutuar me ju, kam dhene mendimin tim si dhe kam sjelle shkrime qe sipas meje perbejne argument. Nese ju mendoni se ato nuk jane argument, ateher ju lutem mi shpjegoni po ato ajete se cfar kuptimi tjeter paskan. Nese Kurani qenka aq i veshtire per ta kuptuar saqe per qdo ajet na u dashka qe ti bashkangjesim nga nje hadith, ateher po e hedhim poshte vet pohimin e Zotit se Kurani eshte i lehte per ta kuptuar, dhe nuk na qenka i perkryer.
Pra, nese mendon se po flas kot, ateher te lutem shpjegoi ato ajete qe i solla ne fillim, pastaj tema le te mbyllet pa problem. Perndryshe nuk e ke te obliguar qe ta vizitosh kete teme.
Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT
edhe sot po te kishim prezent muhamedin a.s. ne mesin ton sdo kishim nevoj per te studiu sepse ai do na tregonte te gjitha
ndersa sot kemi nevoj per me studiu per me njoft nje shkec perndryshe nuk guxojm qe te behemi dijetar te asaj shkence dhe te pretendojm se i dim te gjitha
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
Krijoni Kontakt