Close
Faqja 25 prej 56 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 556
    Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga padrino Lexo Postimin
    A e ka ndonjeri prej jush permbledhjen e ndeshjes se djeshme te na e postoje ketu?
    Ketu e ke edhe më gjërësisht, edhe me kualitet të lart videon:

Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412

Ribery harron Real Madridin

Munich, 14 shtator - Mesfushori i Bayern Munchenit, francezi Franck Ribery, ka zbuluar se mundësia për transferimin e tij te Real Madridi ka marrë fund, shkruan të hënën mediat gjermane. Ribery ka thënë se është i lumtur te skuadra bavareze dhe se do ta respektojë kontratën e tij te re që skadon në verën e vitit 2015. "Ka marrë fund. Jam shumë i lumtur që kam firmosur me Bayernin deri në vitin 2015 dhe po ndihem shumë mirë", tha Ribery. "E di që Jose Mourinho pëlqen lojën time, por Reali është kapitull i mbyllur. Në të kundërtën nuk do të kisha firmosur me Bayernin".

i/e regjistruar Maska e padrino
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    153
    Flm per videon!

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Ranieri: Nuk kemi frikë nga Bayerni

Trajneri i Romës, Claudio Ranieri, nuk ka frikë që do të përballet me finalistin e vitit të kaluar të Ligës së Kampionëve, Bayern Munich, dhe shpreson të nxjerrë rezultat pozitiv ndaj tyre.

Roma sot udhëton në Allianz Arena në kuadër të javës së parë të fazës grupore të sezonit të ri të Ligës së Kampionëve, dhe Ranieri duket optimist, pavarësisht formës së dobët që kalon ekipi i tij.

“Ne po përballemi me finalistët e sezonit të kaluar të Ligës së Kampionëve; një ekip shumë i fuqishëm. Por ne jemi Roma. Ne mund të kemi probleme, por ne kemi ardhur këtu të lajmë lojën tonë. Ne e dimë me kënd luajmë, por Bayerni nuk na tremb”, ka thënë Ranieri.

“Kjo është vetëm ndeshja e parë në fazën e grupeve. Edhe pse Bayerni qëndron më lartë, të tre ekipet tjera do të luftojnë mes veti. Ne duam të mposhtim Bayernin dhe të kualifikohemi në fazën e ardhshme. Ky është objektivi ynë në Ligën e Kampionëve”, ka shtuar Ranieri.

Në grupin E të Ligës së Kampionëve bëjnë pjesë edhe ekipi rumun Cluj dhe ai zviceran Basel. /Telegrafi/
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Totti kërkon fitore kundër Bayernit

Kapiteni i Romës, Francesco Totti, ka filluar ta ndjejë fitoren para ndeshjes së të mërkurës mbrëma kundër Bayern Munichut në kuadër të Ligës së Kampionëve.

Giallorossët e kanë filluar keq sezonin e ri në Serie A (me një barazim dhe një humbje të thellë), ndërsa ‘numri dhjetë’ thotë se është herët për kritika dhe shpreson se Roma do ta dëshmojë veten kundër bavarezëve.

“Është shumë herët për gjykim. Na nevojitet vetëm një fitore për ta zhbllokuar sezonin”.

“Kemi luajtur vetëm dy ndeshje. Grupi është kompakt dhe i bashkuar. Të mërkurën mbrëma ne do të mundohemi ta fillojmë këtë aventurë me këmbë të djathtë. Duam të kemi sukses”, ka thënë legjenda romake. /Telegrafi/
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Për të gjithë ata që duan t'i shohin golat e Ligës së Kampionëve dhe ligave evropiane, pa pritur që të lansohet në YouTube, ju preferoj të klikoni këtu
    Ti je hija e Kastriotit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-05-2009
    Postime
    322
    SUKSESE per sonte!!!!
    Uroj qe te bejme nje loje te mire!!!!

GO BAYERN GO!!!!

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642

Schweini: Ndaj Romës, fitore me çdo kusht

Bastian Schweinsteiger ka thënë se finalisti i vitit të kaluar i Ligës së Kampionëve, Bayern Munich, medoemos duhet të shënojë fitore kundër Romës në përballjen e të mërkurës mbrëma në Allianz Arena.

Ai ka rikujtuar suksesin e arritur sezonin e kaluar duke thënë se dëshiron të arrijë sërish në finale, duke e konsideruar Bayernin si favorit në Grupin E.

Mesfushori gjerman u ka thënë gazetarëve se ai dhe bashkëlojtarët e tij ende nuk e kanë gjetur formën e duhur dhe kanë mungesë kondicioni, por sidoqoftë ai ka kërkuar fitore kundër Giallorossëve.

“Duhet të fitojmë me çdo kusht kundër Romës dhe kjo nuk do të jetë e lehtë. Qëllimi ynë fillestar është që ta kalojmë fazën grupore, ndërsa hapin e parë në këtë rrugë mund ta bëjmë ndaj Romës”, ka thënë Schweinsteiger. /Telegrafi/
    Ti je hija e Kastriotit

Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Urime fitorja, mendova se nuk do të shenojmë fare, por më nëfund u çel bira. Thomas Muller është lojtar i madh siç ju kam thënë. Klose më nervozoi që humbi një rast të qind për qind kur nuk asistoi poshtë, por prapë e deshmoi vetën se meriton të jetë në formacionin bazë
    Ti je hija e Kastriotit

Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Urime fitorja, mendova se nuk do të shenojmë fare, por më nëfund u çel bira. Thomas Muller është lojtar i madh siç ju kam thënë. Klose më nervozoi që humbi një rast të qind për qind kur nuk asistoi poshtë, por prapë e deshmoi vetën se meriton të jetë në formacionin bazë
    Urime edhe ty

Gjynah Gomezi Ai Olic për pesë pare s'bën ):
    Kroos në 36 minutat e para 1 herë e ka prek topin vetëm
    Müller egoist tepër por mirë.
    Klose edhe ai deshi patjetër të shënoi dhe ja arriti shpresojmë që herëve tjera të mos luaje vetëm.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Faqja 25 prej 56 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •